Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde bi adet key var, düzgün bi teklif gelirse satabilirim
    gerçi kendim kullanmaktan yanayım ama bilemedim
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Hangi civarda bir fiyata satmayı düşünüyorsunuz acaba key i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

elimde bi adet key var, düzgün bi teklif gelirse satabilirim
    gerçi kendim kullanmaktan yanayım ama bilemedim

Hocam steam de oyun ve indirim kuponu verebilirim düşünürsen.
  • Elinde key olan yok mu? Beta ya kayıt oldum 2 haftadır gelmedi key :(
  • Bsc'den key kazandım bende.Şuan 11 win streak yaptım beginner druid deck ile. 3 gündür oynuyorum ama güzel gidiyor. DragonSlayer #2426 closed betada olan arkadaşlar ekleyebilir
  • Key bulabileceğim bir yer var mı acaba beta ya kayıt oldum ama 2 haftadır ses yok bide open beta ya ne zaman geçecek bu oyun bilen var mı ?
  • Bende twitch ten stream izlemekten bıktım açıkcası,bende beta key istiyorum.Yokmu benimle paylaşıcak birileri ? En azından bana günlük şu saatlerde girebilirsin şu saatlerde ben oynuyorum diyebilicek birisi yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

Bende twitch ten stream izlemekten bıktım açıkcası,bende beta key istiyorum.Yokmu benimle paylaşıcak birileri ? En azından bana günlük şu saatlerde girebilirsin şu saatlerde ben oynuyorum diyebilicek birisi yahu ?

Valla usta key bulmak çok zor 2 haftadır arıyorum ama daha bulamadım.Battle.nete kayıt oldum göndercekleri yok anca open beta ya geçtiğinde artık ona da daha ne kadar varsa .
  • opt-in ile davetiye alabilen var mı aranızda? 2 aydır stream izlemekten başka bir şey yapmadık.
  • Kullanılmamış Beta key satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Kullanılmamış Beta key satılır

fiyat?
  • Bu keyleri email ile mi yolluyor Blizzard? Gözden kaçırmayalımda...
  • Open betaya geçiş tarihi hakkında fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Heartstone EU Closed Beta Key 120 TL (pazarlıksız)

(Ödeme sadece banka transferi veya İzmir'de çalıştığım şirkette; önce para sonra key usulü)
     Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

Afedersin ama şaka mı bu? Çoğu sitenin bedavaya dağıttığı dandirik bir beta key için üstelik oyun f2p ve 120 lira istiyorsun?

• 100 tlye sattım gecen hafta
  • Malesef tamamen arz taleple alakalı bir olay, 100+ TL veren insanlar oldukça satanlarında olması kadar doğal birşey yok.

Üstelik Blizzard bu konuda bence korkunç bir hata yaptı, son yapılan wipe sonrası beta'da son kez herşeyi sıfırladıklarını açıkladı adamlar, yani şuan closed beta keye ulaşan kişiler oyun piyasaya sürülünce mevcut oynadıkları ve geliştirdikleri tüm karakter ve kart setlerine sahip olarak başlayacaklar. Bu hata beta key bulmaya çalışan insanların daha da fazla ödeme yapmaya yönlendirdi. Open betaya geçmeden böyle bir karar almak Blizzard'ın ağır bir hatası oldu yani.

Tabi beta key satanlar durumdan gayet hoşnut.
  • Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler bu kadar degerli olabilecegini hic tahmin etmemiştim. Blizzard yaptigida sacmalik bana kalirsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Open betaya geçiş tarihi hakkında fikri olan var mı ?

Blizzard herşeyi yavaştan alan bir firma, ondan dolayı bence daha çok var open betaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Open betaya geçiş tarihi hakkında fikri olan var mı ?

Blizzard herşeyi yavaştan alan bir firma, ondan dolayı bence daha çok var open betaya...

8 Kasımda Blizzcon var bu kongreden sonra oyun open betaya açılacağı bircok kişi tarafından söyleniyor bakalım bencede uzatmazlar artık 3. ayını dolduracak zaten key ve wipe olayı birçok kullanıcıyı kızdırdı
  • Beta Key satılır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.