Şimdi Ara

Bluetooth Card Mouse nedir? Ne işe yarar?Nasıl kurulur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kablosuz mouse mu demek oluyor? Bİr de arkadaslar yeni bir hp 6715s aldım. sürekli forumda karşıma recovery diye bir sey cokıyor. bu nedir? Vista yüklü laptopta. Xp home kurmak istiyoum..bunun için recovery mi yapmam gerekior?
    Bİr de ben bu mouse u kuramadım..yerine takınca ışığı yanıyor ama sonra yüklemek için program bulamıyor.. hp 6715s in yanında cd falan da yok.. nasıl kuracağım ben bunu.. veya bu mouse in programı bilgisayrın neresinde yukludur?..bilen var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 990500135m -- 25 Ekim 2007; 12:31:56 >

• 1. Kablosuz mause olmalı (bluetooth ile bağlananından)
    2. recovery demek geri dönüşüm demektir. Bilgisayarında sorun olduğunda birkaç tuş ile çok kısa sürede bilgisayarını ilk haline getiriyorsun.
    3. xp kurman için recovery ye gerek yok. Ama kurup memnun kalmazsan recovery lazım olacak. O sebeple önceden bir dvdye yedek almalısın.

yada acronis ile bu işi daha kolay yapabilirsin.
    Acronis ile nasıl yedek alınacağını resimli olarak buradan görebilirsin.http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=27&t=130
  • gncl
  • bu mouse u çalıştıran biri cevap yazsın lutfen
    deli oetti beni bu alet
  • maus nasıl çalışırrr bir yardım lütfen
  • Arkadaslar;
    1-Öncelikle mouse u takıdığı yerden çıkartın daha sonra altındaki connect butonuna basın öndeki mavi ışıkların yanması lazım.
    2-Daha sonra da bluetooth ikonundan (system tray deki) aygıt ekleye girip arama yaptırın bluetooth mouse u bulacaktır
    3-Ekleyin ancak geçiş anahtarı kullanmayın.
    4-Bilgisayarınız bluetooth pc card mouse olarak görecektir. Otomatik olarak sürücülerinide bulur ve yükler.

Bu adımları takip ederek çalıştırabilirsiniz. Ben en son 2 hafta önce dv6175 modeliydi sanırım arkadaş almıştı ilk defa ona kurdum bu şekilde. Hatırladığım kadarınıda anlattım. Umarım işinize yarar.
  • arkadaşlar bendede hp card mouse war ama bunun şarj süresi nedir ne kdr zamanda şarj olur vesaire gibi sorularıma yanıt verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.