Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefona göre br hafıza kartı bakalım değilmi önerileriniz ne olur 32 GB class kaç olması gerekir 10 alsak sıkıntı olurmu?Alıp kullanan arkadaş varsa link verebilirmi?

Bu kart için ne dersiniz?

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• Z10 hafıza kartsız olarak mı geliyor? Hiç incelemedim ama eski 9700 ler bile kartlı geliyordu?
  • Evet hafıza kartı yok,bende araştırmaya girdim yanılmıyorsam 32 GB a kadar destekliyor yanılıyorsam düzeltin.

Aşağıdaki kart olurmu?diye merak ediyorum.
  • Ben Toshiba Exceria 32 GB aldım, öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 GB'a kadar destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

64 GB'a kadar destekliyor.

Evet, ama 64 GB'lık micro sd kartı kullanmak için kartı FAT32 formatında biçimlendirmek gerekiyor.
  • Oyun esnasında yanlışlıkla oyundan çıkma sorunu yaşayan arkadaş var mı?Çünkü Mesut Çevik videosunda böyle bir soruna dikkat çekmişti.Mesela oyun esnasında parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız gerekiyor ama kendinizi aniden ana ekranda buluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Oyun esnasında yanlışlıkla oyundan çıkma sorunu yaşayan arkadaş var mı?Çünkü Mesut Çevik videosunda böyle bir soruna dikkat çekmişti.Mesela oyun esnasında parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız gerekiyor ama kendinizi aniden ana ekranda buluyorsunuz.

Bir-iki sefer başıma geldi ama sisteme alışınca hiçbir sorun yaşamadım.Çünkü ekranın dört tarafında çerçeve var ve kaydırma hareketlerini çerçeveden başlayarak yapmanız lazım.Oysa ki oyunlar sadece ekrandaki dokunuşları algılıyor.
  • quote:

Arkadaşlar bb z10'da iphone ve galaxylerdeki gibi sesli asistan var mı?İşlevsel mi?Bir de navigasyon uygulaması var mı?Güzel mi?Cihazın ses çıkışı nasıl?Ekranı Corning camlardaki gibi dayanıklı mı?Güneş ışığında ekran parlıyor mu?Yandan bakınca yansıma yapıyor mu?Fazla oldu ama mazur görün:)Direk kullanıcı olduğunuz için size soruyorum.

Sesli asistan mevcut yalnız asistan ingilizce destek veriyor fakat mesaj yazdırırken türkçe konuşmayı algılayıp androidteki gibi yazıya dökebiliyor, İşlevsel derken! Navigasyon özelliği mevcut fakat biraz gelişmesi lazım sonuçta benim işimi görüyor ama yetmez dersen google maps indirip kurabiliyorsun (ücretli google maps) ekranı corning class çizilmeye karşı dayaıklı güneş ışığında ve karanlık yerlerde OTOMATİK parlaklık ayarı olmasada kendisi ayarlayabiliyor.. Son olarak bu cihazın klavyesi gerek kullanım açısından gerekse işlevselliği bakımından kullandıktan sonra inanın başka bir telefonun klavyesi çok basit geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

Bu aletin harita olayı google maps'e mi bağlı ?
    Değilse ne kadar kaliteli maps olayı, özellikle Türkiye için ?

Ayrıca google maps'i kullanmamız mümkün müdür acaba ?

Harita kendi yazılımında mevcut ama biraz daha gelişmesi lazım bana yetiyor, yetmez derseniz google maps i indirip kurabiliyorsunuz.
  • quote:

Oyun esnasında yanlışlıkla oyundan çıkma sorunu yaşayan arkadaş var mı?Çünkü Mesut Çevik videosunda böyle bir soruna dikkat çekmişti.Mesela oyun esnasında parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız gerekiyor ama kendinizi aniden ana ekranda buluyorsunuz.

Blackberry yazısından tutup kaldırmadığım sürece yanlışlıkla çıkmadım hiç, ama şu gerçekten harika olmuş oyun esnasında mesaj felan geldiğinde bakayım derseniz oyunu durdurup kenara alıp mesaja bakıp tekrar kaldığınız yerden devam etmek harkülade gerçek bir multitasking deneyimi gerçekten.
  • İnşallah temel uygulamalar ios kadar stabil çalışıyordur.Bir de bir telefon ne kadar iyi olursa olsun instagram olmadı mı tutulmuyor.Belki kullanmayanlar çoktur ama instagramı sosyete çok kullanıyor.Sosyetenin destek vermediği bir telefon da fazla tutunamıyor.Dolayısıyla instagram şart.Bu yüzden Blackberry inşallah kesin tarihli bir açıklama yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbirkurt -- 30 Nisan 2013; 21:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Blackberry yazısından tutup kaldırmadığım sürece yanlışlıkla çıkmadım hiç, ama şu gerçekten harika olmuş oyun esnasında mesaj felan geldiğinde bakayım derseniz oyunu durdurup kenara alıp mesaja bakıp tekrar kaldığınız yerden devam etmek harkülade gerçek bir multitasking deneyimi gerçekten.

Bu özellik diğer platformlarda yok mu?

• sayın üstadlar
    fikrinizi almak istiyorum yakın zamanda telefon alacağım tercihlerım htc one xperia z iphone 5 yada z10 sizce neden z10?
  • Adı geçen cihazların hepsi üst sınıf cihazlar, dolayısıyla herhangi birini almanız durumunda muhakkak memnun kalırsınız. Ancak önce hangi işletim sistemi sorusunu cevaplarsaniz, seçiminiz daha da kolay olacaktır.

• quote:

İnşallah temel uygulamalar ios kadar stabil çalışıyordur.Bir de bir telefon ne kadar iyi olursa olsun instagram olmadı mı tutulmuyor.Belki kullanmayanlar çoktur ama instagramı sosyete çok kullanıyor.Sosyetenin destek vermediği bir telefon da fazla tutunamıyor.Dolayısıyla instagram şart.Bu yüzden Blackberry inşallah kesin tarihli bir açıklama yapar.

Instagram çok yakında geliyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbadx

sayın üstadlar
    fikrinizi almak istiyorum yakın zamanda telefon alacağım tercihlerım htc one xperia z iphone 5 yada z10 sizce neden z10?

htc one ve xperia z bence çok iyi telefonlar.
    ancak kişisel tercih sebebim yine bb z10 oldu, çok da memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

İnşallah temel uygulamalar ios kadar stabil çalışıyordur.Bir de bir telefon ne kadar iyi olursa olsun instagram olmadı mı tutulmuyor.Belki kullanmayanlar çoktur ama instagramı sosyete çok kullanıyor.Sosyetenin destek vermediği bir telefon da fazla tutunamıyor.Dolayısıyla instagram şart.Bu yüzden Blackberry inşallah kesin tarihli bir açıklama yapar.

Instagram çok yakında geliyor diye biliyorum.

İnşallah gelir ama müşterinin önünü görebilmesi gerekiyor.Bu da yetkililere bağlı biraz.
  • Bu arada twitterda rastladım,Ahmet Çakar Blackberry kullanıyor.:)
  • Herkesin elinde olan bi tel yada marka olduğu için iphone almazdım.. onun dışında samsung sony HTC bb Z10 arasında gideeer gelirdimm :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.