Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (392. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

Ohooooo...Manga tatile girdiğinden beri foruma bakmamıştım, neler olmuş öyle. Okumak 1 saatimi aldı İyi tartışmışsınız. Ama bu Unohana döver, Byakuya ezer, Kenpachi yener tartışmaları kısır döngüye girer bence. Çünkü herkese göre değişiyor biraz. Çünkü Bleach karakterleri diğer animelerdekilere göre cidden çok fazla güçlü. Atıyorum, Fairy Tail'de Natsu Juvia'yı yener diyebiliyorsunuz rahatça. Fakat bu animede biraz öyle olmuyor Cidden karakterler aşırı güçlü ve bu son acla daha da power up alıyor çoğu. Bi kişi "Unohana sadits biri, kenpachi unvanı var herkesi alır" der, başkası "hayır yamamoto en güçlü kaptan, bankai ile unohana filan kalmaz" der. Bakın burda bile bi karar vermek zor, örneği bile çkaramadım

Bence şu kaptan güçlü, bu döver tatışmalarından ziyade senaryo tartışması yapmak daha zevkli ve hoş olur. Kırıcı tartışmalar olmaz.
    Benim düşünceme geleyim bir de Bu Aizen bir şekilde hapisten kurtulup çok ilginç bir anda tüm işleri değiştirecektir diye düşünüyorum. Çok can alıcı bir zamanda gelecektir diye düşünüyorum. Açıkcası şuanki villain Juha Bach. Juha Bach bir yolunu bulup Ruh Kralı'nın olduğu özel bölgeye giriş biletini alacaktır ve tam o sırada Aizen'i biri kurtacak yada kendisi bir şekilde serbest kalıp "Hooop birader, Juha sen kim oluyorsun da benim rolümü üstleniyorsun" diyip Juha Bach'a bir ders verecektir ve Ruh Kralı'na giden yolu devralıp planına kaldığı yerden devam edecektir. Şuan kaptanlarla Quincy'ler eşleşmiş durumda savaşta. Boşta olan Kenpachi var. Bankai açınca en güçlü shinagmi olacak muhabbetleri dönüyor. Juha Bach'la Zaraki kapışacaktır diye düşünüyorum. Sonra olaya intikal eden Aizen, Ruh Kralına giderken Dual Sword almış olan Ichigo tekrar karşısına dikilecektir. Manganın konusu olan "Son Savaş" ismi Ichigo vs Aizen olacaktır yine. Son savaş olup, baş karakter ve iyi taaf olan Ichigo Aizen'i bu sefer yenecek ve Bleach bitecektir.

Benim senaryom bu genel olarak Sizler ne düşünüyosunuz? Eksik olduğum yada hatalı olduğum bir yer var mı? Ama bence bu "Son savaş" ile Aizen-Ichigo ismi bağlantılı

Aizen ruh kralı olacaktır
    Bu savaşta da shinigamilerin yanında yer alir diyorum
    Aizenin amacı kral olabilmek. Kral kötü biri ciktigi anda seri baglanir.

Ruh kralı bence quincy .
  • Aizen ichigo ile işbirliği yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Facebookta karşılaştığım bir konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Ters yapmışsın,adam haklı tabi ki şuanda ichigo'dan güçlü kim var ? ruh kralını bilmiyoruz ve aizen hapishanede,yıl olmuş 2013 hala zaraki daha güçlü diyorsunuz bıktım bi bitmediniz la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 15 Eylül 2013; 21:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

Ters yapmışsın,adam haklı tabi ki şuanda ichigo'dan güçlü kim var ? ruh kralını bilmiyoruz ve aizen hapishanede,yıl olmuş 2013 hala zaraki daha güçlü diyorsunuz bıktım bi bitmediniz la.

Benim garibime giden şunu alan bunu alır bunu alan şunu alır diye düz mantık gitmeleri.
    Ki en son mesaji yazanın doğru düzgün izlemediği-okumadığı ap açık ortada
  • quote:

quote:

quote:

Benim garibime giden şunu alan bunu alır bunu alan şunu alır diye düz mantık gitmeleri.

Aynen Katılıyorum.Şu Alır Bu Alır Dememiz İmkansız Şu An Çünkü Kubo Güç Dengelerini Çok Fena Bozdu.Şu An Karşımızda Yamamatoya Tek Atan Bir Düşman Var.Ichigonun ve Zarakinin Çok Ama Çok Büyük Bir Power Up İle Dönmeleri Gerek ki Zaten Öyle Olacak.Ancak Aralarında Karşılaştırma Yapmamız Zor.Sonuçta Kimin Nerden Power Up Alacağı Belli Olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 15 Eylül 2013; 21:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

quote:

quote:

Aynen Katılıyorum.Şu Alır Bu Alır Dememiz İmkansız Şu An Çünkü Kubo Güç Dengelerini Çok Fena Bozdu.Şu An Karşımızda Yamamatoya Tek Atan Bir Düşman Var.Ichigonun ve Zarakinin Çok Ama Çok Büyük Bir Power Up İle Dönmeleri Gerek ki Zaten Öyle Olacak.Ancak Aralarında Karşılaştırma Yapmamız Zor.Sonuçta Kimin Nerden Power Up Alacağı Belli Olmaz.

Ben büyük animelerde ana karakterin hiç yenildiğini görmedim,bilen varsa yazsın ki dn istisnadır.
  • Abicim bakın artık şu alır bu alır demeyin çünkü bazilariniz sapitiyo bunlari tasarlarken hoş olmuyor. Zarakinin kılıcı ile konusmasi iyi hoş da ne oranda guclenecek bilmiyoz ki. Kılıcı ile ters düşse ne olacak
    Bence şu 1-2 ay komamura toushiro vs savaslari gecer
    Arada 1-2 sayida ichigonun yukardaki maceralari kisa kisa gosterilir belki
    Ama sonra artik grimmjow mu gelir ryuuken mi ipleri eline alır orası kuboya kalmış
    Olay quincy vs gotei 13 le bitmez buyuk ihtimal
    Gotei 13 yenilmeli ki royal guard ve kral gorunmeli
    Kral da buyuk ihtimal aizen gibi hougyoku sahibi.
    Final battle ya kralı yenen juha vs ichigo&uryuu olur gibi ya da ichigo vs kral olur

• Kralda hougyoku oldugunu zannetmiyorum. Onun da ichigo gibi shingami,quincy,hollow,fullbring güçleri vardır. Çok uzun süredir kraldir hatta Yamamoto'dan bilen yaşlıdır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Kralda hougyoku oldugunu zannetmiyorum. Onun da ichigo gibi shingami,quincy,hollow,fullbring güçleri vardır. Çok uzun süredir kraldir hatta Yamamoto'dan bilen yaşlıdır bence.

Bişey diyim mi kralda saydiklarının hicbiri olmayabilir ama hougyokusu kesinlikle var

• hougyoku'nun daha önce yaratildigini zannetmiyorum bu seride urahara ve aizen seviyesinde zekasi olan biri yok.

• Hougyoku yaratilmanin otesinde bir sey
    Her varlikta var tipki reiatsu gibi.
    Aizen milletten topluyordu ya birşeyler hatta matsumotodan da almisti

• Bleachdeki kral idölü illa önceden normal biri olmak zorunda değil belkide ordaki kral için tanrı diyecekler orasını bilmek zor , bilinen bir şe varsa zanpaktouların yaratıcısından bile yaşlı bu yüzden hougyoku olayı ihtimaller arasında.

• Siz hougyoku olayini yanlış anlamissiniz. Hougyoku muazzam birşey evet ama onun efendisi olmak için sahibinin hayvani reiatsu, kendine güveni ve iradesi olmali. Yoksa hougyoku işe yaramaz. Urahara'da olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Kralda hougyoku oldugunu zannetmiyorum. Onun da ichigo gibi shingami,quincy,hollow,fullbring güçleri vardır. Çok uzun süredir kraldir hatta Yamamoto'dan bilen yaşlıdır bence.

Bişey diyim mi kralda saydiklarının hicbiri olmayabilir ama hougyokusu kesinlikle var

Ne bir özelliği olduğu değilde nasıl bir karaktere sahip olduğunu daha çok merak ediyorum aslında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 16 Eylül 2013; 8:08:22 >
  • Bende zannetmiyorum,hallow,quincy tarzında bir ırk vardır,veya sadece kendisinin mensup olduğu bir ırk.
  • zuko_35 kullanıcısına yanıt
    urahara hiç kendine adepte etmeyi denemediki yetersiz olduğu anlaşılsın urahara vs aizeni tekrar izle bence adam 90 seviye hadouları bile şakır şakır yapıyordu güç irade yetenek bakımından uruharanın güçlü olduğu belirtildi ama ne kadar güçlü olduğu hala bilinmiyor.
  • quote:

Siz hougyoku olayini yanlış anlamissiniz. Hougyoku muazzam birşey evet ama onun efendisi olmak için sahibinin hayvani reiatsu, kendine güveni ve iradesi olmali. Yoksa hougyoku işe yaramaz. Urahara'da olduğu gibi.

Hougyoku işe yaramadı değil Uraharada. Urahara yarattığı şeyin nasıl bir etkiye sahip olduğunu anladı ve bıraktı onu isteyerek. Uraharanın projesini çalan Aizen oldu yani Aizen kendisi denedi başaramadı hougyokuyu yapmayı (tam olarak isteneni vermedi) Uraharanın yaptığını kopyaladı/çaldı ya da her neyse işte. Urahara bazı konularda aşırı kapalı bi tip. Bleach için kilit adamlardan birisi Urahara bu yüzden. Kral hakkında nasıl yorum yaparsak yapalım bişey ifade etmiycek çünkü gerçekten çok değişik bi tipi ve önceden düşünülmüş gibi bi hali var (Kubo tarafından). O yüzden Kubo saklayabildiği kadar saklıycaktır kralı.
  • baysan240 kullanıcısına yanıt
    Ben urahara güçsüz mü dedim.Urahara'da aizen'de olan irada ve istek yok o yüzden hougyoku'yu kontrol edemedi ve korktu.
  • İstese kontrol edebilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.