Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N3F3S

quote:

Orijinalden alıntı: omer239

valla herkes oynayıp duruyor sabahtan akşama kadar ama birtek mi ben mi 21 levelde sıkıldım ve hiç giresim gelmiyor hatta silmeyi düşünüyorum ?

Bana da biraz sıkıntı vermeye başladı eğer çok sıkıldıysan yeni bir karakter aç bence

ondan da sıkıldım zaten birsürü karakter denemekten oyunun hikayesinden bunaldım hep aynı şeyi yaşıyorum diye

• quote:

quote:

quote:

valla herkes oynayıp duruyor sabahtan akşama kadar ama birtek mi ben mi 21 levelde sıkıldım ve hiç giresim gelmiyor hatta silmeyi düşünüyorum ?

Bana da biraz sıkıntı vermeye başladı eğer çok sıkıldıysan yeni bir karakter aç bence

ondan da sıkıldım zaten birsürü karakter denemekten oyunun hikayesinden bunaldım hep aynı şeyi yaşıyorum diye

O zaman senin açından yapacak bir şey kalmamış.

• oyunu indiriyorum varmı bana yardımcı olabiliecek birlikte oynayabileceğim biri ?
  • quote:

Hayret bukadar muzzam bir oyundan nasıl sıkıldın. ben 2 tane 45 kastım bile. şimdi 3. yü kasıyorum. uzun yıllar aramam sonucunda sonunda adam gibi bir mmorpg buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Şubat 2016; 18:26:35 >
  • Tower'i bir kez bitirdikten sonra ben bu günlükleri neden yapıyorum acaba deyip bazı materyallerin craft dışında elde edilememesi ve craft için kullanılan mazı materyallerin farmlanamıyor olması sebebi ile oyunu duruduk yere bıraktım.

Bir moonwater transformation stone 5 gold fiyatı var. Moonwater Transformation stone kendisini craftlamak için gerekli malzemeler 7-8 gold arası tutuyor . Craft sistemi hosuma gitmediği icin biraktim diyebiliriz aslinda.
  • Warlock un gelmesine daha varmış meh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Tower'i bir kez bitirdikten sonra ben bu günlükleri neden yapıyorum acaba deyip bazı materyallerin craft dışında elde edilememesi ve craft için kullanılan mazı materyallerin farmlanamıyor olması sebebi ile oyunu duruduk yere bıraktım.

Bir moonwater transformation stone 5 gold fiyatı var. Moonwater Transformation stone kendisini craftlamak için gerekli malzemeler 7-8 gold arası tutuyor . Craft sistemi hosuma gitmediği icin biraktim diyebiliriz aslinda.

Craft sistemi benim de hoşuma gitmedi, 3 level Merry Potters ve 3 level Soul Wardens'ım, recipem var Premium Tempered Clay Refiner yapıyorum ondan önce Tempered Clay Refiner yapıyorum 50 dakika sürüyor Moonwater Tear sıkıntı pahalıya satıyorlar tek başına da kasamıyorsun çünkü dungeonda sana ucuza kaptırmıyorlar aynı fiyada geliyor neredeyse günde 10 tane transformation stone 20 tane de Premium Tempered Clay Refiner yapıyorum şuan market tekrar canlandı Kule geldiği için insanlar yükleniyor stone'lara ama 2 gün önceye kadar market ölüydü, resmen 1gold kazanmak için 24 saatlik craft yapıyordun şimdi biraz yükseldi ama yine beni tatmin etmiyor, market durulana kadar bir süre daha oynamaya devam edicem.

Edit: Ayrıca 7-8 gold tutmuyor hocam çok çok daha fazla. Sırf sadece 100 tane soulstone istiyor crafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 12 Şubat 2016; 21:36:55 >

• oyunun craft olayında arkadaşlara katılıyorum. zaten craft olayından genel anlamda hoşlanmayan biriyim fakat bu oyunda craft yapmak veya craft malzemesi toplamak tam bir ateş pahası

gidip materyal farmlayım diyorsun adamlar moonwater tears'a bidlerken 70 gümüşten basmaya başlıyor.

zar atılsa bir derece dersinki şansa 3-5 moonwater tear düşer gider craft yaparım veya satarım.

bid sisteminde craftmı yapıcaksın milletle bid açık arttırma mı kapışacaksın zaten o da gerilimli bir iş.

oyun müthiş bir oyun ama şu dungeon içindeki bid loot ve craft konusunda tiksindirtmeye başladı beni.

şuan sırf bunlarla uğraşmamak için oyunda soğumayım diye hiç craft yapmadan günlük dailyler ile para kasıp craftlamadan ihtiyaç duyduğum moonwater stone'ları felan satın alıyorum.

şuan günlük iki farklı daily farmlıyorum onlardan 7-8 gold geliyor. üzerine bir takım dungeonlara giriyorum onlardanda 2-3 gold geliyor. günde 10 gold felan kazanıyorum şimdilik bu sayede her gün bir upgrade yapıyorum.

6gold moonwater stone'a gidiyor 2,9 gold'da silahı transform ücreti kesiyor haliyle kafada 8,9 gold gidiyor falan felan öyle günde 9-10 gold yiyorum. şuan için idare ediyor aptal açık arttırma çekişmeleriyle uğraşmaktan iyidir.

• Çözemedim ne demek istiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Çözemedim ne demek istiyor ?

Eşyaları sadece sandığının olduğu adamdan satabilirsin.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Onu bulamıyorum yanı :=)
  • Yaptım meğer şehre gitmemiz gerekiyormuş satış yapmak için. Depoya gidin oradan market kısmından satış yapabılırsınız
  • Dün akşam bi girdim pek sarmıyo eskisi kadar :/
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Mesleklere pek bulaşma bu saatten sonra.Oyun başında millet vuracağını vurdu zaten.Artık hem fiyatlar oturdu hemde malzemelerin toplamı üründen daha pahalı.Mesleklerden 255 gold kazandım gittim o parayı da batırdım şimdi sadece günlük görevleri yapıp 10 gold alıp çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Mesleklere pek bulaşma bu saatten sonra.Oyun başında millet vuracağını vurdu zaten.Artık hem fiyatlar oturdu hemde malzemelerin toplamı üründen daha pahalı.Mesleklerden 255 gold kazandım gittim o parayı da batırdım şimdi sadece günlük görevleri yapıp 10 gold alıp çıkıyorum.

bende dailyleri yapıyorum şimdilik. en fazla aksesuar upgrade'leri can sıkacak şimdilik sadece silah upgrade ediyorum.
  • Yeni Skilimizide açtık.Her şey parti için

• Arkadaşlar resimde kırmızı ok ile işaretlediğim malzemeyi adam pazarda 5 tane satıyor o malzemeyi bir tane alma imkanım var mı yoksa sadece toplu alım mı yapabilirim?
  • quote:

Arkadaşlar resimde kırmızı ok ile işaretlediğim malzemeyi adam pazarda 5 tane satıyor o malzemeyi bir tane alma imkanım var mı yoksa sadece toplu alım mı yapabilirim?

Pazarı anlık takip et. Tek tek koyanlar oluyor ama saniyesinde çekiyorlar. Bazı oyuncular otomatik bot gibi en üstteki itemi anında satın alıyorlar. Tekrar yüksek fiyattan piyasaya sürüyorlar.

Oyunda para kazanmak zor olduğu için market kısmı tam bir üç kağıt yeri olmuş durumda.

45 olduktan sonra günlük görevleri yaparak gold kasmak mümkün olduğunda fırsat bulabilirsen ihtiyacın olan malzemeleri almaktan başka bir şey yok.

Ben sıkıldım. Yani ne bileyim zaten yeni gelen openworld dungeon ile birlikte eskisini yapıp bitirebiliyoruz. eh kulede bitti . PVP ise benden tamamen uzak bir olay. Karakteri geliştirmek için bir nedenim kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Arkadaşlar resimde kırmızı ok ile işaretlediğim malzemeyi adam pazarda 5 tane satıyor o malzemeyi bir tane alma imkanım var mı yoksa sadece toplu alım mı yapabilirim?

Pazarı anlık takip et. Tek tek koyanlar oluyor ama saniyesinde çekiyorlar. Bazı oyuncular otomatik bot gibi en üstteki itemi anında satın alıyorlar. Tekrar yüksek fiyattan piyasaya sürüyorlar.

Oyunda para kazanmak zor olduğu için market kısmı tam bir üç kağıt yeri olmuş durumda.

45 olduktan sonra günlük görevleri yaparak gold kasmak mümkün olduğunda fırsat bulabilirsen ihtiyacın olan malzemeleri almaktan başka bir şey yok.

Ben sıkıldım. Yani ne bileyim zaten yeni gelen openworld dungeon ile birlikte eskisini yapıp bitirebiliyoruz. eh kulede bitti . PVP ise benden tamamen uzak bir olay. Karakteri geliştirmek için bir nedenim kalmadı.

Tek olarak alınmıyor o zaman

• Yeni güncellemede optimizasyona dair gelişmeler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.