merhabalar arkadaslar . bir arkadasa pc topladık 3 4 gün önce . sistem özellikleri pegatron ipm41-d3 anakart q6600 G0 işlemci muskin 1600 mhz 2*2 ram asus gt440 ekran kartı . power da alıcaktım ama ekran kartı ekonomik oldugu için gerek duymadım casper kasasından çıkan 300 w lık bir power . sorunu anlatıyorum . bilgisayar masaüstüne geliyor 1 kaç dk bekledikten sonra mavi ekran veriyor alt tarafta %100 e kadar sayıyor sanırım ram sayıyor . rest atıyor . tekrar geliyor tekrar atıyor filan . arka arkaday 3 5 mavi ekran verdikten sonra ya düzeliyor hiç atmıyor yada mavi ekran veriyor . oyuna giriliyor max payne 3 e girdikten 10 15 sn sonra mavi ekran veriyor . dedigim gibi mavi ekran vermediginde ise hiç mavi ekran vermiyor max payne 3 19 monitörde neredeyse full detayda oynanıyor . ac3 full detayda oynanıyor . mavi ekran vermez ise saatlerce oyun oynanıyor . bir arkadasa danıstım %99 ram dedi ama ben powerden süphelenmiştim . arkadas ramlerin frekansı yüksek dedi 1333 mhz lik 1 gb ram takım . pc acıldı max payne 3 e girildi yine aynı sekilde 10 sn sonra filan rest attı . sanırım ramde hata yoktu . windows 7 derecelendirmesi yapıyorum hata vermiyor . eger parçalarda bir sıkıntı olsaydı hata verirdi tamamlamazdı heralde ? harddiskte bir sorun olamaz heralde :/ sizlerin görüşü nedir arkadaslar ? sorun neyde acaba neler yapılabilir ?