Şimdi Ara

Blue'dan haberi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok severek dinlediğim blue diye bi grup vardı şu anda ne yapıyolar ne ediyorlar yeni çıkarttığı şarkılar var mı yok mu haberi olan var mı ?

• 7-8 yıl önce dinliyordum da şu an sanırım bozdular. Yani eskisi gibi değiller.
  • Grup bir dağıldı sonra tekrar birleşti, en son 2011'de Eurovision'a katılıp 11. olmuşlardı. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.
  • Blue ve Backstreet boys en beğendiğim müzik grupları. Gayet başarılı şarkılar yaptılar. Çok küçüklüğümden beri dinliyorum bütün şarkılarını, hepsi ayrı bir kalitede.

Backstreet boys tarzını biraz bozdu ve teknoya kaydırdı ve hala albüm çıkarmaya devam ediyor ama Blue grubu 7-8 yıl önce dağıldı (en son yaptıkları klip ve çıkardıkları single ''Curtain Falls''
    Yaklaşık 3-4 yıl önce, grubun iki üyesi; Duncan james ve lee ryan şarkı ve video kliplerini çıkardılar ama sonrasında devamı gelmedi yada ben göremedim. (emin değilim)

Duncan james gayet başarılı çıkışı bence
    www.youtube.com/watch?v=a1NOdrat3XY

Lee ryan yine kaliteli bir şarkı

Blue grubu en son 2011 yılında İngilterenin eurovision şarkısı için bir araya geldi. Söyledikleri şarkı ''I can''
    Pek başarılı bir şarkı değil idare eder zaten yarışmada da pek başarılı olamadı

Blue gerçekten kaliteli müzik yapan, eşsiz gruptu. Keşke devam etselerdi.
    Ayrıca solo olarakta çok başarılı çıkışlar yaptılar ama devam etmediler...

Elton John ile birlikte çıkardıkları ilk çıkış şarkısı Sorry seems to be the hardest word, hala dinlenebilen bence efsane bir şarkıdır. (Blue ve Elton John birlikte şarkı yorumlaması bu kadar mükemmel olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 11 Eylül 2012; 15:41:20 >

• En son geçen yıl Eurovision'a katıldılar Birleşik Krallık'ı temsilen.
    11. oldular 106 puanlaydı sanırım.

Video klip

Eurovision Performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 11 Eylül 2012; 16:38:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Blue ve Backstreet boys en beğendiğim müzik grupları. Gayet başarılı şarkılar yaptılar. Çok küçüklüğümden beri dinliyorum bütün şarkılarını, hepsi ayrı bir kalitede.

Backstreet boys tarzını biraz bozdu ve teknoya kaydırdı ve hala albüm çıkarmaya devam ediyor ama Blue grubu 7-8 yıl önce dağıldı (en son yaptıkları klip ve çıkardıkları single ''Curtain Falls''
    Yaklaşık 3-4 yıl önce, grubun iki üyesi; Duncan james ve lee ryan şarkı ve video kliplerini çıkardılar ama sonrasında devamı gelmedi yada ben göremedim. (emin değilim)

Duncan james gayet başarılı çıkışı bence
    www.youtube.com/watch?v=a1NOdrat3XY

Lee ryan yine kaliteli bir şarkı

Blue grubu en son 2011 yılında İngilterenin eurovision şarkısı için bir araya geldi. Söyledikleri şarkı ''I can''
    Pek başarılı bir şarkı değil idare eder zaten yarışmada da pek başarılı olamadı

Blue gerçekten kaliteli müzik yapan, eşsiz gruptu. Keşke devam etselerdi.
    Ayrıca solo olarakta çok başarılı çıkışlar yaptılar ama devam etmediler...

Elton John ile birlikte çıkardıkları ilk çıkış şarkısı Sorry seems to be the hardest word, hala dinlenebilen bence efsane bir şarkıdır. (Blue ve Elton John birlikte şarkı yorumlaması bu kadar mükemmel olabilir)

Teşekkürler bende küçüklüğümde tanıdım Blue grubunu dediğin gibi keşke devam etselerdi.

• Bir bunu biliyorum blue olarak;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu sarışın eleman bi zamanlar ergen kızların biberci castiniydi. Vay be, unutulup gitti adamlar.
  • Ayrıldıktan sonra Simon Webbe'de albüm çıkardı bu iki şarkısını severdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Şu sarışın eleman bi zamanlar ergen kızların biberci castiniydi. Vay be, unutulup gitti adamlar.

Ergen kızlar genelde sadece adamların tipi için şarkı dinliyorlar eh yani doğal olarak zamanla bieber, one direction felan ortaya çıkınca bu kez ergenler onlara sarıyor.
    Şahsen ben blue şarkılarını hala beğenerek dinliyorum.
  • Eurovision'dan sonra inzivaya çekildiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.