Şimdi Ara

Blackberry Tour 9630 nasıl türkçe olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eh sonunda cihazımız geldi lakin options bölümünde türkçe dil seçeneği mevcut değil, acaba bu işi nasıl halledebiliriz yada yapabilirmiyiz?



  • Yazılım çıkmıştı %100 Türkçeleştirip Türkçe karakter desteği getiriyor 2 hafta önce 40TL fiyat vermişti bir arkadaş bana. Sanırım doğubankta üst katlardaki tamirciler uygulamayı yapıyorlar. (Br yere gelince heryere geliyor zaten . ) eğer çok mecbur kalmazsanız yükletmenizi tavsiye etmiyorum.
  • https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do buradan son en son çıkan BB desktop'i indiirp kurdum akabindehttps://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=100D9F30CA54B18D14821DC88FEA0631 buradan da eldeki cihazın modelini seçip en son yazılım Versiyon'u indirdim (4.7.1.117).

    Programları indirip ve kurdukdan sonra cihazı PCye usb ile bağladım. Öncesinde c:\program files\common files\research in motion\apploader içerisnde bulunan vendor isimli dosyayı sildim ve aynı yerde bulunan Loader.exe ye tıklayıp işlemi baştattım gerisi kendiliğinden otomatik olarak cihazın versiyonu değişmeye başladı, yaklaşık bu işlemler bir 30-45 dk. arası bişey sürüyor.

    En sonunda işlem bitiminde kontrol ettiğimde cihazın versiyonu v4.7.1.61 (platform 4.1.0.75) olarak gözüküyordu. Halbuki normalde indirdiğimiz paketde (4.7.1.117) olucagı söyleniyordu. anlamadım?

    Neyse cihazı ilk açtığımda ingilizce dışındaki diğer dilleri sildi ve silmeden önce görebildiğim kadarı ile Türkçe dil desteği yoktu (fransızca, porkekizce vs.)

    Doğu banka falan gitmek istemiyorum şimdilik, o en son çare olarak yapılacak iş. Önce kendim halletmek istiyorm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.