Şimdi Ara

Blast from the past 1999 ( Geçmişin Sığınağı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1999 yapımı blast from the past filmini izlemek istiyorum fakat internette alt yazılı veya türkçe dublaj seçeneğini bulamıyorum. 2004 yılında trt de izlemiştim gerçi bu sebepten dolayı internette türkçe seçeneğini bulabileceğimi düşünüyordum fakat yok. İzlediğim en iyi komedi filmlerinden biriydi gerçekten. Torrent'den indirirsem altyazı ekleyip izleyebileceğimi söylediler ama yapamıyorum. Günlerdir uğraşıyorum ne torrent'den indirebiliyorum ne de alt yazıyı yapıştırabiliyorum. bu başlığıda ondan açtım. Belki zamanında bilgisayarına indiren türkçe alt yazıyıda yapıştıran birileri vardır da bana yardımcı olur.
    Blast from the past filminin alt yazı seçeneklisi veya türkçe dublajlı seçeneği elinde olan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz ?

• aynı filmi bende arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek var m?
  • Filmi buldunuz mu arkadaşlar? Türkçe dublaj arıyorum bende. Bulabilen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • Meraktan filmi torrent sitelerinden sadece birine bakıp aradım ve buldum. Sonra altyazı sitelerinden birinde arama yapıp altyazısını buldum. Sonra Google'a film adını ve yanına da "Türkçe Dublaj izle" yazısını yazıp arattığımda bir yığın sonuçla karşılaşıp ilk linke tıkladım. Bulduğum film Türkçe dublaj olmasa da Türkçe altyazılıydı. Biraz daha uğraşsam Türkçe dublajlısını da bulurdum ancak telefondan uğraşmak istemedim. Film öyle bulunmaz Hint kumaşı değil, hatta tam tersi. Bence siz arama zahmetinde bulunmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Eylül 2016; 2:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.