Şimdi Ara

Bloody V7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben cs go oynuyorum ve mouseumu değiştirmeye karar verdim ama bazı söylentilere göre Vac ban sebebiymiş bunun macrosu filan tabiki ben macro kullanmayacığım ama yinede yazılımını algılayıp sistem ban atıyormuş gerçekten böyle birşey varmı varsa ne gibi yöntemler kullanmalıyım yazılımı kaldırmak için detaylı olarak anlatırsanız seviinirim arkadaşlar teşekkür ederim saygılarımla değerli forum donanım haber kullanıcıları :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BEY1

Arkadaşlar merhaba ben cs go oynuyorum ve mouseumu değiştirmeye karar verdim ama bazı söylentilere göre Vac ban sebebiymiş bunun macrosu filan tabiki ben macro kullanmayacığım ama yinede yazılımını algılayıp sistem ban atıyormuş gerçekten böyle birşey varmı varsa ne gibi yöntemler kullanmalıyım yazılımı kaldırmak için detaylı olarak anlatırsanız seviinirim arkadaşlar teşekkür ederim saygılarımla değerli forum donanım haber kullanıcıları :)

bu konuda bloody garanti veriyor. mouse'un hafizaya kayit yaptigi icin ban yapamiyorlar. alacaksan v7m al metal ayakli olsun ve sakin ola n11 uzerinde outlet urun sattigini iddia eden nasabilgisayar veya malcobil den alma.
  • Merhaba arkadaşlar A4Tech Bloody v3 mouse pc ye takıp bloody 5 yazılımını kurduğumda aygıt yöneticisinde tam 3 tane Hıd uyumlu klavye kurulu olarak görünüyor cıkarıp baska mouse taktıgımda tek klavye görünüyor bu normalmidir bu mouse ve driver ına has bişemi böylemi olması gerekli?Bloody kullanan arkadaşlardan ricam kendi sistemlerini kontrol edebilirlermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viper V2 Pro
    18 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.