Şimdi Ara

Blizzard yeni nesil bir MMO üzerinde çalışıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • büyük ihtimalle modern bişey yapıcaklar.. yani kılıç kalkan değil tüfek fln hesabı. böyle düşününce de starcraftla ilgili bişey olabilir. Bu blizzard bu kadar aptal mı ya bi starcraft oyunu yapsalar bi kez daha köşeyi dönecekler ama hani bekliyoruz hala.. izledik trailer fln ama online olsa daha iyi olur tabi :)
  • Diablo dan MMORPG olmaz.Ben Diablo,Mephisto ve Baal i kesmeden oynadığım diabloya diablo demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 1 Şubat 2008; 1:44:59 >
  • şöle detaylısından bi World of Starcraft gelse SC2'nin üstüne varya tadından yenmez valla balıklama girerim zamanında WOW'a girdigim gibi
  • arkadaş nedir bu Blizzard merakı ya.. daha hayatımda 1 tane bile Blizzard oyunu oynamadım. ne Starcraft, ne Diablo... ama Starcraft'ı netten indirmeyi düşünüyorum bu aralar.
  • PC oyuncusu olupda Blizzard oyunu oynamamış birisini hayal edemiyorum diabolik, ama sen capcanlı karşımdasın... Blizzard'ı kısaca anlatmaya çalışayım; bütün oyunlarına ciddi emek veren, bir oyun tam hazır olmadan asla çıkarmayan, kendileride oyuncu olan grafiker,programcı,yapımcılardan oluşan, oyuncuya saygılı, işin kolayına kaçmayan sadece satmak için değil oynansın diye oyun yapan, Starcraft, Warcraft ve Diablo serileri gibi oynamasa bile adını tüm PC oyuncularının bildiği kült oyunların yapımcısıdır. Blizzard oyun dünyasının "Apple" ıdır bana sorarsan, vizyoner ve yenilikçi bir firmadır. Bugün WoW'un 10 milyona yakın abonesi var yani artık sadece vizyoner değil zengin bir firmadır. Bende bir blizzard fanatiği olarak bu adamlar tetris yapsa alır oynarım, o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.