Şimdi Ara

bluetooth driver (bcm2045)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil bu cihazın sürücüsüne ihtiyacım var nolur yardım edin şimdiden sağolun

edit: gönderebilecekolanlar bana pm atsınlar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardianum -- 17 Ağustos 2007; 23:09:34 >

• kardeş bende denedim bunu ama olmadı bu güncellemek için
  • cihazin markasi falan yazmiyor mu uzerinde ? sitede bu kod icin baska driver bulamadim verdigin koda gore widcomm sanirim ama bakayim biraz daha..
  • ya bendeki laptop içindeki çip widcomm bcm2045 dell in driver cd sinde yok hepsini yükledim olmadı arıyorum hala yok
  • sende dell inspiron 6400'mu var hocam yada nedir tam modeli ?
  • aynen öle hocam ins 6400 şimdi formatladım
    imaj alıcam o sürücü yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generic Bluetooth Adapter problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dell'in sitesinde 6400 modeli discontinued diyo onun yerine 1420 linki vermisler ama bulamadim driverini.. bu arada dell'in distributoru koyuncu elektronik'ti ama kocsistem olmus sanirim her ikisinin sayfasina baktim orda da bulamadim acele olarak sende bi goz at istersen. su an cikmam gerek simdilik bu kadar yardimci olabildim...

bence cd'de olmasi gerek driverin mutlaka.. cd'yi tak aygit yoneticisini ac sari unlem isaretli olan kisimdan surucuyu guncelle sec cihazin cd'sini arat o sekilde bulur belki.. simdilik aklima gelen bu umarim cozersin kolay gelsin.
  • saol kardeş bakarım şimdi çok saol yardımların için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.