Şimdi Ara

Blade & Soul Private Server[Hastamız Kurtuldu-Server Online] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
38.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlamaya değermi ? Türk Ipler banlımı şuan ?
  • TERA ile kıyaslayabilecek olan var mı? Birde client linki verebilecek olan var mı? Foruma üye olmaya çalışırken An error has occurred Guest. The Admin does not allow registrations behind proxy servers. hatasını alıyorum ki alakam yok proxy ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Arkadaşlar başlamaya değermi ? Türk Ipler banlımı şuan ?

Bana kalırsa 3.Cbt Bekle şu an için Skill Tree aktif değil 15 levle göreviydi yanılmıyorsam onda'da bug var o sorun hallederse tadından yenmeyecek oyunlardan biri olacak benim içim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

TERA ile kıyaslayabilecek olan var mı? Birde client linki verebilecek olan var mı? Foruma üye olmaya çalışırken An error has occurred Guest. The Admin does not allow registrations behind proxy servers. hatasını alıyorum ki alakam yok proxy ile.

torrent linki var :http://t h e p i r a t e b a y.se/torrent/6794197/Blade__amp_amp__Soul_CBT2

ayrıca ben üye olamıyorum.http://bns.atomixro.com/ dan register a tıkladığımda "The page you have requested does not exist." diyor. Üye olmanın başka bi yolu var mı? Yoksa elinde fazladan üyelik olan var mı?

• Sitedeki indirme yerinde CBT 3 Client ve Download Links diye 2 ayrı indirme yeri var hangisinden indircez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfear02 -- 1 Haziran 2012; 9:55:09 >
  • CBT3'ü indir tabiiki de.
  • Oyunu bugün indirdim, sitedeki kurulum videolarıylada 5 dakikada kurdum.
    Oyunun atmosfer,efekt ve optimizasyonu o kadar iyi ki ghost recon da kasan bilgisayar
    hiç takılma olmadan oynatıyor.
    Ek olarak hikaye sunumu cok cok güzel,dili bazen anlamasanızda ne yapıyorum ben moduna girmiyorsunuz.
    ilk karakter olarak bayan blade master actim,sırayla diger karakterleride deneyecegim.
    bu zamana kadar beni bu kadar etkileyen baska bir mmo hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

Oyunu bugün indirdim, sitedeki kurulum videolarıylada 5 dakikada kurdum.
    Oyunun atmosfer,efekt ve optimizasyonu o kadar iyi ki ghost recon da kasan bilgisayar
    hiç takılma olmadan oynatıyor.
    Ek olarak hikaye sunumu cok cok güzel,dili bazen anlamasanızda ne yapıyorum ben moduna girmiyorsunuz.
    ilk karakter olarak bayan blade master actim,sırayla diger karakterleride deneyecegim.
    bu zamana kadar beni bu kadar etkileyen baska bir mmo hatırlamıyorum.

Kardesim indirme linki üyelik ve video atabilirmisin.
  • Oyunda buglar var mı ? Varsa neler ? Kaç oyuncu var ? Üyelik alınıyor mu ? Server 7/24 açık mı ? Hala oynuyor musunuz ?
  • arkadaşlar oyunu indirdim kurdum üyeliğimle login olabildim karakterimi açtım fakat start dediğimde server " connection has been terminated " diye hata alıyorum siteden status a baktığımda login ve gamein online olduğunu görüyorum. login olabiliyorum ama karakterle oyuna giremiyorum sorun nedir ?
  • bir şey soracam simdi oynamak icin cbt3 mu yoksa cbt2 yimi indirecem birde cbt3 un private serverı varmı yada korece oynamak icin id falan nerden alınıyor
  • Oyunu nerden infirdiniz acaba cunku stesinde register olmuyor haliyle oyunuda indirimedim acaba nerden indirdiniz ve nereye uye oldunuz bilgi verirmiisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu oyunu oynamak istiyorum arkadaşlar. Oyun hala açık mı? Eğer açıksa 1 gb lik 1 partı 7-8 saat olan işkenceye katlanırım. 5 + 1 part oyun. Daha kolay bir yolu yok mu indirmenin? Veya bu sitelerde premium hesabı olan? Lütfen ve Allah rızası için yardım...
  • Atomix şuanda çalışır durumda CBT2 olarak devam etmekte. İndirmek istiyenler torrent olarak indirsinler buradan çekebilirsinizhttps://kat.ph/atomix-blade-soul-cbt2-t6853177.html şuanda seed güzel. Bilmiyenler olur diye söylüyorum 15Lv den sonra yapılacak birşey yok level atlıyabilirsiniz fakat skill ler gelmez oyunda exp kasılacak tek mekan var çok can sıkıcı bir yer -.-" client i indirdikten sonra NCLauncher a ihtiyacınız olucak atomix in kendi sitesinden bunu indirebilirsiniz.
  • Update bölümünde Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound): hatası alıyorum.
  • Beyler oyun ne zaman geliyor tr ye ?
  • Nihayet sabırla beklediyim Blade Of Soul online yi oynamaya başlamış bulunmaktayım kore versiyonu deyil çin versiyorunu sorunsuz ca oynuyoruz ve çok hoş bir oyun çok çok başarılı bir yapım en çok hoşuma giden şey oyun içinde sohbet etme programı var biz nasıl yapıyoruz skype ts reidcall gibi ayrı programlar kulanıyoruz bunlara gerek kalmadan direk oyuyu içinden sohbet etme imkanı sunmuşlar dilerim ki bütün yeni çıkacak oyunlar da böyle imkanlarla çıksınlar
  • oyunu nasıl indirebileceğimizi anlatacak arkadaş var mı?
  • Son durum nedir oyunda eu için bilgisi olan varmı? belirli bir yayın tarihi falan filan
  • Ne merakla oyunu bekliyorduk ama oyun gerçekten güzel ama malesef ping sorunu yüzünden oynanmaz halde bir kere tuşa basıyom 2 dk sonra vuruyor buşekilde oynanmaya devam ettim 22 lv re kadar dayanamadım artık bıraktım EU çıkanakadar oynanmaz o çin serverinde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.