Şimdi Ara

Blitz app

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir uygulama var seçim ekranında takımınızdaki oyuncuların main vb bilgisini otomatik olarak gösteriyor ban sebebi midir yada olabilir mi ?

blitz.gg

• Değil önceden de konusu açıldı kullanabilirsin. Prof oyuncularda kullanıyor zaten örn BrokenBlade
  • Ben ticket atıp bu soruyu sordum. Silmemi tavsiye ettiler ben de hesabımı riske atmamak için sildim.
  • Abradolf Lincler kullanıcısına yanıt
    hocam TR destek bilgisiz.Kanıt isterseniz twit altındaki yorumlarada bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 4 Mart 2019; 13:19:59 >

• Blitz app
  • Ben şu eşleştirm sonrası rakibe bakmayı oldum olası anlamadım. Yani karşında silver olup da tek bir heroyu iyi oynayıp onu seçmiş de olabilir plat, diamond olup da kötü oynadığı veya sevmediği heroyu veya lanei seçmiş olabilir. Takılmayın buna heyecan katar karşınızdakini bilmemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Ben şu eşleştirm sonrası rakibe bakmayı oldum olası anlamadım. Yani karşında silver olup da tek bir heroyu iyi oynayıp onu seçmiş de olabilir plat, diamond olup da kötü oynadığı veya sevmediği heroyu veya lanei seçmiş olabilir. Takılmayın buna heyecan katar karşınızdakini bilmemek.
    programda onu yazıyor zaten mesela adam darius almış diyorki son 40 maçında 20 den fazla darius oynamış bu da demek oluyor ki bu adama karşı dikkatli olmalısın
  • Türkçe dil geldi ama şampiyona karşı önerileri kaldırmışlar ne anladım bu işten
  • arkadaşlar uygulamayı yükleyip sildim fakat hala açılıyor oyun açıldığında nasıl silebilirim bu uygulamayı program ekle kaldırdan sildim
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    blitzin discorduna girip sor hocam. Normalde olmaması gerek
  • bence riske girme kullanma derim.
  • Ticket atıp sordum 1 hafta önce şimdilik ban sebebi olmadığını ancak ileride dosyalarda oynama yaparsa veya kötüye kullanım yaparsa ban sebebi olabiliceğini söyledi.
  • Miraç Yenikurtuluş kullanıcısına yanıt
    lol konusunda niye eski konular hortlatılıyor

ayrıca blitz mi kaldı lolprofessor var artık onaylı 3. parti
  • milletin keyfi blitz kullanmak istiyor belki, bu da twitter kullanıcısı gibi milletin ne yapması gerekitiğine karar veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.