Şimdi Ara

bluestacks sorunsuz sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu bluestacksın hiç sorunsuz sürümü yok mu Allahasen bir sürümünü indirdim rootlu hiç bir oyun vs yükletmiyor google playdan hata veriyor başka sürüm indirdim oda gmail hesabını girmiyor sunucu hatası diyor başka sürüm indirdim oda başka hatalar iyice sinir oldum bu programın en son çıkan sürümü ve en sorunsuz olanı yok mu şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 18 Nisan 2015; 12:32:47 >

• Özel mesaj atıldı.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Bana da yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @myo_1433 arkadaşım sorununu kendisi çözmüştür. Burada da paylaşırsa sanıyorum pek çok arkadaşa yardımı geçecektir diye umuyorum...
  • arkadaşlar bluestacks 0.9.23.5302 rootlu son sürümü indirin burada paylaşamıyorum yasak olduğu için
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım olmadı.

• sen ne yaptında olmadı ilk önce onu söylersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Normall yükledim.
  • kardeşim onu sormuyorum sorunun ne senin ne gibi hata alıyorsun yüklerken mi oyunlarda mı veya başka bir şey mi
    İntizaling game gibi uzun bi yazı ama o yazı hiç geçmiyor.

• oyunu komple sil program ekle kaldırdan daha program files ve program files x64 te ne kadar bluestacks ile ilgili dosya varsa sil daha sonra ccleaner ilede temizlik yap hem dosya hemde kayıt defteri pc yi yeniden başlat ve dediğim en son çıkan sürümü kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.