Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Sorun ne ıdı kardeşim hani bizde de aynı sıkıntı var mı

Dostum kamera ile fotoğraf çekerken tam ortada kalın mavi bir şerit oluşuyordu haliyle çektiğim resimler çöpe gidiyordu.
    Batarya performansı çok kötüydü, hiçbir şey yapmadan ve kapalıyken 8-10 saatte, 3g vb açıkken 2-3 saatte şarj tüketmeye başlamıştı bu sebeplerden yolladım. Bataryayı ve kamera lensini değiştirmişler, yazılım yüklendi, data temizliği yapıldı vb yazıyordu servis kağıdında. Umarım başka bu problem görmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu telefondan çok memnunum fakat bende de bi sorun başladı. telefonu şarj ediyorum ve hiçbir şey yapmasam bile sünger gibi emiliyor şarjım bir şekilde. ayrıca yüzde 40-50 civarına gelince bir anda yüzde 0 oluyor fakat telefon kapanmıyor, baya müzik dinlemişliğim var o şekilde. eskiden böyle problemler olmuyordu son 1-2 günde olmaya başladı, telefon bir kere bile yere düşmedi 2 aydır. hard reset atsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viggie -- 9 Temmuz 2013; 10:34:52 >
  • viggie V kullanıcısına yanıt
    yazılımsal da olabilir donanımsal da... bence res atın... olmazsa pil değiştirip deneyin yine olmadı garantiye verin bence...
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    paylaştığın için teşekkür ederim bende bunlar yok ama 4 ay önce aldığım gibi gitmiyor sarjı sanırım bu yuzden bende gondercem..
    garantiye gönder sanırım bu telefonun bataryasında zaman ılerledıkce sıkıntı yaratcak hepımıze..
  • garantiye göndereceğim zaten, ne kadar sürede gelir?
    maxımum 1 ay bu garanti firmasına ve yogunluguna gore degısır..
  • teşekkür ederim, sanırım sadece batarya göstergesi bozuk çünkü 18 saattir yüzde 0'da takılıyorum sadece sarı ışığın sürekli yanması ve şarj durumunu görememem dışında her şey aynı
  • Bu ısınma problemini başka yaşayan var mı merak ettim? Ben bir süre kullandığımda camı falan bile ısınıyor baya?
  • batarya nereden alabiliriz.uygun fiyata alibaba da var ama hangisini alacaz, ingilizcesi olan varsa bakabilirmi,alibaba.com da çok var.kaliteli ise link verirmisiniz...
  • Viber yada tango Z10 matkette yok androidden port edip kullanan var mi acaba calisiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKAN AKIN3441 H kullanıcısına yanıt
    Hata verirken eksik dll'yi gösterecektir. Eksik dll'yi internette aratın. Bilgisayarınıza ekleyin, problem kalmaz. Nasıl ekleyeceğinizi netten öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viggie

teşekkür ederim, sanırım sadece batarya göstergesi bozuk çünkü 18 saattir yüzde 0'da takılıyorum sadece sarı ışığın sürekli yanması ve şarj durumunu görememem dışında her şey aynı

yazılımınız güncel 10.1.0.2310 ise boşuna servise göndermeyin. bu sorun son güncelleme ile beraber geldi. ben de dahil çok fazla kullanıcıda aynı sorun ortaya çıktı. donanımsal değil. yeni yazılım gelene kadar idare edin ya da fabrika yazılımına geri dönüp son güncellemeyi almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The West

quote:

Orijinalden alıntı: viggie

teşekkür ederim, sanırım sadece batarya göstergesi bozuk çünkü 18 saattir yüzde 0'da takılıyorum sadece sarı ışığın sürekli yanması ve şarj durumunu görememem dışında her şey aynı

yazılımınız güncel 10.1.0.2310 ise boşuna servise göndermeyin. bu sorun son güncelleme ile beraber geldi. ben de dahil çok fazla kullanıcıda aynı sorun ortaya çıktı. donanımsal değil. yeni yazılım gelene kadar idare edin ya da fabrika yazılımına geri dönüp son güncellemeyi almayın.

tamamdır hocam teşekkür ederim
  • Z10 kullanıyorum mevcut ekran görüntüleri.BlackBerry kullanmaya yeni başladım pın'e gelen bişeyi neden yükleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlkurt -- 14 Temmuz 2013; 15:34:18 >

• arkadaşlar 10.1.0.2312 yazılımım.pil önceden %20 nin altında diye nuyarı verirdi şimdi %20 ye geldiğinde pat diye cihaz kapatılıyor diyor ve kapatılıyor ve açılmıyor.sarja takmam gerek.bunun nedeni ne o0labilir?güncelleme ile mi ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometus633

arkadaşlar 10.1.0.2312 yazılımım.pil önceden %20 nin altında diye nuyarı verirdi şimdi %20 ye geldiğinde pat diye cihaz kapatılıyor diyor ve kapatılıyor ve açılmıyor.sarja takmam gerek.bunun nedeni ne o0labilir?güncelleme ile mi ilgili?

Tlf da var bence sorun bende öyle bısey demiyor

• quote:

arkadaşlar 10.1.0.2312 yazılımım.pil önceden %20 nin altında diye nuyarı verirdi şimdi %20 ye geldiğinde pat diye cihaz kapatılıyor diyor ve kapatılıyor ve açılmıyor.sarja takmam gerek.bunun nedeni ne o0labilir?güncelleme ile mi ilgili?

Yardım

• quote:

quote:

Yardım

Adminler nerdesiniz?

• Valla bende bir haftadır bir kendini kapatma olayı başladı ama pil %30 da iken de yapıyor.. .Anlayamadım gitti, crackberry forumda da şikayetçi olanlar var...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.