Şimdi Ara

Blackberry OS 7.1 ufak güncellemeler alıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılabileceği gibi arkadaşlar blackberryler nokianın asha serisi telefonları gibi sürekli ufak güncellemeler alıyor mu? teşekkürler..

• güncel
  • Alıyor ilgilenirsen Blackberry 9320 satıyorum çok temiz ; Telefonumu 15.03.2013 tarihinde aldım cihazım arzalı çıktı ve Teleservice gönderdim 9 gün kullandım ve Teleservice Ankara'ya cihazımı bıraktım 29.03.2013 tarihinde İstanbula ulaştı ve kaydı yapıldı cihazıma değişim çıktı ve yenisi ile değiştirildi bu değişim için 6 ay gibi bir süre bekledim 10.07.2013 tarihinde cihazımı aldım o kadar bekledikten sonra hevesim kaçtı ve kullanmaya başladım şimdi ise satmaya karar verdim bazı nedenlerden dolayı.Ürünün servisine Teleservice bakıyor.Gayet temiz kılıf ve kabıyla kullandım aldığım zaman hemen ekranına jelatin çektirdim gerçekten çok dikkatli kullandım.(Beklediğim süre garanti süresinden gitmiyor)

Bu şekilde fiyatta anlaşırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 9 aydır blackberry bold 9900 kullanıyorum ve aldığım günden beri en az 2-3 güncelleme gelmiştir telefona. Yanılmıyorsam 2 sene kadar ufak güncellemeleri almaya devam edecek bb os 7.1...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.