Şimdi Ara

Bloody B870R Q Türkçe Usb Rgb Lk2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu klavye nasıl bilen kullanan var mı? Resmi sitelerinde bile bilgi yok .
    bildiklerim
    türkçe full rgb
    mavi switch düşük sesli yorumu var video yok nette.
    kızılötesi switch
    ayrı multimedia tuşlar yok. fn saçmalığı ile ses kısılıyor kapatılıyor falan.

http://www.hepsiburada.com/bloody-b870r-q-turkce-usb-rgb-lk2-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-HBV000008WTQZ?magaza=Hepsiburada

• Kullanıyorum, rgb aydınlatması müthiş. Yazılımıyla beraber efekt seçenekleriniz artıyor. Tuş sesi romer g'li logitechler kadar sessiz değil ama razerın gürültülü mekanikleri kadar da sesli değil biraz yakın. Malzeme kalitesi, işçilik logitechlerden iyi. Üstü metal kasalı, bileklik de metal ve kasaya kaynatılmış, bilekliğin üstü pürüzlü ve katmanlı plastik kaplama ve işini çok iyi yapıyor. Tuşlar boardun içine gömülü değil üstte ve bu hem çok şık hem de içini kolay kirletemeyeceğiniz anlamına geliyor. Gelelim hissiyata: Bf1, Pubg ve Rainbow six siege oynarken kafa ucuyla peak yaparken genelde headshot yerdim, yada koşarken aniden zıplama/eğilme yaptığımda yavaş kalırdı ben de oyunun hareket animasyonları yavaş zannederdim. Meğer klavyedenmiş. Şimdi anlık duvar veya ağaç gövdesi ucundan çok hızlı kafa çıkarıp geri çekebiliyorum yada çıkar ateş et çekil yapabiliyorum. Pubg ve Bf1 de açık alanda koşarken düşmana yakalandığımda seri sağ sol yaparak düşmanın beni vurmasını epey zorlaştırabiliyorsun. Rainbow Six Siege oynarken anlık ateş et çekil yada kafanı çıkar çek düşman ateş edip yerini belli ediyor. Küçük farklar bu bahsettiklerim. Online rekabetçi oyunlarda farkı anlarsınız

• Kullanan Arkadaşlardan Detaylı Bir İnceleme İstiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.