Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bloody b2100 Satın Al 20 Ocak 2019 06:15 1 1 Bloody b2100 Merhaba arkadaşlarbir sene kadar önce Hepsi burada üzerinden bloody b2100 klavye maus almıştımmaus u bir arkadaşımız için aldım ona verdim klavyeyi 1 senedir Sorunsuz kullanıyorum Ürün de fabrika çıkışı end tuşu arızalıydı Arızadan kastım TUŞ YERİ NORMALDEN BÜYÜK YAPILMIŞ. tuş içinde duruyordu basılma şansı yoktu bende söktümpekte kullandığım bir tuş olmadığından garantiylede uğraşmadım.ürünün kutusu vs mevcut fatura nerededir bilmem bulamasakta en ufak problemde Hepsiburada dan isteriz yollarlar.1 yıldır aktif kullandım ancak herhangibi bir arıza vs durumu yokalıcı olan arkadaşlar evimde gelip test edebilir.satma nedenimide belirteyim Benim bilgisayar masam daha doğrusu masanın klavye maus yeri biraz daroyun oynamaya tekrar başladım ve maus hareketim çok kısıtlanıyor. alıcının içi rahat olsun diye bu bilgiyide belirteyim istedimTakas konusuna gelince ihtiyacım olan tek ürün Logitech g9x bunun dışında herhangibi bir ürün ile takas vs düşünmüyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Aralık 2019 Satıldığı Şehir : Ankara, Etimesgut Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün UNİVERSAL GH MAX ZooMadLabs One Raw Creatin Sıfır kutulu Xigmatek 120 syclla SIVI SOĞUTMA Logitech g300s ( sıfır ayarında)