Şimdi Ara

BLU ELEKTRONIK SIGARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SIGARANIN 2 KATI DUMAN CIKAR ICIMI COK GUZELDIR KAPALI ALANLARDA YASALDIR ELINE VE DUDAGINA DEYECEK YERLER SIFIRDIR AMBALAJINDADIR SADECE PLASTIK PAKETI 1.5 AY KULLANDIM MUKEMMEL BIR URUN INTERNETTEN ARASTIR VIDEOLARINI IZLE TAM 60 PAKET SIGARAYA ESDEGER KARTUS VERIYORUM YANINDA PAKETI YEDEK SARJ OZELLIKLI BLUETOOTH LU COK ENTERESAN MUKEMMEL BIR URUN 20 KKARTUS NORMAL TUTUTN 20 KARTUS VISNELI 20 KARTUS TA SEFTALILI VAR TAM 2 AY YETER
    fiyat:350

BLU ELEKTRONIK SIGARA

BLU ELEKTRONIK SIGARA

BLU ELEKTRONIK SIGARA

BLU ELEKTRONIK SIGARA

BLU ELEKTRONIK SIGARA

BLU ELEKTRONIK SIGARA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lastman -- 16 Aralık 2012; 23:15:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• blu ürünü hakkında 200 tl düşünürmüsün. ramazan.g@hotmail.com
  • kiminin duası,kiminin parası,300tl ye kapıda ödeme,iyi cumalar
  • Merhaba, şayet satmadıysanız ilgilenirim..
    yazicikerem@gmail.com
  • BU URUN SATILMISTIR SAYIN DELICATES

DUSUNURSENIZ FIFTY ONE ILANIMA GOZ ATMANIZI TAVSIYE EDERIM FIYATINDADA YARDIMCI OLURUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1lastman

ELECTRONIC CIGARA

SIGARANIN 2 KATI DUMAN CIKAR ICIMI COK GUZELDIR KAPALI ALANLARDA YASALDIR ELINE VE DUDAGINA DEYECEK YERLER SIFIRDIR AMBALAJINDADIR SADECE PLASTIK PAKETI 1.5 AY KULLANDIM MUKEMMEL BIR URUN INTERNETTEN ARASTIR VIDEOLARINI IZLE TAM 60 PAKET SIGARAYA ESDEGER KARTUS VERIYORUM YANINDA PAKETI YEDEK SARJ OZELLIKLI BLUETOOTH LU COK ENTERESAN MUKEMMEL BIR URUN 20 KKARTUS NORMAL TUTUTN 20 KARTUS VISNELI 20 KARTUS TA SEFTALILI VAR TAM 2 AY YETER
    fiyat:350

BLU ELEKTRONIK SIGARA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Selam hocam blu elektronik sigarayı nerden tedarik ettin bende kaç zamandır arıyorum en son karar verdiğim elektronık sigara markası blu fakat turkiyede bulunmuyor sanırım amerika üzerinden sipariş vermekde sanırım baya bır zor çünkü blucigarette internet sitesine kayıt olmak gerekiyor fakat sitenin adresbölümüne amerika dısında giriş yapamıyorsun :) yani lafı uzattım da uzattım açıkçası sen nereden ve nasıl almıstın ? şimdiden ilgin için teşekkür eederim
  • kardesim gonderdi kargo margo derken nerdeyse liste fiyatinin 2 katina geliyor ama 1 numaradir daha iyisi yok alacaksan diger makinalara parani kaptirma mutlaka blu al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ICIN SALON TIPI KLIMA
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.