Bildirim
Bluetooth Taç Kulaklık Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle size tavsiyem bu tarz bir kulaklik almadan önce kulaginiza göre kulakligi denemeden almayin. Cünkü kulakligin kafadaki tasima konforu ve kulaklara yaptigi baski cok önemli. Mesela ben yaklasik 1.90cm boyunda bir insanim ve uzun süreli kablosuz kulaklik arastirmalarimdan sonra Creative wp-350 serisinde karar kilmistim. Daha sonra ürünü siparis ettigimde gördümkü kulaklik kafama göre cok kücük ve kulaklik kisimlari da kulagima hem kücük geliyor hem de baski yapip acitiyor. Daha sonra ürünü geri iade edip Novero Camden kablosuz kulaklik aldim. Tabii ki önce bir dükkana gidip kulagimda deneyerek.
Size ikinci tavsiyem ise siklikla hangi aletle eslestirip kullanacaksiniz? Eger daha cok Iphone telefon ve tabletlerle kullanacaksaniz icinde apt-X-Audiocodec olan ürünleri tercih ederseniz sorunsuz bir sekilde bu aletlerde eslestirme ve kullanim yasarsiniz. Mesela ben daha cok Apple markali ürünlerde kablosuz kulaklik kullaniyorum ve bunun icin daha önce Philips ve Sony ürünleri almak istemistim ancak Philips kablosuz kulakliklarin Apple ürünlerinde sarki ileri ve geri atlatma fonksiyonun calismadigini ögrendim. Sony de ise bu ürünlerle tam uyumluluk acisindan bir bilgi ise maalesef yok.
En son tavsiyem ise alacaginiz üründe bunlar haricinde plastik aksamin ve katlanabilir kisimlarin saglamligi. Cünkü kullanilan plastik cok ucuz ve kötü oluyor. Ben su anda Novero Camden Bluetooth kulaklik kullaniyorum. Iphone 5s ile tam uyuma sahip. Ayrica laptopumla da cok kolayca eslestirme yapabildim. Laptopda film ya da müzik izlerken kulaklik üstündeki bütün tuslar sorunsuz calisiyor. Ses kalitesi gayet iyi. Yalniz malzeme kalitesi hakkinda ayni seyi söyleyemeyecegim. Ucuz plastik kullanilmis ve kullanirken dikkat etmek gerekiyor. Ürünü ben 44,95euro ya aldim. 40 euro civarlarina da internetten bulunabilir.
25-70 euro araliginda bir cok markanin kablosuz kulakliklarini bulabilirsiniz._____________________________
-
Ayrintili aciklama icin tesekkurler. Novero Rockaway iyi gibi duruyor. Turkiye'de nerede bulabilecegimiz hakkinda bir bilginiz var mi acaba? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: agonfighter
Ayrintili aciklama icin tesekkurler. Novero Rockaway iyi gibi duruyor. Turkiye'de nerede bulabilecegimiz hakkinda bir bilginiz var mi acaba?
Türkiyede nereden alabileceginiz konusunda bir fikrim yok ama eger bulamazsaniz amazon.com dan alabilirsiniz. Öyle pahali bir alet olmadigi icin gümrüge takilma derdi de olmaz._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- huawei freebuds pro 4
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- bose quietcomfort ultra earbuds
- yüksek sesli kulaklık önerisi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- airpods güncelleme
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- ikko active buds
- cmf headphone pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler