Bugün gördüm gamehorde ve yabancı yayımcıların hüsranı sonucunda sonunda bir türk firması bu oyuna el attı. Ark Arena Türk mmo sektörü önde gelenlerinden gelen habere göre Blade 9 olarak değişen ismiyle divine edges yeniden türk oyuncularla buluşacakmış her ne kadar hüsranla bitirmek zorunda olduğumuz bir oyun olsada ark erananın clan yada kişi tutmadan oyun sunacağına eminim o yüzden yakında başlıycak olan blade 9 kapalı betasına ne kadar çok kişi katılırsa o kadar çok zevk alırım oyundan bu oyunu seven birisi olarak tanıtımını yapmak istedim. Blade 9'Divine Edges' Facebook sayfası burada ark arena sitesioyunlar kısmına geldiğinizde çok yakında yazan oyun blade 9 dur. iyi oyunlar umarım katılırsınız pvpsinden müthiş zevk alıyordum bu oyunun
Oyun güzeldi zamanında tabi gm ler .... yapmasadı.Oyun old scholl yani eski tarz mmorpg sevenler için yapılmış.Yabancı server olarak sanırım filipinlerde oynanıyor orada baya bir kullanıcısı var.TR'de iyi veya kötü olması yayıncı ve gm'lerine bağlı.
Bu ArkArena'nın başına Türklerin ne tür oyun istediğini anlayan birinin gelmesi lazım.Bana hiçbir oyunları çekici gelmiyor.Ava online Türklere kapalı bu oyunu sadece Türklere sunabilirler.Forbidden Kingdom Online filipin sunucusu mevcut.Bu oyunu oynayamadım lakin videolarda güzel görünüyordu.Böyle oyunları alıp Türkçeleştirseler daha iyi olur.O kadar güzel oyunlar beleş olmuşken böyle oyunlarla işleri zor.En azından beni etkileyemezler.
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
Bu ArkArena'nın başına Türklerin ne tür oyun istediğini anlayan birinin gelmesi lazım.Bana hiçbir oyunları çekici gelmiyor.Ava online Türklere kapalı bu oyunu sadece Türklere sunabilirler.Forbidden Kingdom Online filipin sunucusu mevcut.Bu oyunu oynayamadım lakin videolarda güzel görünüyordu.Böyle oyunları alıp Türkçeleştirseler daha iyi olur.O kadar güzel oyunlar beleş olmuşken böyle oyunlarla işleri zor.En azından beni etkileyemezler.
:D yüksek kalite oyunlar yüksek fiyatlar ister ark arenanın yapısına bakıldıgında cok zengin bir kurulus gibi gelmiyor dediklerini belki joy game falan yapar ama o da 10 -15 yaş sınırındaki çocukları sömürmek için kurulmuş bir şirket gibi saçma sapa oyunları getiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
:D yüksek kalite oyunlar yüksek fiyatlar ister ark arenanın yapısına bakıldıgında cok zengin bir kurulus gibi gelmiyor dediklerini belki joy game falan yapar ama o da 10 -15 yaş sınırındaki çocukları sömürmek için kurulmuş bir şirket gibi saçma sapa oyunları getiriyor
4 oyun yayımlayacaklarına adam akıllı 1 oyun yayımlasınlar.Oyun güzel olursa oyuncu az olsa bile o oyun ayakta kalır.Hero Online Türkiye'ye bakın 50 kişi oynuyor ama hala ayakta kaç senedir kapanmadı.
o oyun mükemmel fakat d.edges blade 9 oldugu zman benim hoşuma gitmedi ya vip sistemleri çok adaletsiz