Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    656 dan sonrası yani
  • Hocam geldi zaten bu hafta içi 663 gelicek hatta.
  • abi yoruichi ya, bu nedir boyle

şaka bir yana, sanırım ilk defa uraharayı savasırken gorebiliriz ( ciddi savasını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 18 Şubat 2016; 16:07:55 >
  • Yoruichi sen nelere kadirsin

Urahara ve Yoruichiyi bu halde görmek paha biçilemez
     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 18 Şubat 2016; 16:26:55 >
  • Kubo iyice saçmslamaya başladı her kaybeden power-up alıp geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Kubo iyice saçmslamaya başladı her kaybeden power-up alıp geliyor.

al benden de bi o kadar , ya bayıldım artık yıldım ya , bleachın son 30-40 sayısı hep su sekılde
    adam 1 - şimdi seni bu zamana kadar kimselere söylemediğim tekniğimle yok edeceğim , ayrıca dikkatini çekerim ki bu saklı tekniğim su an benden kat kat daha güçlü olmana ragmen bir anda beni öne geçirecek ve bu saklı tekniğim yine şansa bak ki senin güçlerinin antisi
    adam-2 (5 dakka dayak yer ) hmm anlasılan daha oncelerı kımselere soylemedım uber gızlı shınıgamı or quıncy guclerımden birini acıga cıkartmak zorunda kalıcam ,ayrıca bu kımselere bahsetmedıgım bu gızlı teknıgım , kadere bak ki , acıg cıkarttıgın guclerının tam da antisi ,
    adam 1 - (b bi 5 dakka da bu dayak yer ) hmmm anlasılan hıc , hıc hıc ama hıc kımselere bahsetmedıgım super gızlı guclerımı kullanma vakti , bu guclerım senın guclerının tam da antisi şansa bak

ve bu dongu sonsuza dek surer...

bu yazdıgım seyler benım bleachın ozelllıkle yamajıının olumunden sonra gelen buyuk vs lerde falan tamamen hısettıklerım , kişisel görüşlerim ama kıssadan hısse baydım artık ya , o power up acar karsıdakını antıler bu power up acar sunu antıler , la yeter hepınız de ulan karsıma bı gun reıatsuya bagısıklık kazanan adam gelır ben en ıyısı kedı olayım sanıyede 1500 reıatsu degısterıyım dıye mı dusundunuz arkadas , bı kısı de power up alınca karsındakını antılemesın ya. çok çok daha söyleyecek lafım var ama bleach fanlarına da saygısızlık olacak değilse , yıllar sonra aizeni hougyokuyu kullanacak aciz kaldı herhalde kubo , değilse geleni geçeni tekleyen ya adam geleceği görüyor daha ne olsun boyle bı adam varken tutup da aizen göstermedi bize. saçmalıyom herhalde uzun zamandır bleachı next next kafasıyla okuyorum
  • Nakk le reyizi harcamadılar güzeel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanamıyorum, Kubo sonunda bir Sternritter'a ölmeden önce Vollstandig açtırmayı akıl edebildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 664 Spoiler çıkmış

Urahara sonunda bankai açıyor gibi görünüyor

• sonunda en cok beklenen Bankai de geldi...
  • sonunda be
  • Urahara'nın Bankai'yi sonunda gördük böyle görmek istemezdim ama yapacak bir şey yok.

Kubo Aizen karşısında bile açılmayan Bankai'leri şöyle rakipler karşısında açtı ya bir şey demiyorum. Öte yandan Urahara gibi birine bu kadar duygusuz, nasıl desem hiç gaza getirmeyen şekilde Bankai açtırması iyice kendi serisinin içine ettiğini gösteriyor.
    Tamam rakip güçlüdür eyvallah da bu kadar imkansız düşman yapmak neyin kafası? Juha nasıl yenilecek o zaman? Ichigo Bankai ile mi yenecek? 1000 kere diyorum şu serilere final boss olarak Tanrı getirmeyin diye. Ulan Tanrı yenilir mi?
    Serinin fanları tuvalette yazsa eminim ki %60-%70'i bundan daha iyi bir final arc yazabilirdi. Resmen iyice etti içine serinin. Ulan açıklanmayan o kadar çok şey vardı ki sen efsaneler yaratabilirdin o boşluklar ile. Efsane vsler yapabilirdin. Ichigo vs Ulquiorra gibi vs....
    Bu Quincy'lerde o doluluk yok. Bana bir türlü kendilerini ispatlayamadılar. Sen istediğin kadar onlara tanrısal güç ver benim için hepsi çöp.

İçimi döktüm rahatladım. Bleach'in sonu da Naruto gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 25 Şubat 2016; 18:35:28 >
  • Urahara resmen çaresizlikten bankai açmak zorunda kaldı

• Bu quincyler gerçekten güçlü. Bankai açmayan karakterlerin böyle güçsüz görünen quincyler karşısında bankai açmaları aslında shinigamilerin ne kadar aciz olduğunu gösteriyor. Ki Yamamotonun sonunu hepimiz biliyoruz. Ben Ichigonun Juhayı yeniceğini düşünmüyorum. Aizen duruyor ortada, yarı tanrı gibi bir şey şu anda. Ölümsüz ve aşırı sağlam bir shinigami. Quincyler için en büyük tehdit o bile olabilir (Ichigodan sonra ya da onunla aynı seviyededir muhtemelen). O yüzden serinin sonunu hala kestirmek çok zor. Ne mutlu bir son ne de kötü bir son bekliyorum ben Bleachten, beklediğim son "buruk" bir son olurdu ki Kubo da bunu istiyor gibi görünüyor. Çünkü bunca bölümü okuyucularının içlerini burarak okutması buna işaret gibi. Umarım sonuna kadar dayanabiliriz.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    En cok beklenen bankai kenpachinin bankaisidir☺

• Benihime'yi de gördük sonunda en merak ettiğim BanKai buydu ama böyle dev de beklemiyordum bakalım haftaya neler yapacak

•  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

baya guzel olmus... bencede urahara burda bankai acmamalıydı. ve quincy hakkındaki goruslerine katılyorum harbiden boş karakterler yani dünkü bebe hepsi. star wars'in son filmi gibi. neyse..
  • arkadaşlar merhaba.animeyi bitrdim. manganın devam ettiğini öğrendim. manga konusu nedir. mangada kaçıncı sayıdan başlamam gerekir.teşekürrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

arkadaşlar merhaba.animeyi bitrdim. manganın devam ettiğini öğrendim. manga konusu nedir. mangada kaçıncı sayıdan başlamam gerekir.teşekürrler

Evet manga hala devam ediyor. 480. Sayı ile animenin kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Bu konuda çok takılmayın.

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.