|
Luvseatshawty den mesaj var... BKSB'yi satın alan ve yeni mekanikleri öğrenmek için zaman ayıran @everyone'a teşekkür ederim. Bazıları bunların çok karmaşık olduğunu düşünebilir, ancak BKSB herkese göre değil. Basit başladı ancak Unity hakkında edindiğim bilgi zihnimi önemli ölçüde açtı. Kurumsal bir vizyonun kısıtlamalarına sahip olmamak, aklıma gelen her mekaniği keşfetme özgürlüğü verdi. BKSB, tatlı bilimi bünyesinde barındıran çok taktiksel bir oyun haline geldi ve solucan deliği Erken Erişim ile daha da derinleşecek. Bunu söyledikten sonra, sessizliğimin bazılarınızın zihninde biraz şüphe yarattığını görüyorum. Buraya gelmek için neler yaşadığımı bilmeyen yeni gelenler için çok anlaşılabilir. En az bir yıldır burada olanlar için hafızaları o kadar kısa değildir. Özellikle Boxing Fanatico tarafından ilk keşfedildiğimde buradaysanız. Hikayemin karanlık tarafını biliyorsunuz. Babam vefat ettiğinde internetten ayrıldım, o yıl boyunca geliştirmeye devam ettim ve SWINGING ile geri döndüm. Arkadaşım vefat ettiğinde, ilk demoyu 2 hafta sonra aldın. Bu olaylar, bu projeye elimden gelenin en iyisini verirken zihinsel olarak katlandığım şeyler söz konusu olduğunda buzdağının sadece görünen kısmı. OYUN ÜZERİNDE ASLA ÇALIŞMADAN KALMIYORUM. Çıkıştan önce olduğumdan farklı bir şekilde taşınmıyorum. Yayın yapmaya başlamadan önce, benden en fazla ayda bir kez haber alıyordunuz ve HER ZAMAN güçlü bir şekilde geri döndüm. Muhafız değişimi istediniz; TESLİM ETTİM. Bir savuşturma sistemi istediniz; TESLİM ETTİM. Bir pençeleme mekaniği istediniz; TESLİM ETTİM. Ve liste uzar gider. BKSB yol haritası üzerinde çalışmadığım bir gün geçmiyor. Günün sonunda hala tek başıma çalışıyorum ve bunun dışında da bir hayatım var |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki