Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

OYUNU DAHA ÖNCE HİÇ OYNAMAMIŞ (private,closed beta vs) KİŞİLERİN DİKKATİNE

Şu hata yapmayın, yoksa yeni karakter açmak zorunda kalırsınız. Başlarda size verilecek olan upgrade edilebilir silahı (Hangmoon) asla ve asla atmayın. Hep upgrade atın. İlk max olduğunda sıradaki aşama için stalker weapon isteyecek, stalker weapon ı, 2.görev köyünde ki çarktan elde edebilirsiniz. World boss kesince çark çevirmek için gerekli item veriyor, (bahsettiğim bossu görev size kestirecek endileşenmeyin, bossu istediğiniz kadar kesip drop alabilirsiniz). Çarktan locked item box kazanma şansınız var genel de bu düşüyor. Anahtarınız olmuş olacak bi 15 kadar, gerekli stalker silahını(sizin sınıfınıza ait olan) düşürene kadar deneyin, düşürünce son bir meteryal kalıyor, yeşil bir şişe, onuda görev verecek zaten. Onuda alınca hangmoon silahına kademe atlatın, tekrar upgrade atmaya devam edin.

Kesinlikle ve kesinlikle o silahı atmayın, çok ama çok önemli, yeni karakter açarsınız diyim sonra furki demedi demeyin

10 defa falan cevirmisimdir bir turlu dusmedi gelistirmek icin silah. Arkadas sansa elde etti, bunun baska bir yolu yok mu?

Kendi sınıfın için olan silah normal anahtar ile kutu açınca çıkmıyor sadece mavi renkli olan anahtar ile çıkıyor. Ben onlarca açtım bir türlü düşüremedim sonra açıklamayı okuyunca o anahtarla çıkmadığını öğrendim gidip silahı marketten satın aldım.

Marketten nasıl alıyorsunuz ki 10 lvl da break yapmak için kullanılan blight weaponlar markette satılamıyor.

• Nalet assasin itemleri bi türlü düşmüyor anahtar bitti kutu açmaktan Marketplace den alayım dedim diğer sınıfların 3-4 katı fiyata satıyorlar
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 5 levelden 6 levele yükseltirken istediği silahtan bahsediyor sanırım.
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Bu durum rakiplerin 45 olmaya başlayınca değişicek emin olabilirsin. Skillerin ve komboların tamamı açılmayınca malesef tablo farklı değerlendirilebiliyor. Ben Blade Master, Assassin ve KungFu Master oynamış biri olarak söylüyorum bunları. Şuan sunucuda Blade Master'ı kasıyorum ve son kombom 41'de aktif oldu. Yetenek ağacı PvP turnuvasına direk tesir eden bir faktör. Bu mesajını unutma ve ilerleyen dönemlerde durumu tekrar gözden geçir. Hep birlikte görelim.
  • Bu oyunun uzun yıllardır avrupaya gelmesini bekledim ama pek umduğum gibi çıkmadı sanırım.Youtube'da gördüğüm kadarıyla oyunda doğru dürüst savaş ortamı yok.Sırf VS'ye dayalı bir pvp var sanırım.Şöyle toplu savaşlar, kale savaşları, clan savaşları vs gibi savaş yok heralde, bu yüzden oyuna hiç ısınamadım.
  • 12 lvl ım pvp nasıl yapılıyor bu oyunda pvp sistemi nasıldır arkadaşlar
  • Oyun açıldı pin girdikten sonra biraz bekletebilir. Yaklaşık 5 dk bekletti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 21 Ocak 2016; 17:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostibo

12 lvl ım pvp nasıl yapılıyor bu oyunda pvp sistemi nasıldır arkadaşlar

pvp 16 lvl de başlıo

örnek pvp videosu

https://www.youtube.com/watch?v=6Mi2yN9zLPc

1v1 ve 3v3 olarak battleground pvplerde var youtube da bulabilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Ocak 2016; 17:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Oyunun armorları sadece kozmetik bazlı, hoşunuza gideni giyin

aynen oyundaki armor ve stat olayını sould shield lar ile hallediyorsunuz. çok güzel bir olay bu. itemi fullediğimde istediğim kostümü aynı statlarla giyebilecem. bu olayı ilk kez bns de gördüm.

gw2 wow ve diğer bilimum mmoda transmog olayı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Bu durum rakiplerin 45 olmaya başlayınca değişicek emin olabilirsin. Skillerin ve komboların tamamı açılmayınca malesef tablo farklı değerlendirilebiliyor. Ben Blade Master, Assassin ve KungFu Master oynamış biri olarak söylüyorum bunları. Şuan sunucuda Blade Master'ı kasıyorum ve son kombom 41'de aktif oldu. Yetenek ağacı PvP turnuvasına direk tesir eden bir faktör. Bu mesajını unutma ve ilerleyen dönemlerde durumu tekrar gözden geçir. Hep birlikte görelim.

hocam haklısınızda blademasterin assasine karşı gerçekten yapıcagı cok sey yok. dalga geçer gibi bir maç olabiliyor.

şimdide blademaster kasıyorum. çok yavaş geliyor assasinden sonra

• MeiyoBnS kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden alıyoruz ben bulamadım da yardımcı olursan sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Aslında var ama bunu oynadıkça anlayacaksınız. Assassin invis olduğunda hafif de olsa görünebilir ve dikkatli oynanınca doğru zamanda TAB tuşunu kullanınca, doğru zamanda mesafe koyunca ve Q,E,S mobility yeteneklerini düzgün kullanınca Assassin çaresiz kalır. İyi bir BM karşısına Assassin oynarken düşünce dediklerimi anlayacaksınız. Biraz aceleci davranıyorsunuz bence, zamanla daha net fikirlere sahip olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

quote:

hocam haklısınızda blademasterin assasine karşı gerçekten yapıcagı cok sey yok. dalga geçer gibi bir maç olabiliyor.

Allah Allah :) ben bns orjinal çıkmadan önce 6 ay blademaster oynadım ortalama %68 kazanma oranım vardı. Hiç bir asasda benle dalga geçemedi. İstersen aç bir asas kapışak. :)

En basit örneği aşağıda paylaştığım videoyu izle. 2014 kore turnuvası çeyrek finalde blademaster ve asas kapışıyor. oynayan asas korede o zamanlar oyunun en iyi asas oyuncusu. blademaster nasıl tokatlıyor izle :D

https://www.youtube.com/watch?v=aLssa4xBZqg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Ocak 2016; 20:19:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

quote:

Allah Allah :) ben bns orjinal çıkmadan önce 6 ay blademaster oynadım ortalama %68 kazanma oranım vardı. Hiç bir asasda benle dalga geçemedi. İstersen aç bir asas kapışak. :)

En basit örneği aşağıda paylaştığım videoyu izle. 2014 kore turnuvası çeyrek finalde blademaster ve asas kapışıyor. oynayan asas korede o zamanlar oyunun en iyi asas oyuncusu. blademaster nasıl tokatlıyor izle :D

https://www.youtube.com/watch?v=aLssa4xBZqg

hocam daha 30 lvlim bende birşey bilmiyorum haliyle karşımdakide bilmiyor

şuan blademasterdan vazgeçtim çok yavaş ve sıkıcı oynayıs tarzı var assasini max lvl e taşımayı düşünüyorum lakin oyunun habire crash olmasından dolayı hiç oynayasımda kalmadı

• Dostum 15 level olduktan sonra sana market görevi yaptırıcak onu yaptıktan sonra F5 tuşuna basarak marketi açabilirsin. Arama kısmına gerek itemı yaz ve satın al.
  • MeiyoBnS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hongmoon item upgrade yazısını güncelledim arkadaşlar. Level 10 dan level 11 e geçirmeyi kısaca anlattım. Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim. İyi oyunlar.
  • arkadaşlar oyununuz benimki gibi sık sık crash oluyorsa ve win 10 kullanıyorsanız bunları yapın

Razer ve Asus disable etmek

• beyler 10 win streak yaptım hiç hediye achievement felan gelmedi ayıp değil mi ya
  • quote:

arkadaşlar oyununuz benimki gibi sık sık crash oluyorsa ve win 10 kullanıyorsanız bunları yapın

Razer ve Asus disable etmek

Pc ve net ayarlarını kontrol et. Bir sorun olabilir. Bende donma takılma ping yüksekliği gibi sorunlar yok. Akıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.