Şimdi Ara

BLUERAY Lİ SONY VAIO FW-265D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci : intel t5800 2.0ghz
    ram : 4 gb dual ddr2-800
    ekran kartı : intel gma 4500HD
    optik sürücü : BLUE_RAY + DVD burner
    ekran : 16.4 1600X900 HAKİKİ 16:9 ve hdmi üzerinde 1080p bluray video oynatımı
    ürünü anlatmaya gerek yok arkaşlar pil durumu masaüstünde pille kullanılmadığından pil sıfır diyorum yalan deil iki kusuru var ama önemlide deil geçen gün touch pad sağ klik çalışmadığını farkettim ciddi bir sorun oluşturmadı zamanım olmadığından gidip göstermedimde çünkü usb mousla kullanıyorum ayrıca soldaki kilik sağ tuş touchpadı normal klik yapılmış durumdadır birde ekranın sağ altında kalem ucu kadar bir ölü piksel deil pislik kaçmıs sanırım makineye anlayamadım bunlar harici 10 numara makinedir ben olanları söyledim ama onun muhteşem ekranı karşısında ofiste çalışmak , film seyretmek ki blue ray sürücüsü var makinenin yada full hd direk mkv seyredebilirsiniz dolby özellikli kristal berraklık veren hoparlorlerinde müzik dinleyebilirsiniz. üzerinde orjinal vista 64 bit sürümü lisansı var ürünü kanadadan almıştım orada garantisi devam ediyor uluslararsı garantili olması lazım ama ben bunun garantisini vermiyorum gelip goırerek alabilrisiniz ürünüki bu ürünü gorüp etkilenmemek mümkün deil inanılmaz bir makine
    bunlara ek olarak agn draft wi-fi ve bluetooth da üründe bulunmaktadır.ercek alıcı her ilanımda dediğim gibi cep telefonundan ulaşır YORUMLARA İLANIM KAPALIDIR ZATEN SORU SORMUYORUM Kİ CEVAP VERİLSİN YORUM YAPILSIN MAL ORTADA ALMAK İSTEYEN CEP TELEFONUNDAN ULAŞIR YORUMA KAPALIDIR.
    takas olarak netbook alabilirim
    fiyat :1375 ytl
    takas 1475 ytl pazarlık yok
    05326421212

http://www.sony.com.tr/product/vn-fw-series
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyamanGS -- 25 Nisan 2010; 23:15:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Sony vaıo windws 7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.