Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece telefondan indirebilirsin o uygulamayı..
  • avea müsteri hizmetlerinden ayarklari yollatayim o zaman
    kac kontorun gitti peki bilader? rahatsız ediyom ama kusura bakma
  • Avea'da 60kb=1kontör. Ben vodafone kullandığım için(100kb=1kontör) 1 kontör gitti. Dosyanın boyutu 97kb. Yani 2 kontörün gidecek...
  • eyw sagolasin bilader
  • Önemli değil..
  • beyler bu bluetooth ile internet işi sapıttı 2 yöntem oldu vede opera mini nin değişik versiyonnu çıktı şimdi bunlardan hangi işlemi yapacaz ve hangi opera miniyi kullanacağız ilk sayfadaki opera mini de mesela foruma girdik telefondan ve bişi indirmek istediğimizde indiremiyecekmiyiz eğer böle olursa işe yaramaz
    peki bu opera mininin başka versiyonu varmı indirebilmek için acaba vqarsa bi zahmet link verin de halledelim 3 gündür bu işle uğraşıyorum bir arkadaşlta denedim oldu ama benim pcde olmadı şimdi adam gibi inmeye başladı bugün yapmak istiyorum bunu acil yardım edin arkadaşlar
  • tekrar belireyim bunu w810i de yapan biri olursa pm den bana ulaşırsa çok iyi olurdu yaw
  • 2. dosya inmek üzere geri kalanı tm oda olunca herşey tm olacak
  • SnakeMannn en son verdigim opera linkini indir rapid den olan. indirme yapilabiliyo onda
  • bune ya böle bişi çıkıo her seferinde bu nedir dostum

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]
  • @SnakeMannn telefon ayarlarındaki proxy adresini yanlış yazmışsın. Bu yüzden telefona bağlanamıyor..
  • o proxy adresi yazan yere ıp adresimizi yazmıyacakmıyız eğer öle ise yazdım ama :(
  • Oraya bilgisayarın ip adresini yazacaksın. Mesela 192.168.1.2
  • yazdım abicim yazdım 183 die başlayan var onu deneyim bide

olmuo hocam hayyeller suya düştü neyse boşwer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnakeMannn -- 8 Ekim 2007; 18:13:04 >
  • hmm denicem bunu..saol arkadaşım paylaştıgın için
  • Sağ alt köşede, saatin olduğu yerde ''Yerel ağ bağlantısı'' simgesi var, onu aç. ''Destek''e tıkla. Orada ''IP adresi'' yazan neyse onu yazacaksın proxy'e..
  • connecting failed because the port is by: Unknown windows application ( infrared device) diyor
  • symbian telefonlarda 2.dk da oluyordu bu. sx1 de çok denemiştim. bt ile telefonu eşleştirip yeni bi bağlantı profili oluşturmak yeterliydi. burda biraz zahmetliymiş. deneriz bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

connecting failed because the port is by: Unknown windows application ( infrared device) diyor

aynen ali arkadaşımın dediği gibi bişiler oluo dınt die bir ses gelio sonrasını zaten biliosunuz beyler neyse ben yapamadım olsun kaldı artık daha uğraşmak istemiyorum yardım larınız için tşk ederim herkese
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.