Şimdi Ara

Blackberry mi Samsung Galaxy S2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesajlaşma ve internette gezinme için alıcağım. İngiltereden alacağım Curve 9360 ve Galaxy S2 için Türkiye de ilan buldum ama hangi cihazı alayım ona karar veremedim. Lütfen yardım edin çünkü 2 yıldır Samsung Corby kullanıyorum ve bu arada söyleyeyim Blackberry de Curve 8250 hariç her model olabilir.

• galaxy SII
  • Blackberry 9780 kullanıcısıyım 1 yıldır,bis paketim var hesaplı ve sınırsız,paket biraz problem diğer modellerde sanki.Mesajlasma konusunda da qwerty klavye,öteye gerek yok inan pcden daha hızlı yazıyorsun bir süre sonra.Amacın sadece net ve mesaj ise blackberry daha akıllı seçenek olur ancak multimedya olayında bb'ler çok iddaalı değil elbet.Ayrıca önerdiğin 2 model çok apayrı dünyaların telefonları :) Soruna göre internet ve mesaj ise blackberry.Şarj olayında da bende yoğun sms-internet vs 2 günü rahat çıkarıyor
  • Hocam şimdi multimedya olarak iPod Touch var bir Blackberry ye daha yakınım ama yorumları hala okuyorum.
  • Hocam şimdi multimedya olarak iPod Touch var bir Blackberry ye daha yakınım ama yorumları hala okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.