Şimdi Ara

BLUETOOTH KULAKLIK İLE OYUN OYNARKEN SOHBET ET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mistikv

her kulakligi tanimyo bendede var motorola kulaklik tanimiyor her onunuze gelen kulakliga aaaa bluetooth lu diye para vermeyin tanimayabilir..

nasıl tanıttın peki
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

Hakan abim neden darıldın bana yaw

biliyorsun sen
  • Ben şunu merak ediyorum. Bu headset konusunda cahilim biraz. Normalde resistance veya motorstorm da konuşan arkadaşların sesini oyun sesleri ile beraber hoparlörden duyuyorum. Bluetooth kulaklık kullandığım zaman kulağımda sadece konuşan arkadaşın sesimi olacak, yoksa yine oyun içi sesler ile karışık mı olacak? Eğer karışık gelecekse kulaklığı kapatıp sadece mikrofon kısmını kullanma şansımız var mı?

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

her kulakligi tanimyo bendede var motorola kulaklik tanimiyor her onunuze gelen kulakliga aaaa bluetooth lu diye para vermeyin tanimayabilir..

nasıl tanıttın peki
    tanitamadimki
  • abi 40 a 50 ye bulursam ben de istiyorum, bi şekilde gerekecek zaten! motorstorm oynarken bende konuştuklarına falan şahit oldum, süper bi olay..

• quote:

quote:

quote:

nasıl tanıttın peki
    tanitamadimki

mistkv modelini verirmisin kulaklığın nasıl tanımaz yaw??
  • 30 ytl ye var sony ericsson ellerinde varmış bayağı
    linki

http://forum.donanimhaber.com/m_14810671/tm.htm

motorola e398 telefonum vardı onla beeraber vermiştiler doğru düzgün hiç kullanmadım geçen şarj ettim açtım ps3 tanımadı kırk yılda bir işe yariycaktı ......

ps3 bluetooth hands free ayarını yaptınmı

Orjinalden alıntı: mustafa982

Ben şunu merak ediyorum. Bu headset konusunda cahilim biraz. Normalde resistance veya motorstorm da konuşan arkadaşların sesini oyun sesleri ile beraber hoparlörden duyuyorum. Bluetooth kulaklık kullandığım zaman kulağımda sadece konuşan arkadaşın sesimi olacak, yoksa yine oyun içi sesler ile karışık mı olacak? Eğer karışık gelecekse kulaklığı kapatıp sadece mikrofon kısmını kullanma şansımız var mı?

Arkadaşlar bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıpmış. Ne olur sanki cevaplasanız?
  • şimdi kardeşim bu denenmediği için bilinmiyor şu an sadece bende ve ilksav da var alın deneyelim işte
  • he eyvallah tamam o zaman. Dogru söylüyorsun alalım tabi de o kadar çok marka model var ki, neye dikkat etmek lazım bilemiyorum. Mesela bluetooth ver. kimisi 1.2 kimisi 2.0 yazıyor. Bu fark eder mi? Bir de bu jaba mı jarba mı ne bir marka var, bluetooth işinde iyimi bu adamlar? Sony nin kendi orj. ürettiği bir kulaklık yokmu ki? Mesela konuşma süresi olarak 8 saat gidenleri gördüm. Daha aşağısını almamalı herhalde?
  • quote:

quote:

motorola e398 telefonum vardı onla beeraber vermiştiler doğru düzgün hiç kullanmadım geçen şarj ettim açtım ps3 tanımadı kırk yılda bir işe yariycaktı ......

ps3 bluetooth hands free ayarını yaptınmı

yoooooooooo o ne ki?telefona bağlayıpmı yapacaz
  • içinden söv amacahillik işte napalım

içinden söv amacahillik işte napalım

en son yapacağım şey o olur kardeş ayıpsın ne küfürü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.