Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
86.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazı bir arkadaşım kullanıyor satışa çıktığı gün aldı ve cihazda aşırı batarya kullanımı var günde 2kez sarj ediyor ve bir 3cüyüde ettiği oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirSR

    Cihazı bir arkadaşım kullanıyor satışa çıktığı gün aldı ve cihazda aşırı batarya kullanımı var günde 2kez sarj ediyor ve bir 3cüyüde ettiği oluyor.

    Anormal bir durum.Teknik servisten yardım alınmalı bence.
  • Arkadaşlar telefonu bugün İstanbuldan aldım. Halen kurcalama aşamasındayım. Yarın daha detaylı olarak yazarım. Öncelikle telefonun kasasına hayran kaldım. Arka yüzü inanılmaz kaliteli. Klavyeside inanılmaz rahat. Alışma süresinden sonra normal bilgisayar klavyesini aratmaz o derece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

    Arkadaşlar telefonu bugün İstanbuldan aldım. Halen kurcalama aşamasındayım. Yarın daha detaylı olarak yazarım. Öncelikle telefonun kasasına hayran kaldım. Arka yüzü inanılmaz kaliteli. Klavyeside inanılmaz rahat. Alışma süresinden sonra normal bilgisayar klavyesini aratmaz o derece.

    cihaz ne renk.beyaz arıyorum ama bulamıyorum aldıgınız yerde beyaz varmıydı?
  • Maalesef hocam cihazların hepsi siyahtı. Kafanızı karıştırmak istemem ama siyah renk çok şık duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

    Arkadaşlar telefonu bugün İstanbuldan aldım. Halen kurcalama aşamasındayım. Yarın daha detaylı olarak yazarım. Öncelikle telefonun kasasına hayran kaldım. Arka yüzü inanılmaz kaliteli. Klavyeside inanılmaz rahat. Alışma süresinden sonra normal bilgisayar klavyesini aratmaz o derece.

    Öncelikle hayırlı olsun,batarya süresi hakkında bi kaç gün kullandıktan sonra bilgi verebilirmisiniz ,z10 veya q10 düşünüyorum fakat batarya süresi beni düşündürüyor,teşekkür ederim.
  • ya beyaz renk internette turkcell store da var ama magazalarda yok deli olucam ya
  • Bende ciddi ciddi dusunuyorum bu telefonu.Simdiki kullandigim telefon iphone ve artik cok sikildim ios dan.Android de pek cazip gelmiyor bana sizce q10 almaya deger mi?Bundan onceki 3 jenerasyon bolda da sahiptim ta ki BB sacmalayana kadar.Sonra lumia-iphone aldikdan sonra yine telefon dedinmi aklima Blackberry geliyor ve gercekten cok ariyorum.Sizce ip5 den gecmeye deger mi birde fiyatini sahsen pahali buldum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoqoKo

    Bende ciddi ciddi dusunuyorum bu telefonu.Simdiki kullandigim telefon iphone ve artik cok sikildim ios dan.Android de pek cazip gelmiyor bana sizce q10 almaya deger mi?Bundan onceki 3 jenerasyon bolda da sahiptim ta ki BB sacmalayana kadar.Sonra lumia-iphone aldikdan sonra yine telefon dedinmi aklima Blackberry geliyor ve gercekten cok ariyorum.Sizce ip5 den gecmeye deger mi birde fiyatini sahsen pahali buldum...

    Bence acele etmeyin bi sakin olun :) belki gps navigasyon pusula gibi iphone 5 te daha pratik olan özellikler q10 da çok efektif değildir. Bold 9900 ümde ios kadar rahat değil o tip şeyler. Sizin için öenmli olmayabilir pek tabi örnek olsun diye gps mevzusundan girdim ama bence izle&gör mantığıyla yaklaşın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 31 Mayıs 2013; 0:18:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ülkemizde çok pahalı 1999 TL. Hollandadan getirteceğim 1350 TLye geliyor. Kanadada tanıdığınız varsa dahada ucuz 1200 TL
  • Arkadaşlar 1 haftadan fazladır kullananlar bir inceleme yazabilirse çok yararlı olur herkes için. Donanım Haber hala incelemesini yapmadı BlackBerry Q10'in.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende batarya süresini çok merak ediyorum, kullanan arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse sevinirim
  • Bir Blackberry hayranı olarak kullanan arkadaşlardan özellikle pil durumuyle ilgili yorum yapmalarını rica ediyorum..Şuanda İphone 5 kullanmaktayım ama gönlüm halen blackberryden yana özellikle Q10'a hayran kaldım diyebilirim...
  • onca zaman kullandım alacağım en son telefon blackberry
  • Arkadaşlar telefonu 2 haftadan beri kullanıyorum. Foruma ancak girebildim. Şarj süresi beklediğim gibi çıkmadı şahsen. 2100 mah bataryadan daha uzun bir kullanım ömrü beklerdim. Şarj tam olarak bir gün gidiyor. Yani her gün şarja takmak gerekli. En yoğun kullanım dahil telefon sizi mutlaka eve kadar idare eder. Bazı kullanıcılar için bu iyi olabilir ama benim beklentilerim biraz daha fazlaydı.
    Onun haricinde klavyesi inanılmaz rahat. Alıştıktan sonra çok hızlı bir şekilde yazabiliyorsunuz. Telefonu sağa kaydırınca Blackberry Hub olayı geliyor ki benim en çok hoşuma giden özelliklerinden bir tanesi. Burda facebook hesabınız twitter veya eklediğiniz diğer mailler,bbm,whatsapp mesajlarını görebiliyorsunuz.
    2 haftalık kullanımda telefonda en ufak bir donma,kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Telefon gayet stabil ve seri bir şekilde çalışıyor. Açıkçası almadan internet tarayıcısı konusunda biraz ön yargılıydım malum iphone 5'ten geçince onun gibi hızlı bir internet tarayıcısı istiyorsunuz. Q10 ise bu konuda eski telefonumu hiç aratmıyor. İnterneti çok hızlı.
    Şu ana kadar tek sıkıntı olarak bahsedebileceğim özelliği Blackberry world olabilir. Çok aşırı uygulama zenginliği isteyen kullancıları hayal kırıklığına uğratabilir. Örneğin instagram,viber gibi populer bir çok uygulama şu anda Blackberry world'te bulunmuyor. Bunun dışında telefonda kullanılan malzeme olsun, sağlamlık hissi,ele oturuşu çok çok iyi. Özellikle öğrenmek istediğiniz bir konu olursa burdan yazarsanız tekrar cevaplarım




  • Telefon boyutları ile ilgili bir resimde paylaşıyorum. Q10,9780,iphone 5
     Blackberry Q10 [ANA KONU]
  • Yaklaşık 1 aydır İphone 5 kullanıyordum.Cihazımı bu sabah itibariyle 3 günlük Blackberry q10 ile takas ettim,cihazın malzeme kalitesi harika,daha önce 9900 bold kullanmıştım,klavyeye çok çabuk alıştım..Zamanla merak edenlere pil durumu ile ilgili değerlendirmelerimi paylaşacağım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 12 Haziran 2013; 20:51:58 >
  • Catharacta Skua kullanıcısına yanıt
    bu telefonun ekranı küçük, ki bataryanın anasını ağlatan şey ekrandır. Ayrıca tanıtım bilgilerinde 14 saat 3G konuşma süresi verilmiş, 2g konuşma süresi 20 saat çıkmış, böyle bir telefonun normal kullanımda rahat 4 günü çıkarması lazım. bir gün zor dayandı derken, size ne yaptınız ne kullandınız merak ettim?

    Kapıcılar kralında bir laf var, "karının üstüne ceketimizi assak hamile kalıyo yav" Bu telefon da o cinsten mi, elinizi değseniz, hatta değmeden sadece gözünüzle baksanız şarjı boşalan cinsten mi?
  • Beyler bi el atın hadi, yok mu anlayan bilen deneyimleyen? Q10'un resmi kitapçık bilgilerinde 3g konuşma 14 saat kadar gösteriyor ama internet sitelerinde 2g, 10 saat diyor, 3g nasıl olur da 2g den fazla olur? anlamadım gitti, ama gsmarena'da 20 saat konuşma süresi çıkmış ki, 2100 mha bataryayla olması gerekn de bu, bana inandırıcı geldi. Ayrıca batarya endurance (dayanıklılık) da 56 saat çımış ki bu değere yaklaşan tel görmedim.

    http://blog.gsmarena.com/blackberry-q10-goes-through-our-battery-test-hoops-promises-long-texting-sessions/




  • Benim de okuduklarıma göre 3G'deki batarya sarfiyatı 2G'den daha verimli.

    İlginç ama güzel bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.