Şimdi Ara

Blizarrdan akıllara zarar saçmalık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok böle bi salaklık bu adamlar bildiğin dalga geçio palalarla..gördüm gözlerime inanamadım böle bi saçmalık nasıl oluo...retri seti bufflandı dediler merciless in parçalarının bazıları nın strsi vengefulldan fazla verio stamina sı da aynı...nasıl bi setin s2 si s3 den daha güzel olur..ulan ben boşunamı kastım 4 parça vengefull beklerdim s2 i alırdım daha ii di...baktım bide gene ressilance yok..ulan madem s2 i s1 i buffladın öle bi bufflmış ki s3 den ii olmuş...bari s3 ü de bufflasaydılar bildiğin daha ii olmuş...dier 2. şok umda şu oldu gladiotorun bazı parçalarının criti vengefulldan fazla!!!!!!!!!! onuda geçtim retri pala vuruşlarının gücünün bi kısmını holy damagedan adamlar holy damageı kaldırmış ama skillerde hala holy damage base alarak vuruo...ulan bu paladine yapılan saçmalığın 10 da 1 i başka classa yapılcak kıyamet kopar..bide bufflandı damage ı arttırıldı demişler yalana bak..

işte komedi tablosu bakıp bakıp deli oluorum...

s1 gladiotor criti s3 den fazlahttp://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/february/s1retrib.jpg

s2 merciless str si s3 den fazla..staminasıda aynı..
    bakın.. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/february/s2retrib.jpg

buda s3 yemin ediorum ismini silseler mercillese s3 derim..
    http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/february/s3retrib.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 26 Mart 2008; 10:17:43 >

• yanlız s 3 lerde hit rating resilence felan var fazladan (sadece chestli karşılatırdım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

yanlız s 3 lerde hit rating resilence felan var fazladan (sadece chestli karşılatırdım)

hit bile verse nasıl bi s1 le s2 gearının bazı statsları s3 den daha ii olur..hatta baktım s2 nin bazı parçları s4 le aynı statslara sahip..

s3 lerde ressilance var fazladan peki blizzard dier setlere neden hala ressilance koymamış bunlar pvp seti deilmi...5 dk cd li buble var die ne stam koymuş ne ressilance..helal walla warcraftın hero classı ne hallere düştü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 26 Mart 2008; 10:55:37 >
  • Sen PvE için mi düşünüyorsun PvP için mi orasını anlamadım.. PvP içinse S3'lerde bariz üstünlük var tartışmaya değmez.
  • pvp icin s3 hatta pve icin bile s3 dah ii s2 den hepsine baktım aralarıdna sadece 4 str oynuyor s2 ile s3 arasında s2 lerde resli yada hit rat. bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Sen PvE için mi düşünüyorsun PvP için mi orasını anlamadım.. PvP içinse S3'lerde bariz üstünlük var tartışmaya değmez.

hmm eet bariz üstünlük var s3 de ressilance var blizz acımışta koymuş...her class ta olan ressilance ı s1 le s2 e koymayıp s3 e koymuş bunuda buff olarak göstermiş...milletde hala bunun mantıklı olduğunu savunuo...mantıklı olabilmesi için dier classlardan da ressilace ın çekilmesi lazım..adamlar setin bi yerinden alıp öteki yanına koyuyo bunuda buff olarak gösterio milletde yiyo helal olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 26 Mart 2008; 10:50:14 >
  • talentten yüzde 15 crt reduce ınız var diye res yoktu ilk setlerde. o yüzde 15 in üstüne 400 resi mi verceklerdi bi de ölümsüz mü olsaydınız yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

Sen PvE için mi düşünüyorsun PvP için mi orasını anlamadım.. PvP içinse S3'lerde bariz üstünlük var tartışmaya değmez.

hmm eet bariz üstünlük var s3 de ressilance var blizz acımışta koymuş...her class ta olan ressilance ı s1 le s2 e koymayıp s3 e koymuş bunuda buff olarak göstermiş...milletde hala bunun mantıklı olduğunu savunuo...mantıklı olabilmesi için dier classlardan da ressilace ın çekilmesi lazım..adamlar setin bi yerinden alıp öteki yanına koyuyo bunuda buff olarak gösterio milletde yiyo helal olsun..

Sen de yemesen 4 parça Vengeful kasmazdın.

• quote:

quote:

quote:

Sen de yemesen 4 parça Vengeful kasmazdın.

onları kastıgım zamanlar malesef böle salakça bi düzenlemeyi blizzard açıklamamıştı..

• Arkadaş cinnet geçirmiş. Adaasadsadasda bu bir oyun bu kadar kasmana gerek yok.
  • nerden biliyorsun stacklanmadıgını? kaynak göster?
  • arkadaşlar s2 ve s1 lerde resilence var oyuna girince görürsünüz
    ayrıca retri pala judgemend dışında holy damage çakmaz seal of command ve crusader strike weapon damage çakar bu yüzden bonus spell damage ler çok fazla bir işe yaramadığı için kaldırıldı yerine str verildi 200 ap civarı bir gelişim olacak s1 ve s2 setlerinde vengefullar değişmeyecek
  • Ressilance var o yeter.
  • Yeni setler bir önceki setlerden her statta üstün olacak diye birşey yok. Zaten öyle çok saçma olurdu. s1 in criti yüksektir ama diğerlerinin str si sta sı yüksektir. sen hangisi işine yarıyorsa onu alırsın. direk s3 en son çıkan settir en iyidir diyip alıyosan düz mantıktır zaten. Vindicator itemlere bak, sözde rogue wristini alan rogue düz mantık oynuyodur. bakın forumlara druid wristi roguelar için daha iyi. attack power buildin varsa ona göre item al, crit buildin varsa ona göre item al, benim hem critim hem resilim hem stam ım hem str em en yüksek olsun ben full venge alayım dersen .. ancak resil konusu öyle hasan stacklenmiyor. öyle olsa rogue un da %2 + resil alması gerekir imp feint talentından almıyor.
  • quote:

ya anlama özrünmü var senin orda yazdım ressliance la stacklanmıo yani %25 max damage reduce varsa onun üstüne bi %10 daha katarak %35 yapmıo...%25 yapan biri o talente verirse bi bokuna yaramaz....3 kuruşluk bilginle kalkıpta başkasını anlamamak la suçlayamazzsın..sırf iş olsun die atılmış bi post daha..

Sen şimdi bana aynı resilience'li Mage ve Warlock'un aynı damage'i yediğini mi söylüyorsun ? Madem stack'lanmıyor böyle olması gerek değil mi ? Gülerim sadece buna..

Ayrıca konuyu sen Blizzard'a karşı açmışsın burada bize karşı böyle bir tavır sergilemeyezsin. Madem bizim fikirlerimizi görmezden gelecektin neden buraya geldin konu açtın ? Hem suçlu hem güçlü..

• Ya bu ne perhiz ne lahana tur$usudur yaw...Pala'lara oyunun ba$ından beri yapılan haksızlıklar bitmedi bitmeyecekte.Blizzard'ın bu Pala'ya takıntısı nedir anlamıyorum.Blessed Life,Ardent Defender ve Divine Purpose'ı her Paladin açıyor mu?Bu talentlere vermeyen oyuncuların suçu ne?Ardent Defender'ı hadi geçtik tamemen PvE için de Blessed Life ve Divine Purpose ile Res'ler stacklamalı.Sonuçtu bu Paladin amblemi bile "Shield"dır.Adı üstünde defansif ve destek class'ı.Paladin'in en zor yatması gereken class olması lazım fakat mage bir counter çaktığında kötü anında shield bile açamadan yerdesin...Paladin ofansif ve defansif olarak daha da bufflanması lazım ve yatması çook daha zorla$tırılması lazım ki Paladin "Paladin" olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Ya bu ne perhiz ne lahana tur$usudur yaw...Pala'lara oyunun ba$ından beri yapılan haksızlıklar bitmedi bitmeyecekte.Blizzard'ın bu Pala'ya takıntısı nedir anlamıyorum.Blessed Life,Ardent Defender ve Divine Purpose'ı her Paladin açıyor mu?Bu talentlere vermeyen oyuncuların suçu ne?Ardent Defender'ı hadi geçtik tamemen PvE için de Blessed Life ve Divine Purpose ile Res'ler stacklamalı.Sonuçtu bu Paladin amblemi bile "Shield"dır.Adı üstünde defansif ve destek class'ı.Paladin'in en zor yatması gereken class olması lazım fakat mage bir counter çaktığında kötü anında shield bile açamadan yerdesin...Paladin ofansif ve defansif olarak daha da bufflanması lazım ve yatması çook daha zorla$tırılması lazım ki Paladin "Paladin" olsun...

Bence paladin yeterlidir. Caster'lara karşı dayanıksız olabilir tamam ama Melee'lere karşı da üstünlüğü olduğunu kabul etmek lazım.. Caster'lar için partnerine iş düşüyor biraz..

• Paladin'e şu lazım. Gerçektende o talent Stacklanmıyor. Aynı Crusader auranın Trinket'ler ile stacklanmaması gibi.

Paladin'e düzgün bir Stats lazım. Oradan 3 kısıp bunu 5 yapmakla olmuyor Warrior gibi Ressilance getirilmelidirki retri Palalar Arenalarda düzgün iç çıkarabilsin.

+ olarak Pala ya Spellere resist gelsin. ( Sakın Aura demeyin ) çünkü; Herkezin çok işe yarıyor dediği aura malesef Change of hit gibi birşey oldu ve bunu Pala oynamayan bilemez malesef.

AP STR Stamina ve Spell resist'i gerçekten etkileyen bir etken lazım.
  • bence eye for an eye crit vurmadanda çalışsın her türlü spell damage in %30 u geri tepsin
  • Bence paladinler şu anda iyi durumda. Retriside güzel holyside güzel.
    %10 rakamın yada %10 şansla yarı dmg almanın ressi ile stacklanması saçma olur.
    Holy paladin nerdeyse 20kyı bulan armoru ile zaten oldukça melee classlara karşı üstün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.