Şimdi Ara

Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]


    Bloodstained: Ritual of the Night | Çıkış Fragmanı | PS4



    -

    Bloodstained: Ritual of the Night 19. yüzyılda İngiltere'de geçen yandan görünümlü aksiyon RPG bir gotik korku oyunudur. Paranormal bir güç muazzam büyülü güçler yüklenmiş kristal kırıkları ortaya çıkardı.
    Bir simyacının laneti yüzünden vücudu yavaşça kristalize olan yetim Miriam olarak oyna. İnsanlığı ve kendini kurtarmak için Miriam kale içinde savaşmalı ve büyücü Gebel'i alt etmesi gerekmektedir.
    Cehennemin bosslarını ve sayısız kölesini yenmek için geniş bir silah, ekipman ve ganimet yelpazesinin kilidini aç, topla, craft yap!


    -

    Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2019
    Tür: Metroidvania, Role-Playing, Action RPG
    Dağıtıcı: 505 Games
    Geliştirici: ArtPlay

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/158368-bloodstained-ritual-of-the-night
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodstained-ritual-of-the-night

    Resmi Site:https://505games.com/games/bloodstained

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU] Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Temmuz 2020; 19:55:7 >







  • Bloodstained: Ritual of the Night'ın Yeni İçerik Güncellemesi 7 Mayıs'ta Yayınlanacak

    Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]


    Yayıncı 505 Games ve geliştirici ArtPlay, 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen keşif odaklı side-scroller aksiyon rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night'ın yeni içerik güncellemesini detaylandırdı.

    7 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Mayıs sonu - Haziran başı gibi de Switch için yayınlanacak.

    Güncelleme oyuna Zangetsu oynanabilir karakterini getirecek. Zangetsu, Miriam gibi shard kullanamıyor ve onunla oynarken toplanabilirler, ekipmanlar, craft, hazine sandıkları, görevler ve hikaye ara sahneleri devre dışı bırakılacak. Zangetsu kendi hareket şeması, yetenekleri ve kılıcı ile hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Zangetsu ile oynayabilmek için ilk önce oyunu en az bir kez bitirmiş ve iyi sona ulaşmış olmanız gerekiyor.

    Güncelleme ayrıca Randomizer özelliğini getirecek. Randomizer ile genel hedef, görevler, kayıt odaları, dükkanlar, anahtarlar ve düşmanlardan düşen eşya gibi sekiz farklı oyun parametresini ayarlayabileceksiniz.

    Daha fazla detay için
    https://playbloodstained.com/1125/

    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Bloodstained_Ritual_of_the_Nightin_Yeni_icerik_Guncellemesi_7_Mayista_Yayinlanacak-101283.htm




  • Bloodstained: Ritual of the Night Satışları Bir Milyonu Aştı, Yeni İçerik Güncellemesi 23 Haziran'da

    Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]

    Yayıncı 505 Games ve geliştirici ArtPlay, 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen keşif odaklı side-scroller aksiyon rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night'ın satışlarının bir milyon adeti geçtiğini duyurdu.

    Bununla birlikte oyunun yol haritası da paylaşıldı.

    İlk güncelleme 23 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Temmuz'da Switch için yayınlanacak.

    Güncelleme oyuncuların dört boss ile savaşıp en iyi zamanı elde etmeye çalışacakları Boss Revenge Mode ve saç, kıyafet ve cilt dahil olmak üzere daha fazla karakter özelleştirme seçenekleri sunacak Chroma Wheel ekleyecek.

    2020'nin üçüncü çeyreğinde Chaos Mode ve VS. Mode, özel crossover etkinliği ve Classic Mode; 2020'nin dördüncü çeyreğinde özel crossover etkinliği ve yeni bir oynanabilir karakter gelecek.




    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bloodstained_Ritual_of_the_Night_Satislari_Bir_Milyonu_Asti_Yeni_icerik_Guncellemesi_23_Haziranda-102188.htm




  • Bloodstained: Ritual of the Night - Child of Light Update Trailer | PS4


    Bloodstained: Ritual of the Night [PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP4040-CUSA07953_00-BLOODSTAINED0000 Lost in this strange new land, Aurora must battle the monsters of Gebel’s Castle alongside her friend, Igniculus. As she journeys into the gothic depths of the castle, Aurora will face off against classic Bloodstained adversaries, grow in power and acquire new attacks and abilities that will aid her journey. It is up to you to help her find the way home.
    https://www.youtube.com/watch?v=w-vSBp1XZX8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Nisan 2022; 5:34:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.