Şimdi Ara

Blitzcrank build denemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar blitzi hep support olarak oynardım. Bugün yeni build denemek istedim. Masteries olarak 21-0-9 gittim. Utility'de mana ve MS verdim. Flash+ignite aldım. Tesadüfen karşıma tryn geldi o yüzden iyiki almışım dedim. Çok ks yedim ama olsun. Biraz offtank gibi oldu aslında. Tam trinity force çıktım sonra oyun bitti.

    Oyunda bazı anlar çektiğimi zannettim ama maalesef blitzin değişmez kaderi. Hep buglu bir karakter. Mesela bir maçta tryndamere çekmiştim tam o esnada spin yaptı kaçtı. Zaten tutması çok zor nautilius gibi kolay değil. Onda terrain bile tutuyor. Radius çok geniş.

    Her neyse. Rünlere geçelim. Rünlerim 2 tane Greater Mark of Furor (Mastery'den lethality ile birleşince güzel oluyor+infinity edge alacaktım)
    2 tane Mana per lv Mark. Kalanları armor penetration Mark rünleri.
    2 tane Mana per lv Quintessence, 1 tane armor penetration.
    3 tane Mana per lv seal, 6 tane flat armor
    9 tane MR Glyph

    Başlarken sapphire+2 pot ile başladım. 1 kere gank yedik, ben öldüm adam kaçsın diye. Sonra çektim taret altında aldım ashe'i. FB'yi jax aldı, bir kaç saniyeyle kaçırdım. Singed AFK idi. Zaten AFK olmasa da farketmez, hiçbir lane'e gidemezdi. Salak bir ormancıları vardı. Gank'e hiç ihtiyacımız olmadı. Hele ilk mid tareti yıkarken oyunun ortalarında, Ashe'i tam çekmiştim, yani tuttum ama çekmedi. Onu da belirteyim. Blitz hala zor ve bugları düzeltilmemiş. Bazen çıldırıyorum.

    http://speedy.sh/9M4Qh/replay-12-05-20-16-04-05.lrf

    Replay'i açmak için LOLReplay indirmeniz gerekiyor. Blitz ile ilgili bir sorunuz varsa bana sorun, çözerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 20 Mayıs 2012; 16:55:57 >







  • Solotop ad offtank blitz iyi oluyor. Manamune, trinity falan derken özellikle E ile çok yüksek damage oluyor.
  • Aynhen yhaa ks atmasalar tasiyacam pff full ks yioq x(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ad blitz saglamdır ya cek zıplat silence derken güme gidiyon valla ultisinin pasifiylede iyi haraslıyor topta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkumaRaion

    Aynhen yhaa ks atmasalar tasiyacam pff full ks yioq x(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkumaRaion

    Aynhen yhaa ks atmasalar tasiyacam pff full ks yioq x(

  • dostum dün 3 vs 5'ten (oyun başından itibaren böyleydi ve oyunun son 15 dksi geldiler) blitzle cevirdim. bence early'de iyi dmg vuruyor ama tank olarak gidilmesi daha cazip geliyor bana. ben boots of swiftness (kaçırmamak için),frozen heart,banshees veil,warmog,thornmail falan kasıyorum. ama ad'si de fena değil. onun için tenacity bot, trinity, frozen heart veya manamune(karşıya göre),frozen mallet, maw of malmortius(kalkanla birlikte iyidir), guardian angel alıyorum. bu arada ben hookla ilgili bug yasamadım da, mana barrierle cok oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende konu açıcaktım da buraya yazayım bari. Blitz nasıl oynanmalı? AD mi AP mi Offtank mı Support mu Tank mı?

    Ayrıca offtank ne oluyor, bi' çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 21 Mayıs 2012; 12:17:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    Bende konu açıcaktım da buraya yazayım bari. Blitz nasıl oynanmalı? AD mi AP mi Offtank mı Support mu Tank mı?

    Ayrıca offtank ne oluyor, bi' çözemedim.

    hem tank olup hemde damage vurabilen şampiyonlardır offtanklar

    jarvan-wukong-leesin vs..
  • ap blıtz deneyın beyler :D oyunu pek bılmıyoken mana verıyo dıye archangel stack rabadon falan yapardım eglencelıydı :D ultı cok vuruyo ve cdsı de cok az zaten. Hook da burst vuruyo resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir ara blitz guide yapacağım. Hayatım boyunca solotop blitz ile kaybettiğim oyun ya da kaybettiğim lane olmadı...
    Spelleri flash+ignite/exhaust al. Buildin manamune-tf-frozen heart-infi-bt-ayakkabı olsun. İlk qyu fulle. Al sana yenilmez blitz buildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.