Şimdi Ara

## BluRay Player Tavsiyesi PANASONIC BD75 & SAMSUNG BD-E5300 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, BluRay Player fiyatları bayağı bir düşmüş gördüğüm kadarıyla.

Öncelikle amacım Harici HDD ve USB den MKV film oynatmak. Panasonic 200 lira, Samusng ise 160 Lira.

Bu cihazlardan hangisini almak mantıklı olur? Ya da sizlerin farklı bir önerisi var mı Maksimum 200 Liraya kadar.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/samsung-bd-e5300-bd-e5300-full-hd-blueray-player,-hdmi,-usb-,-mkv/productdetails.aspx?I_ID=59966
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/panasonic-bd75-bluray-bd75-bluray-full-hd,-dlna,-usb,-mkv-oynatabilme/productdetails.aspx?I_ID=53822

• hangisinde altyazı türkçe karakter sorunu olmaz
  • Öğlen gidip birisini alacağım, yok mu yorum yapabilecek.
  • GOP Mağazasında Panasonic yok, Samsung 5300'ü almaya gidiyorum.

Çok yardımcı oldunuz teşekkürler :)
  • Bruce Willis'in 16 Blocks isimli bluray filmi bulabilirsen onunla gidip denemelisin. Bu filmi Kalitesiz blurayler kare kare oynatıyor. Samsung'lardan BD-E5500 bunu akıcı olarak oynatamamıştı. Sony'de ise hiç takılma olmadan oynatmıştı.
  • Samsung 5300 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmax

Bruce Willis'in 16 Blocks isimli bluray filmi bulabilirsen onunla gidip denemelisin. Bu filmi Kalitesiz blurayler kare kare oynatıyor. Samsung'lardan BD-E5500 bunu akıcı olarak oynatamamıştı. Sony'de ise hiç takılma olmadan oynatmıştı.

Benim öncelikli amacım Harici Diskten MKV izlemek. Bluray medya çok nadir izlerim sanırım.

Mkv film denedim "The.Fast.And.The.Furious.2001.BluRay.720p.x264.DTS-WiKi"

Altyazı ile Film adı aynıydı, Türkçe karakter sorunu oldu ilk başta.

Altyazı ayarlarından Şifreleme'den Türkçe'yi seçince sorun kalmadı.

Ayrıca Altyazı senkronu da yapılabiliyor arkadaşlar.

0.5 saniye aralıklar ile ileri ya da geri kaydırma yapıyor cihaz. Ben cihazı beğendim 159 Liraya MKV izlemek istiyorsanız alabilirsiniz.

1080P akşama deneyeceğim, daha sonra da Orjinal Bluray denerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: letmax

Bruce Willis'in 16 Blocks isimli bluray filmi bulabilirsen onunla gidip denemelisin. Bu filmi Kalitesiz blurayler kare kare oynatıyor. Samsung'lardan BD-E5500 bunu akıcı olarak oynatamamıştı. Sony'de ise hiç takılma olmadan oynatmıştı.

Benim öncelikli amacım Harici Diskten MKV izlemek. Bluray medya çok nadir izlerim sanırım.

Mkv film denedim "The.Fast.And.The.Furious.2001.BluRay.720p.x264.DTS-WiKi"

Altyazı ile Film adı aynıydı, Türkçe karakter sorunu oldu ilk başta.

Altyazı ayarlarından Şifreleme'den Türkçe'yi seçince sorun kalmadı.

Ayrıca Altyazı senkronu da yapılabiliyor arkadaşlar.

0.5 saniye aralıklar ile ileri ya da geri kaydırma yapıyor cihaz. Ben cihazı beğendim 159 Liraya MKV izlemek istiyorsanız alabilirsiniz.

1080P akşama deneyeceğim, daha sonra da Orjinal Bluray denerim.

Güle güle kullan. Hayırlı olsun. Ancak keşke mesajını daha önce görseydim sana Samsung alma derdim kesinlikle. Ben BD-e5500 serisinden 1 tane aldım, sonra içindeki firmware hatalı çıkınca iade ettim. Sonra başka bir tane aldım onda da filmlerde takılma yapmaya başlamıştı onu da iade ettim. Samsung'tan uzak durun bence. Pek stabil bir oynatıcı değil (bana göre).

• 1080P MKV denedim, sorunsuz çalıştırıyor herhangi bir sorun yok akıcılık yerinde.
  • quote:

1080P MKV denedim, sorunsuz çalıştırıyor herhangi bir sorun yok akıcılık yerinde.

galiba mkv formatındaki filmleri aynı siteden indiriyoruz filmi yazış tarzından bana öyle geldi. Peki bişey soracağım mkv 1080p filmlerde dual yani içine gömülü türkçe dublajlı filmin varsa bi denermisin dil seçimi yapabiliyormusun diye bide filmin içine gömülü altyazıları açıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

quote:

1080P MKV denedim, sorunsuz çalıştırıyor herhangi bir sorun yok akıcılık yerinde.

galiba mkv formatındaki filmleri aynı siteden indiriyoruz filmi yazış tarzından bana öyle geldi. Peki bişey soracağım mkv 1080p filmlerde dual yani içine gömülü türkçe dublajlı filmin varsa bi denermisin dil seçimi yapabiliyormusun diye bide filmin içine gömülü altyazıları açıyor mu ?

Dual 1080P denedim çalışıyor dil değişiyor.

Film içine gömülü altyazı denemedim ama.
  • quote:

çok teşekkürler o seçeneğe izin veriyorsa alt yazıda olur ama bu ürün TR de sorunluymuş herhalde güncelleme almaması vs.

PANASONIC BDT-210 almaya karar verdim bakalım o cihazdada açıyorsa alacağım inşallah :)
  • quote:

quote:

çok teşekkürler o seçeneğe izin veriyorsa alt yazıda olur ama bu ürün TR de sorunluymuş herhalde güncelleme almaması vs.

PANASONIC BDT-210 almaya karar verdim bakalım o cihazdada açıyorsa alacağım inşallah :)

Sorunlu olan 5500 modeli diye biliyorum.
  • quote:

evet ya doğru söylüyorsun senin şu an kullandığın 5300 müş şimdi fark ettim :) fiyatına baktım bayağıda uygun :) nasıl hocam üründen memnun musun? Hangi formatları izliyorsun tavsiye edermisin bana??
  • quote:

quote:

evet ya doğru söylüyorsun senin şu an kullandığın 5300 müş şimdi fark ettim :) fiyatına baktım bayağıda uygun :) nasıl hocam üründen memnun musun? Hangi formatları izliyorsun tavsiye edermisin bana??

Cihaz Abim'de şuan, bende LCD TV olmadığı için orada izliyorum.

Mkv'den başka format denemedim, ucuz orhinal BluRay film alıp deneyeceğim bir ara.

Denememi istediğin bir format var mı? Aslında benim Monitör'de HDMI var da ses alamam.
  • quote:

quote:

quote:

Mkv'den başka format denemedim, ucuz orhinal BluRay film alıp deneyeceğim bir ara.

Denememi istediğin bir format var mı? Aslında benim Monitör'de HDMI var da ses alamam.

Ben hdarsivinden indiriyorum eger yanlis anlamadiysam sende buradan veya buna benzer bir yerden indiriyosun oradaki 720p dual, 1080p dual mkv formatlarini deneyebilirsen tabi icine gömülü alt yazilarini acarak :)

Bide 3d 1080p formatinda bir filmde deneyebilirsen cok cok iyi olur yani aciyor de yarin gidip alayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hdarsivinden indiriyorum eger yanlis anlamadiysam sende buradan veya buna benzer bir yerden indiriyosun oradaki 720p dual, 1080p dual mkv formatlarini deneyebilirsen tabi icine gömülü alt yazilarini acarak :)

Bide 3d 1080p formatinda bir filmde deneyebilirsen cok cok iyi olur yani aciyor de yarin gidip alayim :)

Denediğim filmler oradan, onlarda altyazı var mı ? Ben sadece Türkçe ve Yabancı ses var diye biliyorum

• quote:

Denediğim filmler oradan, onlarda altyazı var mı ? Ben sadece Türkçe ve Yabancı ses var diye biliyorum

alt yazıda var onlarda mesela hiç dual sesi değiştirme yani ingilizce kalsın altyazı seçeneğine girebilirsen genelde 2 seçenek çıkar yine ingilizce türkçe diye iki alt yazı oluyor türkçe yi seçebilirsem ki büyük bir ihtimal sesi değiştirebildiğine göre altyazıyıda açarmış gibime geliyor.

Peki hdarsivinden 3d ve Bluraydisc olarak hiç film indirip deneme şansın oldu mu?
  • quote:

quote:

alt yazıda var onlarda mesela hiç dual sesi değiştirme yani ingilizce kalsın altyazı seçeneğine girebilirsen genelde 2 seçenek çıkar yine ingilizce türkçe diye iki alt yazı oluyor türkçe yi seçebilirsem ki büyük bir ihtimal sesi değiştirebildiğine göre altyazıyıda açarmış gibime geliyor.

Peki hdarsivinden 3d ve Bluraydisc olarak hiç film indirip deneme şansın oldu mu?

Onları denemedim, kapasiteleri ne kadardır acaba ?

50GB ı geçince 3 Mbit e düşüyor hız, Netload ile indiriyorum.

• hda dan indirilen her filmde olmuyor altyazı, harici olarak indirip film ile aynı ada sahip hale getirdikten sonra filmin klasörüne atıp deneme yapabiirsiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.