Şimdi Ara

¿BLEACH İZLEYEN VAR MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk 12-13 bölüm falan sıkabilir bi 15 den sonra falan kesin bağımlı olursun.
    şu prenses li fillerlar gerçekten aşırı derecede sıkıcı ve izlediğim animeler içinde gördüğüm animeden en kopuk filler bölümler ( gerçi yaklaşık 6-7 anime izlemişimdir ) resmen movie gibi filler.narutonun fillerları bile daha iyi hani
    Ama filler berbat olmasına rağmen yinede sırf anime çabuk bitmesin die izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Nisan 2009; 18:15:11 >
  • Bazı animelerin mangası var onlar neci oluyor ? onları izlemek şart mı? mesela bir bölümü indirirken filler olduğunu nerden anlıcaz Filler izlemek şart mı? cok soru sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Bazı animelerin mangası var onlar neci oluyor ? onları izlemek şart mı? mesela bir bölümü indirirken filler olduğunu nerden anlıcaz Filler izlemek şart mı? cok soru sordum.

Bazı animelerin mangası yok,bazı mangaların animesi var.

Mangalar çizgi romanlardır,yani okursun.Manga animeden önce çıkar ve ana konuyu manga yaratır.Anime,sonradan gelir ve mangayı renkli,sesli,hareketli şeklinde TV,kaset(OVA) vs.. şeklinde bize sunar.Baı animeler ana konudan yani mangadan ayrılır,forumda çoğu kişi mangaların ve mangadaki "ana konuların" daha eğlenceli olduğunu söyler.

Fillerlar ise mangadan bağımsız olarak animeye yapılan bölüümllrdir,bunların amacı;anime mangaya yetiştiği zaman anime ile manganın arasını doldurmak için araya tıkıştırılmaktır."Anime mangaya nasıl yetişir ki?" dersen;animelerin çoğunlukla 1 bölümü mangaların 2-3 bölümünü birleştirerek yapılır.Ana onudan ayrı oldukları için ister izlersin istersen izlemessin.

Ama sen yine de bir internetten araştırıp kesin bilgi edinsen ya da 3-4 yıldır anime seyreden daha köklü birisinden cevap alsan daha iyi olur.

• Yok filler bölümlere hiç bulaşmadan atlayacaksın onları. Mesela 67'yi bitirdin mi, direk 110'a zıplıyorsun. Filler izlersen soğursun animeden. Ha bu arada isteyince zor değil, 5 günde yedim bitirdim seriyi. Bir yerlerden Soundtrack albümünü de indir. Hele 3. deki gitar parçaları kopartıyor adamı.

Ola! Arrancar remix'in üstüne tanımam.
  • Fillerı izleme denmesini bir türlü anlamıyorum herhalde anlayamayacağım.

Fillerlar izlensin diye konulur, tabi ana konuya göre iyi olmaz ama çok kötü olsalardı yayınlanmazlardı onun yerine sezon araları verilirdi.

Ben de filler yayınlanmasını hiç istemiyorum ama yayınlanmış bölümleri yeni başlamış birine atla onları, geç hiç izleme demenin de manasız olduğunu düşünüyorum.

Eğer Bounto ve Kasumoiji fillerları yayınlandığında seriye yetişseydim seriye ara verebilirdim ama bunun nedeni ana konuyu beklemek olurdu ondan sonra fillerlarla birlikte ana konuya yetişirdim ama şimdi de bütün bölümleri izledim ve gayet güzellerdi.

Güzel dövüşler içeriyordu, komiklerdi, ilginç karakterlere sahiplerdi vs. ve bunları şimdi yeni başlayanlardan mahrum etmeye çalışmayı pek anlamıyorum (eminim bunları diyenlerin çoğuna başkaları fillerları atla demiştir o da bu yüzden bunları izlememiştir)

Neyse Bleach'i tadını çıkara çıkara ve tüm bölümlerini izle. Nasıl olsa rahat yetişirsin hiç bir bölümü vakit kaybı değildir o yüzden merak etme beklentilerini karşılayacak bir seri.

• Öncelik One piece derim :) ardından bleach %100 ızle
  • One Piece tek geçerim. Bleach soul society archından sonra sıkılacaksın bana öyle oldu diğerlerini bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

One Piece tek geçerim. Bleach soul society archından sonra sıkılacaksın bana öyle oldu diğerlerini bilemem.

Haftaya çıkacak bölümü izle indir. Ne demek istediğimi anlarsın.
  • Bleach cok iyidir, ama bazen fillerla cok rezalet, ozellikle son 2 tanesi cok sikiciydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Bleach cok iyidir, ama bazen fillerla cok rezalet, ozellikle son 2 tanesi cok sikiciydi...

• 43.bölümdeyim feci sarmış durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipernova

Fillerı izleme denmesini bir türlü anlamıyorum herhalde anlayamayacağım.

Fillerlar izlensin diye konulur, tabi ana konuya göre iyi olmaz ama çok kötü olsalardı yayınlanmazlardı onun yerine sezon araları verilirdi.

Ben de filler yayınlanmasını hiç istemiyorum ama yayınlanmış bölümleri yeni başlamış birine atla onları, geç hiç izleme demenin de manasız olduğunu düşünüyorum.

Eğer Bounto ve Kasumoiji fillerları yayınlandığında seriye yetişseydim seriye ara verebilirdim ama bunun nedeni ana konuyu beklemek olurdu ondan sonra fillerlarla birlikte ana konuya yetişirdim ama şimdi de bütün bölümleri izledim ve gayet güzellerdi.

Güzel dövüşler içeriyordu, komiklerdi, ilginç karakterlere sahiplerdi vs. ve bunları şimdi yeni başlayanlardan mahrum etmeye çalışmayı pek anlamıyorum (eminim bunları diyenlerin çoğuna başkaları fillerları atla demiştir o da bu yüzden bunları izlememiştir)

Neyse Bleach'i tadını çıkara çıkara ve tüm bölümlerini izle. Nasıl olsa rahat yetişirsin hiç bir bölümü vakit kaybı değildir o yüzden merak etme beklentilerini karşılayacak bir seri.

Fillerın amacı izleyiciyi animeden koparmamaktır ve maddi kaygılar içerir. Animeye sürekli ara verildiğini düşünsenize, bir süre sonra izlemezsiniz ama filler olsa bile İchigo'yu Naruto'yu görmek için izlersiniz. Bu şekilde izleyici sayısını önemli ölçüde kaybetmiyor ve de fillerlar sayesinde gelir kazanıyor. Bir taşta iki kuş.
    Bu bölümler kötü mü oluyor? Değişir mesela One Piece'ın fillerı bile güzeldi ama Naruto'nun Rasengan ile hamur yoğurmasına dayanamam.

• Bounto fillerları sıkıcıydı ama yinede güzel dövüşler vardı ve bazı kaptan ve teğmenleri daha iyi tanıdık.
    Ama şu prensesli filler bence naruto fillerının dahi ötesinde bir şeydi,yok çay partisiymiş, yok oyun saatiymiş bize ne bebe bir prensesden
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Bleach cok iyidir, ama bazen fillerla cok rezalet, ozellikle son 2 tanesi cok sikiciydi...

arkadasın klavyesi türkçe değil sanırım merak etme sorun yok

bu arada ben o ichiri no hana soundunu beğenmedim tarzım değil

• 50.bölümüde an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.