Bildirim
BLUETOOTH İLE İNTERNETE BAĞLANMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
max 300 mt. ye kadar olan bluetooth cihazları var, sorunu çözmende yardımcı olur _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: flogart
max 300 mt. ye kadar olan bluetooth cihazları var, sorunu çözmende yardımcı olur
Yani şimdi ben notebook veya masa üstü bilgisayarımıza olsun bluetooth cihazı alsak bunu çevredeki kablosuz modem kullananlardan istifade edip onların üzerinden internete girebilirizmi demek oluyor.Ben bunu anladım doğrumu acaba._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: atescotes
Yani şimdi ben notebook veya masa üstü bilgisayarımıza olsun bluetooth cihazı alsak bunu çevredeki kablosuz modem kullananlardan istifade edip onların üzerinden internete girebilirizmi demek oluyor.Ben bunu anladım doğrumu acaba.
illegal kullanımlar için demek istemedim, yanlış anlaşılmasın, topic sahibi arkadaşında isteğinin bu yönde olmadığını temenni ediyorum, sanırım kendisi ortak kullanımdan bahsediyor_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: flogart
quote:
Orjinalden alıntı: atescotes
Yani şimdi ben notebook veya masa üstü bilgisayarımıza olsun bluetooth cihazı alsak bunu çevredeki kablosuz modem kullananlardan istifade edip onların üzerinden internete girebilirizmi demek oluyor.Ben bunu anladım doğrumu acaba.
illegal kullanımlar için demek istemedim, yanlış anlaşılmasın, topic sahibi arkadaşında isteğinin bu yönde olmadığını temenni ediyorum, sanırım kendisi ortak kullanımdan bahsediyor
_____________________________ -
Bluetooth la wireless modeme bağlantı yapamazsınız.
bluettoh ile eğer bağlantı yapamazsanız zaten büyük ihtimal de yapamayacaksınız
size tavsiyem anten tarzında cihazlar var bunlardan yararlnarak modemin etlki alanından yararlanırsınız_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: wings35
Ya bende ilk defa bluetooth ile internete bağlanıldığını duyuyorum.Wifi deilmi o?Ben pspde wifi ile bağlanıyorum.We bluetoothunda internet için çok yavaş bi bağlantı şekli olduunu biliyorum yanlışmıyım acaba?_____________________________ Eski Nick: EnergY-VorteX!!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!+_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+ -
quote:
Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX
quote:
Ya bende ilk defa bluetooth ile internete bağlanıldığını duyuyorum.Wifi deilmi o?Ben pspde wifi ile bağlanıyorum.We bluetoothunda internet için çok yavaş bi bağlantı şekli olduunu biliyorum yanlışmıyım acaba?
bağlanılır da çok yavaş olur. hiç mi telefonunuzun bt'sinden resim falan yollamadınız. 10 kb lik resim ne kadar sürede gidiyor. ordan hesap edin artık._____________________________ Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Fuzuli -
bluetooth cahiliyim
, yanlış bilgilendirme için özür
bluettooth'la nasıl internete bağlanılır merak eden ya da yapmak isteyen varsa bunu bi okusun.(word dökümanı)
http://www.speedyshare.com/449902864.html_____________________________ Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Fuzuli -
quote:
bluettooth'la nasıl internete bağlanılır merak eden ya da yapmak isteyen varsa bunu bi okusun.(word dökümanı)
http://www.speedyshare.com/449902864.html
burada anlatılan;
interneti olan bir bilgisayarın kendi bluetooth bağlantısı ile bluetoothu olan başka bir bilgisayara (yani iki bilgisayardada bluetooth olacak) bağlantı kurarak interneti paylaştırması. ama yukarıda arkadaş wireless modeme bluetoothla bağlanmak istemiş böyle bir şey olamaz,bağlanamazsınız. sadece wireless pci card yada wireless usb adaptörlerle bağlanabilir. (laptoplarda genelde wireless özelliği ile gelir)_____________________________
-
quote:
quote:
http://www.speedyshare.com/449902864.html
burada anlatılan;
interneti olan bir bilgisayarın kendi bluetooth bağlantısı ile bluetoothu olan başka bir bilgisayara (yani iki bilgisayardada bluetooth olacak) bağlantı kurarak interneti paylaştırması. ama yukarıda arkadaş wireless modeme bluetoothla bağlanmak istemiş böyle bir şey olamaz,bağlanamazsınız. sadece wireless pci card yada wireless usb adaptörlerle bağlanabilir. (laptoplarda genelde wireless özelliği ile gelir)
Hah işte ya bende bunu diyom.Şaşırdım nası bluetoothla wireless mo
deme bağlanacak die?Çokmu geri kaldım acaba demiştim
_____________________________ Eski Nick: EnergY-VorteX!!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!+_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+
-
bluettooth var ve wireless gibi kulanmak istiyorum ve buna kaplosus mademe baglantı yaparmı yani bluettooth ile kaplosus modeme balanmak istiyorum bunun için bir program yda yazılım varmı bilen varsa yardım edsin _____________________________ _xfelix_
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler