Şimdi Ara

BLUETOOTH NASIL RESETLENİR? YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia N95 8GB kullanıyorum. Bluetooth ile bugüne kadar birçok cihaza bağlandım. Geçmişe dönük bu cihazlara ait kayıt/registry'leri nasıl silebilirim? Kısacası, cihazın Bluetooth modülünü sıfırlayıp fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim?

Telefonu formatlamak bir çözüm, ancak kurduğum birçok program var ve bunları kaybetmek istemiyorum.

• Peki orijinal telefon ayarlarına geri dönmemiz halinde program/veri kaybeder miyiz?

Ne gibi ayarlar/veriler silinir?

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
    Sistem dosyalarına erişimi cihazınızı hack'leyerek açıp C:\Private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry dosyasını silmeniz yeterli.

İşte onca zamandır aradığım tam olarak buydu...
    C:\Private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry

Ama keşke bu cevap 2 gün önce gelseydi çünkü cihazı formatladım bile Yine de teşekkürler, muhakkak ki tekrar lazım olacaktır.

Gerçi format da sorunumu çözmedi. Benim sorunum Jabra BT8040 bluetooth kulaklıkla, Nokia N95 8GB arasındaki bir BT iletişim problemiydi. Bu problem, kulaklığın fonksiyonlarından birinin çalışmamasına neden oluyordu.

Şimdi tel.e yeni firmware yüklüyorum. Umarım sorun bu şekilde çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP de format nasıl ? Acil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.