Şimdi Ara

Blackberry Messenger programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sa kardeşimler blackberryin böyle programı varmış bende yeni aldım telefonu 1 ay bile olmadı 9300 . bende bu programı nasıl kullanabilirim ? herkes pim adreslerini vereerek ekliyorlar birbirlerini. ve bu ücretsiz dimi dosya gibi paylaşımlarda yapılabiliyormuş yardım

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • ücretsiz de şöyle ücretsiz. bb messenger programını kullanabilmek için hattına tanımlı bis (blackberry internet service) olmalıdır. bis nedir dersen kısaca şöyle anlatayım telefonuna push mail bbm ve diğer uyguları kullanmak için gerekli olan internet servisidir. kullandığın hattın müşteri hizmetlerini arayarak bis hakkında bilgi alabilir, hattına tanımlandırabilrsin.

turkcell in 100 mb kotalı (internet ve wap apn leri dahil değil) bis 6,90 tl, 1gb kotalı (internet ve wap apn leri dahil) bis 16,90tl. turkcell de hem faturalı hemde faturasız hatlarda bu abıneliği yaptırabiliyorsun. vodafone da fiyatlar aynı ama apn leri hakkında bi bilgim yok. aveanınki yanlışsam arkadaşlar düzeltsin faturasız hatlara bis olmuyor...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.