Şimdi Ara

BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi

     BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi


    Müziğini yanında götürmek isteyenler için mükemmel bir seçenek

    Merhaba arkadaşlar bugün BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor kulaklık incelemesini sizlerle paylaşacağım. Söz konusu Bluetooth ses iletimi olduğunda, insanların aklına ilk olarak küçük taşınabilir hoparlörler geliyor. Fakat aynı zamanda, giderek büyüyen bir Bluetooth kulaklık piyasası var. Bu tür kulaklıklar genellikle tam kulaklık tarzında olmuyorlar; ancak BlueAnt Pump HD Spor kulaklığında bu durum söz konusu diyebiliriz. Kulağa tam oturuyor ve kaliteli kulak uçları sayesinde rahatsızlık vermiyor.

    Adından da anlayabileceğiniz üzere, bu Bluetooth kulaklıklar sahip oldukları ekipmanı zorlu koşullarda kullanacak olan daha aktif bir gruba hitap ediyor. BlueAnt, Bluetooth ses iletimi alanında oldukça iyi bir üne sahip ve doğru kullanıcılara bu ürünü sunmaya hazır görünüyor diyebilirim.

    Tasarım ve kullanım rahatlığı

    BlueAnt Pump HD Spor kulaklığı ilk bakışta yanlardan biraz iri görünüyor. Ama kulaklıkları telefonunuza bağlayan bir kablo olmadığını düşündüğünüzde, bu kadar kompakt bir yapıya sahip olması gerçekten de şaşırtıcı bir özellik. Bu kulaklıklar, elektronik aksamları kulağınızın arka kısmında ve iki kulaklığı birbirine bağlayan düz bir kablo bulunacak şekilde kulağınızı sarmalıyor ve kulağınıza tam oturuyor. Pause (durdurma)/play (çalma) ve ses seviyesi düğmeleri sağ kulaklığın yan kısmında bulunuyor. Bu düğmelerin kullanım şekli ilk başta biraz garip gelebilir, fakat parça geçişleri ve parça arama işlemleri için farklı düğme kombinasyonlarını kavradığınızda işiniz çok kolaylaşacak.

     BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi


    BlueAnt Pump HD Spor kulaklıkları farklı malzemeden yapılmış farklı boyutlardaki kulaklık uçlarıyla birlikte sunuluyor; ayrıca kulağınızda durmalarını sağlamak için farklı kancalar ve boynunuza iyice oturması için bir bağ bulunuyor. Kulaklık uçları oldukça rahat, fakat çok uzun süre müzik dinledikten sonra, kulaklığın sert plastik kısmı rahatsızlık verebiliyor. (4saat ve üzeri) Ancak, bu kulaklığın hedef kitlesinin spor yapan ve daha aktif kişiler olduğu düşünüldüğünde, konfor sorunu yaşanacak kadar takılacaklarını düşünmüyorum. BlueAnt Pump HD bluetooth özelliği bulunan tüm tablet,telefon ve bilgisayarlarda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

    Ses kalitesi

    BlueAnt Pump HD Spor kulaklıkları 12.5 mm neomidyum mıknatıslı sürücüleri sayesinde ses konusunda oldukça başarılı eğerki ses kaynağınız lossless audio kayıpsız flac parçalar yada kaliteli müzik yayını yapan internet müzik dinleme programları ise (fizy,spotify vs) müzik zevkiniz katlanıyor.

     BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi


    Kulaklığın bass,mid ve tiz performansına değinecek olursak, bu kulaklık ucuz ve basit kulak içi kulaklıkların yaptığı gibi yüksek seste basslar,midler,tizler birbirine karışmıyor. Dinlediğiniz müzikteki enstrümanların sahnede nerede durduğunu rahatlıkla ayırt edebiliyorsunuz. Basslar gürül gürül ancak boğulmuyor. Mid sesler bassların altında ezilmiyor ve yüksek seste netliğini bozmuyor. Vokalin sesi gayet temiz ve pürüzsüz. Tiz sesler ise deyim yerindeyse kristal netliğinde ve en yüksek seste saatlerce BlueAnt Pump HD ile müzik dinlediğinizde kulaklarınızı rahatsız etmiyor. Bass,mid ve tiz dengesi kesinlikle en ideal ayarında diyebilirim. Ayrıca BlueAnt Pump HD üzerinde bulunan mikrofon ile telefonunuza yada tabletinize gelen çağrıları cevaplayabilir görüşme yapabilirsiniz. Yaptığım denemelerde hiçbir problem ile karşılaşmadım.

    Dayanıklılık ve pil ömrü

    BlueAnt Pump HD kulaklıkların daha dayanıklı ve en önemlisi de su geçirmez şekilde üretildiği ifade ediliyor. Bu kulaklıkların her iki alanda da tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Kulaklıkların sert plastiği ve kauçuk malzemesi kulaklıkları başka ekipmanların bulunduğu çantanızdan çıkartırken güvende tutuyor ve cihazın tasarımında bu açıdan beklentinizi karşılamayacak hiçbir nokta bulunmuyor. Yapılan testler sonucunda, tıpkı üreticisinin belirttiği gibi cihazın su geçirmez olduğunu (IP 67 Sugeçirmezlik sertifikasına sahip) tespit ettim. Bu kulaklarla havuza dalmadığınız sürece, spordan kaynaklanan ter hiçbir soruna yol açmayacaktır. Ayrıca spordan sonra rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

     BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi BlueAnt Pump HD Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklık İncelemesi


    Kullanım süresi ise lityum-iyon pili sayesinde 8 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Kutudan çıkan microusb kablo sayesinde sol kulaklığın alt kısmından şarz ediyorsunuz. Pilinin tam dolma süresi 1-1.5 saat kadar sürebiliyor. Bu kulaklıkların hergün çok uzun saatler boyunca müzik dinleyen kişiler için uygun olduğunu söylemek yanlış olur. Bu kulaklıklar daha çok egzersiz yapan veya sportif faaliyetlerde bulunan kişilere daha uygun. Küçük bir kulaklık için 8 saatlik pil ömrü oldukça iyi. Kulaklığın dış yüzeyinde kullanılan malzeme ise teflon ve kevlardan oluşuyor. Elde tutuş hissi kadifemsi diyebilirim.

    Sonuç

    Kablolu kulaklıkların sorun çıkaracağı durumlarda sağlam ve su geçirmez bir kulaklığa ihtiyaç duyan biriyseniz, BlueAnt Pump HD kulaklıkları sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır.

    Cihazın detaylı fotoğraflarına blog sayfamdan ulaşabilirsiniz.http://goo.gl/H4GxvD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 30 Eylül 2014; 22:21:05 >







  • bu model ile Sony SBH80 arasında kaldım, hangisi daha berrak ses, daha dolgun bass verir acaba? telefon görüşmelerindeki ses çok da önemli değil...
  • Cihazı yaklaşık 20 gündür kullanmaktayım, piyasadaki en iyi şarj süresi vaat eden ürün diyebilirim. Kullanım konforu, malzeme ve ses kalitesi en üst seviyede, kesinlikle tavsiye ederim, bana göre cihazın tek kusuru yanında kullanılabilecek bir saklama-taşıma kutu-torba vs gibi bir aksesuarının olmaması. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ithalatçı firma müşteri memnuniyeti hususunda gayet başarılı, satış sonrası hizmet 10/10 diyebilirim.
  • Kulaklığın sesi gerçekten çok ama çok güzel.bugün aldım daha.şarjin full olduğunu nasıl anlıyoruz.ışık mavi mi yanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yorum ya da bilgi paylaşacak kimse var mı ? :)

    Motorola nın bluetooth spor kulaklığını kullanıyorum.. Fakat ses kalitesi ve berraklığı açısından daha üst sınıf bir ürün aramaktayım.. bütçem 300-350 tl.. spor yaparken ve dışarda olduğumda cep tel ile kullanacağım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanaliboy -- 24 Haziran 2015; 2:40:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.