Şimdi Ara

Bloody B2100 Klavye-Mouse Gamer Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klavye+mouse arıyorum bu seti gördüm hoşuma gitti genel olarak kullanan var mı veya ürün hakkında yorum yapabilirmisiniz ?

Mouse/Klavye önerisine de açığım bütçem toplam 150TL (Logitech g300-g103 önermeyin lütfen)

Şimdiden teşekkürler.

Bloody B2100 Klavye-Mouse Gamer Set

• Logitech G400S+Everest KB-R8
  • Set olarak değilde tek tek alırsan daha iyi olur. Klavyeyi kullanıyorum.Kullandığım için söylüyorum Logitech G105 den daha iyi.
    A4-Tech B120 Bloody Q Türkçe Multimedya Usb Gamer Klavye Bloody B2100 Klavye-Mouse Gamer Set
    https://www.bizdehesapli.com/a4-tech-b120-bloody-q-turkce-multimedya-usb-gamer-klavye-urun-B120
    Mouse olarak ben Bloody V7 gun 3 kullanıyorum bilek yapıma daha uygun olduğu için. Aşağıdaki mouse sizin sette baktığınıza benzediği için onu önerdim.
    A4-Tech Blazing A9 Gaming Mouse Siyah Bloody B2100 Klavye-Mouse Gamer Set
    https://www.bizdehesapli.com/a4-tech-blazing-a9-gaming-mouse-siyah-urun-A9-BLOODY

• berdush42 kullanıcısına yanıt
    açıkçası elim kazık gibi hocam.Uyucakmıdır?
  • eliniz büyük ise yukarıdaki model size göre.
  • klavye setini aldım ama klavye renklerini nasıl değiştiricem ?
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Youtube yaz çıkar.Driverları falan var onları indirmen gerekiyor.Tabi öyle bi özellik varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Turret Klavye Mouse Set
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

Youtube yaz çıkar.Driverları falan var onları indirmen gerekiyor.Tabi öyle bi özellik varsa.

youtube yazdım ama bulamadım driverında da bir türlü bulamadım ama resimler de falan tek renk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTZHR

quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

youtube yazdım ama bulamadım driverında da bir türlü bulamadım ama resimler de falan tek renk var

Bilemicem hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.