Bildirim
bluetooth
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bluetooth adaptör alacaksın
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdmdmbek
kardeş aldım da gene olmadı dosya akaramıyorum masaüstünde öreğin bir mp3 müziğin simgesine sağ tıklıyorum gönderde bluetooth var tıklayınca gönder iptal felan hepsi gri önerebileceğiniz bi usb bluetooth var mı ya da diverle felan olmaz mı
quote:
Orijinalden alıntı: muhtaremmi35
quote:
kardeş aldım da gene olmadı dosya akaramıyorum masaüstünde öreğin bir mp3 müziğin simgesine sağ tıklıyorum gönderde bluetooth var tıklayınca gönder iptal felan hepsi gri önerebileceğiniz bi usb bluetooth var mı ya da diverle felan olmaz mı
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/bluetooth-s-link-slx-b030-20-metre-24ghz-usb.aspx şunu bir incele..._____________________________
-
Bluetooth adaptör alabilirsin 

quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muhtaremmi35
quote:
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/bluetooth-s-link-slx-b030-20-metre-24ghz-usb.aspx şunu bir incele...
bunun diğerlerin farkı var mı ben pek anlamıyorm o yuzden açtım bu konuyu zaten
bluetooth 2 taraflı bir işlem , karşı tarafta da sorun olabilir, buradan bişi diyemem görmeden
quote:
bluetooth 2 taraflı bir işlem , karşı tarafta da sorun olabilir, buradan bişi diyemem görmeden
deminden beri deniyorum olmuyor orjinal cd den.internetten driverine bakarken cihazın özelliklerinde win. xp 2000 ve vista yazıyodu . e benimkide win7 o yüzden olmadı galiba. neyse artık bidaha almam gerekecek
sizin önerebileceğiniz var mı win7
marka model yazsana bi bakalım.. _____________________________ -
quote:
marka model yazsana bi bakalım..
cyber-blue USB-04C IVT2.7.0.13 bi bakarsanız sevinirim_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler