Şimdi Ara

Blackberry Curve için YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun Blackberry 8520 almaya gittim Turkcell de 8520 var ama adamın dediği şey bu cihaz kampanya da değil 549 TL dedi vodofanda ve avea da stokta yok avea da ztn 499 TL nerden bulabilirim 399 TL YE BAŞKA bi yerde

Kontrat süresini peşin almak isterseniz diye seçerseniz 399 tl diye yazıyor? Ayrıca 31 Ekim'e kadar geçerli.

iPhone 5 64 GB White
  • geçerli yazıyoda turkcell e gittim curve var aynısı bu telefon kampanyada değil diyor adam.vodofonda da 399 TL dımı ? bide vodofondan aldığımızda turkcell hat takabiliyormuyuz daha sonra turkcell e gidip BIS yaptırıbiliyormuyuz vodofon dan aldığımız telefona

Siz başka bir Turkcell bayisine gidin yada gittiğiniz bayide başka bir görevliyle konuşun sitede öyle yazıpta görevlinin yok demesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 14 Eylül 2011; 12:43:33 >

iPhone 5 64 GB White
  • Hmm teşekkürler :)
  • o kampanyada değil diyen bayinin ismini telefonunu adresini bi yere not al turkcell e mesaj çek sizin kontratsız peşin 399 sattığınız telefonu adamlar öyle bir kampanya yok diyip 549 a satmaya çalışıyorlar söyle adrsini ismini telefonunu ver o bayinin bak onlara ne yapiyorlar seni 2 gün sonra arayıp gidin telefonu 399 tl den alın diye seni arar turkcell müşteri hizmetleri

beyaz aldım..

ama dediğiniz gibi başka birini gördüm beyaz almak için 550 tl ödemiş...

ben haramidere carrefourdan 399 dan aldım

hattım vodofone idi meps kodunu turkcell den aldım girdim her hatta çalışıyor şuan
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.