Şimdi Ara

Bleach hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 64.bölüme kadar geldim ama filler listte 108.bölümekadar filler yazıyo. Şimdi ben bu bölümleri izlemesem hikaye çapında bir şey kaybedermiyim.
    mesela 64.bölümde renji gerçek dünyaya geliyo.108.bölümü açtığım anda renji ve ichico soulcity'de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 63 de bırakıp 109 da başlayacaksın.Hiçbir şey kaybetmezsin.İzle diyebileceğim tek filler Zanpaktou arc,onu da seri bittikten sonra izleyebilirsin.Ben Bleach'e ilk başladığım zaman bilmezdim filler miller hepsini izlemiştim.Bleach'in filler bölümleri tam rezalet.Bilmeyen bir insanı seriden soğutur.

Örneğin Naruto ve Naruto Shippuuden yaklaşık 650 bölüm.1 tane bile filler izlemeden güncele geldim ve konuya tamamen hakim olduğumu söyleyebilirim.

Kısacası sıkıntı yok dostum,filler bölümleri izlemezsen hiçbir şey kaybetmezsin.
  • bounto arc iyidir izlesen iyi olur ilerde vaizard arc bounto bölümlerinden karakterde içeriyor bu kimdi neydi demezsin zampaktou rebellion new captain ve 13 gotei arc kısmını atlayıp sırasıyla fullbringer bölümünden önce izlersen hikayeye dahilmiş gibi olur Bleach serisini hemen tüketmemiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer serilerde fiiler bölümler varken Bleach'de fiiler sezonlar vardır ve bu, Tite Kubo'nun bundan haberi olduğunu gösterir. Ayrıca kendisinin sezon şekilde fiiler'lar ile Manga'da olmayan daha fazla yan hikaye sunabildiklerini söylediği bir açıklaması da var.

Eğer hikayeyi tez elden izleyip bitirebilmek gibi bir derdin varsa bunu Manga'yı okuyarak yapman daha doğru olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.