Şimdi Ara

BlADéé ChaR HaKKıNDa öNeRiLéR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWT ARKADASLAR BLADE CHAR İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADASLAR ÖNERİLERİNİ YAZABİLİRLER SİZLERİ BEYLIYORUM

Bİ ÖRNEK : BLADE COLD MU FİREMİ

• 1kesinlikle fire ol ileride faydasını bi haylı görüceksin !
    garment giyme armor giy zaten yakın dövüş uzmanısın yediğin psy darbelerden az hazar alırsın...ama yinede garment iyidir stre göre dengeleyici
    elbiselerin ve acclerin üzerinde str bulundur psy balanceını %100 aşmayı dene ,%100 den aşagı düşme hep str ver...

mümkünse silahın sos +3 high crit olsun ortalıkta kendi lvlinde yemediğin adam kalmıyor...nuker falan hikaye.
    yere yatırma ve batırma skillerine agırlık ver onlardır seni ayakta tutan nukerlara karşı...nukera critical vurursan batırmana gerekyok çünkü yerden kalkamaz.

blade char bazen yakın dövüşten sıkılabilirsin uzagındaki kücük moblara 2-3 vurayım bow skilinden lvl 10 a kadar getir 3 skili aç al eline kendi lvlinde +3 high crit bi bow keyfine bak.

aklıma geldikçe yazarım...

bugun 2 kere pk oldum zaten ):
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

• quote:

Orjinalden alıntı: euhehee

quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

adam o kadar sey yazmıs dikkatini bi bu mu cekti

• quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

EWT ARKADASLAR BLADE CHAR İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADASLAR ÖNERİLERİNİ YAZABİLİRLER SİZLERİ BEYLIYORUM

Bİ ÖRNEK : BLADE COLD MU FİREMİ

Bence fire ama benim ki cold niye diye sorarsan arkadas öyle acmıs ondan. Fire en iyisi ama, coldda iyi ikiside iyi
  • COK SAOL AMA BE HEP COLD GİTTİM NE OLCAK SIMDI ?
  • bence sp farm yap ve ikisinide ilerlett.. olmadıı.. fire a dönmek için skill sıfırlat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 4 Eylül 2006; 23:51:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • carkox gördüm seni dw east gate önünde...
    curst hearts görevini al başla toplamaya birazda trade yap para bakımından sıkıntı cekmeyesin diye...
    fire skillerini maxlamaya bak...
  • BUNU NOT AL ARKADASIM İYİ DİNLE 30.000 KADINLA NASIL BİRLİKTE OLUNUR PARDON KONU BU DİİLDİ

STR

GLAWİE:FİRE nedeni mag atackı sword kadardır element tam olarak sizi etkileye bilir

BLADE:COLD nedeni en zayıf mag atack gomer ya fire ha cold lol onun yerine yawaslatsın

BOW:COLDbladeyle aynı sebep

İNT

SPEAR:FİRE fire bufunu açın nedeni uzak menzillidir en dayanıksız char olarak uzaktan saldırmanız daha akıllıca nukeden bahsetyom

SWORD:LİGHT yakında daha saglamsınız light kullanın zewkini cıkarın

ZIRHLAR

STR

BLADE:ARMOR: cunku nukerler size cok bela olmıcaktır size bi cut atın onu yer susar asıl sorun strler sizce kalkanın defencesi+ str defencesi+cold son skill pasive defence+cold pshcall buff+isterseniz uplamak sartıyla buz kalkanı bukara derim yorum sizin

GLAWİE:GARMENT:eet bu char oldukca dengelidir psh defence acıgını strle mag acıgınıda garmentle kapatır kalkanınızda olmadıgına gore garment sart

BOW:PROTECTOR:nuke charlar size pek işlemez sizde mesafelisiniz ama mag defenceyi saglama almak lazım psh hiç sorun diil coldla defence sefası cek

İNT

SWORD:GARMENT AND PROTECTOR:size kalmıs mag defenceye full abanmak istiyosanız garment ama biraz psh lazım mag defnceyi kalkan saglar sorun etmeyin

SPEAR:ARMOR:ustunuze kabus gibi cokecek str charlardan biraz daha az yusuflanırsın mag defenceyi fire bufuyla halledin unutmayın asıl rakibiniz str swordu ole bole yenersin yenilirsinde sorun str

el emegi goz nuru bu size her charda yardımcı olacaktır

• Bende fire acmadım diye pişmanım ama gerci coldda yakından cok etkili oluyo adam hemen donuyo pill içene kadar biadaha donuyo yine avantajlı oluyo ama dedigim gibi en iyisi fire
  • dier topicde yazdıgım owguyu geri aldım bakın en az mag atack gomen char
    BLADE
    en cok spear

şindi biz bu zawallı mage atackla ha fire koduk ha cold FARK ETMEZZZonun yerine dondur ole herzaman pill işe yaramıyo coldun efectini arrttır gor zati adamı rahat bırakmıcan tam dunya efectten kurtuldu bi kez daha sonra bi baktın donmus adama bi huzur wermessin ;) bundan emin ol uzaktan cold wawe at donsun cut at cok iyi bi skill
    ayrıcana EXTRA icenin korkunç defence awantajı bu adam defans açı hacı yatmaz bi char armor giydir adamını
  • Muahau ben cold kullanıyom gayet memnunum hacı
  • AYNI KONU BEŞ KOLDA DEWAM EDİYO BLADELERİ COLDLASTIRALIM DERNEGİDE AÇARIS SENİNNE
  • cold sadece bana göre high lvl olarak moblarda işe yarar charlarda adamlar basıyor cold reduce % 70-80-90 donmuyor anca silahın sesi geliyor tık tık diye.. ana fire reduce olsa bile yinede etkisi cok oluyor cold bence boşuna sp farma girmenize neden olucak 2 force birden uplamak zorundasınız. akıl var mantık var !
  • KARDEŞİM COLDUN EFECTLERİ SAGLAM ADAM NEFES ALAMAZ DONMAKTAN OZELLİKLE COMBO SERİLERİİN BİRİSİNDE MUTLAKA DONRA PİLLE EFECTİ DUSURUR TAM KURTULDUM BİDAHA DON FİRENİN BUFUNU SATMISIM BODYNİN İLKİNİ AÇYOM OKDARA SONU %7 WERYO SP YA YAZIK BODYE WERDİGİN COGU SP BU SKİLİN SURESİNİ UZAMASINDA GİDİYO YAZIK
  • lvl70 2 bladerı kapıştıralım biri fire biri cold ve adamlar normal herkes önlemini almış reduce bufflar açık silahlar saglam eşit diyelim hadi sos +3 9 crit diyelim...shieldlar 16+3 diyiver...

şimdi cevabını ver bakalım ! dondurabilecek olanmı yener hasarı büyük olanmı kazanır !

arkadaşlar bulutların üzerinde uçmayın ben bunu dondururum sonrada gebertirim bilmem ne bilmem ne unutun bunları coldun devri reducelerin daha dogrusu alchemynin değişikliği sonucu cold öldü ha ne kullanırsın sırf hava olsun diye acarsın power defens buffını uplarsın sırf görüntü olsun diye etrafındaki dönen şeyler olsun ha faydasınıda görürsün görmüyorsun demiyorum ama cold elyakma bir blader ve bir glavier için bana göre öldü...
    artık bi cok yerde görüyorum bowerlar bile fire'a dönmüşler str armor fire bow tank gibi kasılacak bir char ama bow sevmiyorum blade en iyisidir bana göre.. (:

herneyse yukarıdaki kapışmayı bir canlandırın (:

• HADİ BE WAŞŞŞŞŞ COLDUN MODASI GEÇMİŞ ADAM MOB KESERKEN BANA TASLANDI KAPISALIM DEDİM DAHA LWL 19 COLD BOWUM GELİD 21 LWL FİRE BLADE 3 DEGRESSS DONANİMLİ MİS GİBİ USUTNU CEKMİŞ Bİ DUMUR Bİ DUMUR ARTİS SUSTU BASTA STRDE FİRE KULLANICAGIN CHAR GLAWİEDİR!
    NEDEN MAG ATACKI SWORD KADAR DIR GLAWİEDE FİRE COLD FARKINI GORURUSUN AMA BLADE GİBİ EN AZ MAG ATACKA SAHİP BLADEYLE COLDLA FİRENİN FARKINI COK HİSSETMESSİN ONUN YERİNE DONDUR BAY BAYILT DUSUR KALKTI DONDUR DUSUR SAPLA ADAM FELEGİNİ SASAR COLD EL YAKMASI DANDİK DİYENLER COK KONUSMASINLAR SON SALDIRISINDA 150 ŞER EFECT WERİYO ADAM NE BOK YİYİCEGİNİ ŞAŞIRIR O EFECTLE İCENİN DEFENCESİNİDE YABANA ATMICAN BU ARADA ALPSDE LİGHTTAN COK COLD WAR EN COK FİRE SONRA COLD SONRA LİGHT
  • BUZ SENİN DUSURDUGUN SUREDE YİCEGİN ATAGI BLOKE EDER ADAMI BAYAR FENALAR BASAR ADAM OKADAR COLD VE DUSURME KARGAŞASINDAN SONRA ADAM SONUDA WURDU BLOCK OLDU ZUHAHAHAHAHAHA
  • sen effect hesabı yapmaya devam et gün gelir firedan tek yersin...dondurucam ayagına (:
    birde senin kapıstıgın adam lvlleri düşük benim yazdıklarıma dikkat edersen sevinirim... ( lvl : 70) all of

ben mobları dondurmak için cold elyakmayı uplamam acarım dondurma skili var bitane uzaktan dondurucu ( bu arada kusura bakmayın skillerin isimlerinin bi cogunu bilmiyorum lvl 10-20 lvl arası acılıyor ) onla dondurum firela cakarım...sorunun bu olsun ama sp sıkıntısı yüzünden bir sürü insan charını bırakıyor bunuda göz önünde bulunduralım...hem fire uplarken psy damage ve magical defansları yani tam bir str bladerın ihtiyaclarını karşılayan skilleri uplıyorusn colddaki gibi psy defans değil... benim sıkıntım light koşma skili ile consantration uplayabilmek bazen thieflik yaparken 2 hunter arasında kalınca kaçması zor oluyor...parry ratio anlıcanız...

neyse bu gecelik bu kadar sohbet beni kesti teşekkürler sohbet ve yorumlar için...

en iyi char; kendi begendiğiniz chardır cold fire lg farketmez... (glavie blade bow farkeder zevk meselesidir.)

• ALLAM BENMİ ANLATAMIYOM BLADE CHAR MAG ATACK FİLAN KOMAZ BUNU KAZI KAFANA

FİRE BUFU OLARAK FİRE BODYİ 1 LWL AÇARIM UPLAMAM ZATİ SPNİN YARISI BU BUFUN SURESİNİ UZAMASINA GİDİYO TAM FULLEDİN %3 DEGİL %7 OLMUS ALLAM COK KOMİK SPNİZE YAZIK

ONCE SUNU SORYOM SEN HİÇ ICE DAYAGI YEDİNMİ

İKİ CHAR BİRİ FLAME 70 LWL BİRİ COLD 70 LWL İKİSİDE BLADE

Bİ KERE COLDUN SAGLAM DEFANSINI FLAMENİN SAGLAM ATAGINI GERİYE ÇEKER

USTUNE EXTRA DEFANS BİLE SAGLAR HEM PASİVE HEM ICE SHİELD

ŞARTLAR EŞİTE GELİR ICE DALAR FİRE DONAR DUSURUR SAPLAR KALKAR BİDAHA DONAR DUSER SAPLAR TAM KALKTI YAWASLADI HEMEN Bİ TANE ZAR ZOR KODU PEK YAZMADI DONDU YATTI SAPLADI BU İŞ BOLE SURER FİRE BLADE VE HİÇ BİR CHAR NEFES ALAMAZ HELEKİ EFECTLER ARTINCA OOOO KOPAR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.