Şimdi Ara

BLUETOOTH İLE İNTERNETE BAĞLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar calıstıgım binada kablosuz modem var ama benim laptopun oldugu yerde malesef modemi görmüyo yaklasık 100 metre kadar laptopta wrilens var bluetooth alsam laptopa baglasam acaba sorunu çözebilirmiyim yada ne yapmam gerek bi fikri olan varmı acaba

Orjinalden alıntı: flogart

max 300 mt. ye kadar olan bluetooth cihazları var, sorunu çözmende yardımcı olur

Yani şimdi ben notebook veya masa üstü bilgisayarımıza olsun bluetooth cihazı alsak bunu çevredeki kablosuz modem kullananlardan istifade edip onların üzerinden internete girebilirizmi demek oluyor.Ben bunu anladım doğrumu acaba.

Orjinalden alıntı: atescotes

Yani şimdi ben notebook veya masa üstü bilgisayarımıza olsun bluetooth cihazı alsak bunu çevredeki kablosuz modem kullananlardan istifade edip onların üzerinden internete girebilirizmi demek oluyor.Ben bunu anladım doğrumu acaba.

illegal kullanımlar için demek istemedim, yanlış anlaşılmasın, topic sahibi arkadaşında isteğinin bu yönde olmadığını temenni ediyorum, sanırım kendisi ortak kullanımdan bahsediyor

Orjinalden alıntı: flogart

quote:

Orjinalden alıntı: atescotes

illegal kullanımlar için demek istemedim, yanlış anlaşılmasın, topic sahibi arkadaşında isteğinin bu yönde olmadığını temenni ediyorum, sanırım kendisi ortak kullanımdan bahsediyor

size tavsiyem anten tarzında cihazlar var bunlardan yararlnarak modemin etlki alanından yararlanırsınız
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wings35

Bluetooth la wireless modeme bağlantı yapamazsınız.

Ya bende ilk defa bluetooth ile internete bağlanıldığını duyuyorum.Wifi deilmi o?Ben pspde wifi ile bağlanıyorum.We bluetoothunda internet için çok yavaş bi bağlantı şekli olduunu biliyorum yanlışmıyım acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

quote:

Bluetooth la wireless modeme bağlantı yapamazsınız.

Ya bende ilk defa bluetooth ile internete bağlanıldığını duyuyorum.Wifi deilmi o?Ben pspde wifi ile bağlanıyorum.We bluetoothunda internet için çok yavaş bi bağlantı şekli olduunu biliyorum yanlışmıyım acaba?

bağlanılır da çok yavaş olur. hiç mi telefonunuzun bt'sinden resim falan yollamadınız. 10 kb lik resim ne kadar sürede gidiyor. ordan hesap edin artık.

Fuzuli
  • bluetooth cahiliyim, yanlış bilgilendirme için özür

http://www.speedyshare.com/449902864.html

Fuzuli
  • quote:

bluettooth'la nasıl internete bağlanılır merak eden ya da yapmak isteyen varsa bunu bi okusun.(word dökümanı)

burada anlatılan;
    interneti olan bir bilgisayarın kendi bluetooth bağlantısı ile bluetoothu olan başka bir bilgisayara (yani iki bilgisayardada bluetooth olacak) bağlantı kurarak interneti paylaştırması. ama yukarıda arkadaş wireless modeme bluetoothla bağlanmak istemiş böyle bir şey olamaz,bağlanamazsınız. sadece wireless pci card yada wireless usb adaptörlerle bağlanabilir. (laptoplarda genelde wireless özelliği ile gelir)

• quote:

quote:

bluettooth'la nasıl internete bağlanılır merak eden ya da yapmak isteyen varsa bunu bi okusun.(word dökümanı)

burada anlatılan;
    interneti olan bir bilgisayarın kendi bluetooth bağlantısı ile bluetoothu olan başka bir bilgisayara (yani iki bilgisayardada bluetooth olacak) bağlantı kurarak interneti paylaştırması. ama yukarıda arkadaş wireless modeme bluetoothla bağlanmak istemiş böyle bir şey olamaz,bağlanamazsınız. sadece wireless pci card yada wireless usb adaptörlerle bağlanabilir. (laptoplarda genelde wireless özelliği ile gelir)

Hah işte ya bende bunu diyom.Şaşırdım nası bluetoothla wireless modeme bağlanacak die?Çokmu geri kaldım acaba demiştim

• bluettooth var ve wireless gibi kulanmak istiyorum ve buna kaplosus mademe baglantı yaparmı yani bluettooth ile kaplosus modeme balanmak istiyorum bunun için bir program yda yazılım varmı bilen varsa yardım edsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.