Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

biri shunsui'nin bankai'sinin ne olduğunu açıklayabilir mi? acaip çöptü bence hiç bir özelliği olmayan abartılı ve mantıksız. kafa kesmesi falan ne alaka?

Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Şöyle ki;
    Byakuya'nın bankaisinde milyonlarca kiraz ağacı çiçeği çıkar onları kontrol eder, senkei ve gokei'si vardır.
    Soi-fon'un bankaisi bildiğin bazuka.
    Ichigo'nun bankaisi hız özelliğinde.
    Komamura'nın bankaisi devasa bi varlık çıkartıyor
    gider de gider. Yani bütün bankailerin bir özelliği var da arkadaş Shunsui'de bi karanlık oldu başka bir şey yok. Nedir yani ruh gücünü 100 katına mı çıkarıyor, görünmez mi oluyor, ya da düşman felce mi uğruyor. anlayan var ise ne olur açıklasın ya.

buyuk ihtimalle herseyini gormedik.

sonucta hangi teknigini kullanırsa kullansın olumsuz olanı yenemez gibime geliyor. Umarım hascwald ile falan savasır da ilerde goruruz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

biri shunsui'nin bankai'sinin ne olduğunu açıklayabilir mi? acaip çöptü bence hiç bir özelliği olmayan abartılı ve mantıksız. kafa kesmesi falan ne alaka?

Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Şöyle ki;
    Byakuya'nın bankaisinde milyonlarca kiraz ağacı çiçeği çıkar onları kontrol eder, senkei ve gokei'si vardır.
    Soi-fon'un bankaisi bildiğin bazuka.
    Ichigo'nun bankaisi hız özelliğinde.
    Komamura'nın bankaisi devasa bi varlık çıkartıyor
    gider de gider. Yani bütün bankailerin bir özelliği var da arkadaş Shunsui'de bi karanlık oldu başka bir şey yok. Nedir yani ruh gücünü 100 katına mı çıkarıyor, görünmez mi oluyor, ya da düşman felce mi uğruyor. anlayan var ise ne olur açıklasın ya.

Açıkçası Ichigonun bankaisi çöptü. Çöptü diyorum, çünkü artık o bankaisi yok (gerçek kılıçlarına sahip olduğu için şu an). Byakuya ile Ichigo ilk kez savaştıklarında Byakuya Ichigo için "bu bir bankai olamıycak kadar küçük" demişti. Haklıydı, bankaisi falan değilmiş Ichigonun o gördüğümüz hızlandırma şeysi. Komamuranınki bile bankai ama Shunsuininki ne sadece karanlık mı ortaya çıkarıyor diyorsan bence oturup tekrar okumanda fayda var Shunsuinin bankai açtığı bölümleri. Mangada pek anlaşılmasa da, fazlasıyla uzakta olan Ichigo(lar) bile bu bankaiden etkilendi, yanındaki quincy de öyle. Tamamen etkileyemedi tabi, o kasvetli havayı hissettiler o kadar. Şöyle özetlemek gerekirse, Tousen'in bankaisinin yaklaşık 100 katı kadar etki alanına sahip diyelim şimdilik (animede görürüz etki alanını) ve duygularla oynayan bir bankaiye sahip. Tabi bu açtığı anda sürekli devam eden etki oluyor. Sonrasında ise 3 farklı aşaması var. Rakibi tamamen kontrolü altına alıyor, öncesinde vurulmuş hasarlar birbirlerinde ortaya çıkmaya başlıyor, Shunsui vuramadığı için pek güçlü olan taraf yaralandı bu bölümde. Devamında Shunsuinin pişmanlık dediği ve rakibe etkisinin daha da arttığı seviyeyi görüyoruz. Son olarak da yaşam olmayan su dolu bir uçurumda savaşlarına devam ediyorlar, rakip neredeyse ölmek üzereyken hem de. 1v1 için mükemmel bir bankai bana göre, çünkü zamanında Shunsui bankai açsaydı, o suyun altına bütün arkadaşları da dahil olucaktı ve hareketleri tıpkı rakipleri gibi engellenicekti. Shunsuinin bankaisi dost-düşman dinlemeden etkisini gösteriyor çünkü. Alan etkili yetenek işte bildiğimiz, hem de kitle kontrol etkisi bulunan bir yetenek. En son hamlesi de, rakibin kafasını koparmak oluyor ki bu inanılmaz canice bir olay. Bundan kurtulmak pek mümkün değil, eğer kutsal bir varlık yani ölümsüz gibi bir şey değilse rakip. Ki ölümsüzlüğe yakın seviyede olan biri varmış Shunsuinin karşısında, o yüzden kafasını koparsa bile geri geldi. Ben Ichigonun yeni bankaisini de merak ediyorum, büyük bir şey olsa iyi olur, çünkü bankai demek "kılıcın maddeleşmesi" oluyor. Shunsuinin talihsiz olduğu tek nokta, karşısındaki rakibin ondan çok daha güçlü ve ölümsüz olması. Aizenin quincy versiyonu gibi bir şey işte, Ichigo da final getsuga ile ikiye ayırıyor bunu ancak tekrar insan formuna geri dönerek tekrar yaşamaya devam ediyor. Bunun gibi işte şu anki olay.
  •  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Güzel renklendirmeler geldikçe editlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Kasım 2015; 9:58:22 >
  • Shunsuide hala gizli şeyler var kimonu'nun yengesine ait olduğu soylenmedi. Belki daha farklı şeyleri çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çok merak ettiğim bir şey var. Bayadır aklımdaydı bari sorayım bilen vardır ben bilmiyorumdur dedim. Bu gin reyizin bahsettiği rangikudan alınan şeyler nedir acaba ?
  • Animeyi özleyenler için tadımlık bir çalışma.

• Bekledigimiz flashback geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kpwale

Bekledigimiz flashback geldi.

Spoiler dün geldi ilk defa bu kadar erken, ama bölüm çıkamadı gitti bugün. Anlam veremedim bi türlü bu duruma
  • Stream'de çıktı bölüm. Panda'da tutuklama haberleri çıkmıştı doğruymuş demek ki.

Çok güzel sayıydı. Bir kısmın beklediği gibi Kyoraku destek olacak Nanao'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 19 Kasım 2015; 19:12:07 >
  • Ölmesinler ölmesinler ölmesinler Şu quincy bozuntusu yok olup gitsin artık
  • Son sahne bayağı sakat.652. bölümde böyle bir hareketi shunsui reisten beklemezdim.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Kyoraku Nanao'nun bitirici vuruşu için kendini feda edecek. Flashback'de gördük zaten yakındır cenazesi.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bu adam daha yeni baş kaptan oldu, Kyourakuyu da ölürse yemin ederim kan çıkar Kubonun flashbackini gösterip öldürmediği karakter kalmadı sanırım bu son arcta. Ah Shunsui reyiz ah
    Kyoraku ölmese sıra nasıl Aizen'e gelecek? Ben hala koskoca 0. takımın yenemedikleri ile bizim kaptanların savaşması olayına alışamadım. Siz kimsiniz de 0. takımı doğramış adamların karşısına çıkıyorsunuz? Kubo çok yanlış yaptı bence burada. 0. takımın yardıma gelmesi gerekiyordu yardımın 0. takıma gelmesi değil. Gerçi onlarda troll gücüyle yenildi de neyse.
    Aizen'e başka bir şekilde de sıra gelebilir, sadece Kyourakunun ölme ihtimalini azaltmaya çalışıyorum şu an 0. takımın şimdilik kuytu bir köşede saklandıklarını düşünüyorum, zaten Juhanın yardımıyla yendiler 0. takımı da. Şöyle demişti Kubo zamanında, s.s. yok edilse bile 0. takım yardıma gelmez diye. Gerçi s.s.'in yok olmasına engel olamayan kaptanlar şimdi Juhanın peşindeler. Çok garibime gidiyor benim de, Kubonun 0. takımı çok ezik göstermesin kavrayamadım bu yüzden. Neyse artık shounen diyip göz ardı edicez bazı saçmalıkları.
    Aynen hocam ama vardır illaki bir bildiği Kubo'un. Troll falan ama seviyorum ben.

Evet mutlaka düşünmüştür bundan 50-100 bölüm sonrasını bile.

Trollemeleri güzel oluyo hakkını yemeyelim Kubomuzun
  • Odama şöyle bir çalışma yapmıştım buraya da atayım konuyla alakalı nasılsa

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)
    Güzel olmuş.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.