Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.680
Cevap
163
Favori
648.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MICHAELMYERSPS

Simonu olduruncede silahı veriyor

Peki Simon ilk başta kapalı kapının arkasından sesleniyor ya bize orayı acacak anahtarı bulabılıyor muyuz peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Simon kilitli bi yerde deildi ilk bolumde sagdan asagııdaydı.kilitliysede bossları kestikce kapılar acılıor.

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Blood-starved beast, en sevmediğim boss. 3. safhası çok can sıkıcı ve başarısız bir fikir olmuş.
    Hem poison yiyoruz, hem de yere düşsek bile art arda saldırı gerçekleştiriyor, yerinde durmuyor.

Yanlış anlaşılmasın, Pungent Blood Cocktail kullanarak geçmek zor olmuyor(yeterince topladıysanız). Ancak bunu gerektirmesi, başarısız-abartılı bir boss tasarımı olduğunu gösteriyor.
    ---------
    Dark Souls 3'te umarım bu tür boss'lar olmaz.
    Gerçi PC'ye çıkacağı için, 60 FPS'de daha keyifli olacaktır. Bloodborne boss'ları, 30 FPS'ye çok uygun değil.

Darkbeast'i de ekleyelim. Opsiyonel boss'lar da olsalar, bu kadar kontrolsüz olması hoşuma gitmiyor.
    DkS2'de de zorlu opsiyonel boss'lar vardı(Darklurker ve Ancient Dragon); fakat ne yaptığımızı anlayarak geçiyorduk.

Tekrarlarsak, umarım Dark Souls 3'te sinir bozucu boss tasarımları olmaz. Rng'ye dayalı boss'lar, serinin ruhuna("zorluk" şekline) aykırı.

Not: Seriyi yüzlerce saat oynamış, 4 oyunu da platinlemiş biri olarak yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mart 2016; 17:30:24 >

• quote:

quote:

Blood-starved beast, en sevmediğim boss. 3. safhası çok can sıkıcı ve başarısız bir fikir olmuş.
    Hem poison yiyoruz, hem de yere düşsek bile art arda saldırı gerçekleştiriyor, yerinde durmuyor.

Yanlış anlaşılmasın, Pungent Blood Cocktail kullanarak geçmek zor olmuyor(yeterince topladıysanız). Ancak bunu gerektirmesi, başarısız-abartılı bir boss tasarımı olduğunu gösteriyor.
    ---------
    Gerçi PC'ye çıkacağı için, 60 FPS'de daha keyifli olacaktır. Bloodborne boss'ları, 30 FPS'ye çok uygun değil.

Darkbeast'i de ekleyelim. Opsiyonel boss'lar da olsalar, bu kadar kontrolsüz olması hoşuma gitmiyor.
    DkS2'de de zorlu opsiyonel boss'lar vardı(Darklurker ve Ancient Dragon); fakat ne yaptığımızı anlayarak geçiyorduk.

Tekrarlarsak, umarım Dark Souls 3'te sinir bozucu boss tasarımları olmaz. Rng'ye dayalı boss'lar, serinin ruhuna("zorluk" şekline) aykırı.

Not: Seriyi yüzlerce saat oynamış, 4 oyunu da platinlemiş biri olarak yazıyorum.

Ben darkbeast e neredeyse oyun sonunda gittim bu nedenle hic zorlanmadim. Bende kana susamis yaratikta cok zorlabdim. Ilave olaram ise orumcek rom u soyleyebilirim. Suan ikinci kez oynuyrm. Orumcek rom a geldim ve beklyrm. Biraz bekleyip girecegim. Gec olsun guc olmasin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar lanetli pthmeru kadehteyim ikinci katman kopek var hp yarida basliyor cok guclu **** kesemedim yardim cok bekliyorum kadeh glfini soylesem direk gelebilecek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

quote:

---------

Ben darkbeast e neredeyse oyun sonunda gittim bu nedenle hic zorlanmadim. Bende kana susamis yaratikta cok zorlabdim. Ilave olaram ise orumcek rom u soyleyebilirim. Suan ikinci kez oynuyrm. Orumcek rom a geldim ve beklyrm. Biraz bekleyip girecegim. Gec olsun guc olmasin :)

Evet, ikisi de oyunun sonlarina ertelenebilecek boss'lar(cathedral ward kapisini, cleric beast'i gectikten sonra, 20k soul'la item alarak acabiliyoruz). Ancak oyun, ozellikle blood-starved'i baslarda kesmeye yoneltiyor. Old Yharnam'a bir kere girince, sonunu getirmek istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Mart 2016; 18:34:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWane1914-

Arkadaslar lanetli pthmeru kadehteyim ikinci katman kopek var hp yarida basliyor cok guclu **** kesemedim yardim cok bekliyorum kadeh glfini soylesem direk gelebilecek varmı

Özel mesajdan yazın isterseniz ihtiyaç varsa akşam gelmeye çalışırım saat 9 dan sonra

• Bloodborne bitti..isteyene Ankara dan 90 liraya verebilirim oyun Türkçedir.pazarlik yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 24 Mart 2016; 18:44:05 >
  • En sevdiğiniz silah hangisi beyler ?? (:

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

En sevdiğiniz silah hangisi beyler ?? (:

Mehamet kılıcı çok hızlı
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Avci Baltasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testere satırı :) Açılıp kapanma karizması yeter :)

• Ben ludwig kilicini bir turlu kullanamadim. Herkes en iyi silah demis ama ben beceremedm onunla oynamayi.

• spacemonkey kullanıcısına yanıt
    bende merhamet ile geziniyom ama baya güçlü ludwig
  • quote:

Orijinalden alıntı: mordeoo

bende merhamet ile geziniyom ama baya güçlü ludwig

Bende testere satiri kullaniyorum. Merhamet kilicina daha gelmedim. Bakalim belki ona gecerim. Ben yavas silah kullanamiyrm. Sanirim benim problemim bu.

• mordeoo kullanıcısına yanıt
    Merhamet kılıcı kullananlarda dayaniklilik seviyesi yuksekse yakaladigi zaman oldurene kadar bırakmıyor

• Ludwig ve Hunter's Axe ile oynuyorum. Etrafım sarıldı mı Hunter's Axe, Bosslarda Ludwig'in büyük hali, normal takılırken Ludwig'in küçük hali. Silah olarak Evelyn'i tek geçiyorum.
  • Oyun bitti dlc ye başladım lanetli ludwig nasil bi bossmuş yahu normal oyunun son 3 4 bossunu güle oynaya geçtim ludwig baya zormuş bi saatimi aldı

Ayrica ay ışığı kılıcını vermedi yerdeki kafayı kestim oyle verdi normal mi bu?

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    normal. yerdeki kafayı kesince veriyor

• xbox2 kullanıcısına yanıt
    Ludwig ve Rakuyo en iyisidir

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.