Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 8520 ALINMALIMI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün lanetler okuduğum küfür ettiğim nokia nın en kötü cihazlarından biri olan 5800 ımı sattım turkcellin kampanyası dahilinde olan curve 8520 yi almayı düşünüyorum bu telefon hakkında görüşleriniz nelerdir arkadaşlar ?

• Bis kullanacaksanız Curve alın kullanmayacaksanız Galaxy Pro derim.

5800'dan q klavyeli telefona geçmenizide anlamış değilim..

avea'nın 69tl'ye Incredble S kampanyasıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 17 Eylül 2011; 19:27:18 >
  • day hocam profilini açarsan bi pm atıcam :)
  • Arkadaşlar yeni aldım bende 2 hafta kadar oluyor,alıştım ve çözdüm çoğu olayını bazı sorularınızı cevaplayabilirim..

Turkcellden alınınca nakitte 399 lira,kredi kartına taksitle vade farkı koyarak 430 lira fiyat çektiler bana (12 taksit)

Ben ablamın faturalı hattı üzerinden kontratlı aldım.Maksadım kredi kartımda limit yememekti.

488 liraya geldi toplamda..Yani şu yeni kampanyadan yararlanıp kredi kartıyla almak daha avantajlı (nakit veremeyip taksitle alacaklar için) ama benim kredi kartımda limite ihtiyacım vardı..

BİS'e gelince..Bence bir kişi blackberry kullanıyorsa bis şart..Ben ayda 6.90 a 100mb bis aldım.

Yalnız hatırlatayım bis'te sadece bbm (blackberry messenger),twitter ve facebook uygulamaları,BB app world ve Mail tanımlama (@turkcell.blackberry.com uzantılı 1 adet) var..

Kısacası örneğin siz girip youtube!dan video izleyecekseniz bu bis'ten düşmüyor..Ayrıca internet paketiniz varsa oradan düşüyor,yoksa bakiyenizden düşüyor yada faturanıza ekleniyor..

Yani bbm falan kullanmak için BİS,diğer internet erişimleri için ayrıca internet paketi almanız gerekli (bis giriş paketinde)

ama bis'in birde full paketi var sanırım.O ayda 35 lira gibi bir şey (faturalı hatlara) kontörlü hatlara HAFTADA 11.5 liraydı en son (1gb) onda tüm internet erişimleri bis ten düşüyor..

Biraz fazla detaya girdim ama bazı şeyleri siz sormadan anlatayım (bildiğim kadarıyla) istedim..

Kısacası benim gibi öğrenciyseniz ve bu cihazı istiyorsanız size tavsiyem : varsa nakit 399 u basıp almanız,taksitle alacaksanız kredi kartınızla 12 ye böldürmeniz (toplamda 430 lira) + bis giriş paketi (100mb,6.9 tl) + 100mb internet paketi (ilk 3 ay, ayda 5 tl sonra 10 tl ama 3 ay dolmadan iptal edip baştan üye olabiliyorsunuz ) yani internette rahat gezinebilmek adına bis+internet paketi gerekli..

Cihaza gelince; tabikii 1100-1200 liralık BlackBerry'ler ile kıyaslamayın..İşlemci hızları farklı..Ama ben daha işlemciden şikayet etmedim gayet yetti bana..

Ama malzeme kalitesi hakkında aynı şeyi söyleyemicem..Açık konuşmak gerekirse biraz dandik ince plastik kapak,tuş takımıda komple plastik..

9000 bold la bile kıyaslanmaz klavyenin kalitesi..

Ama tekrar ediyim herşeye rağmen CİHAZDAN MEMNUNUM..Açıkçası bu paraya bu kadar blackberry

Benim için önemli olan BBM di,oda bu cihazda mevcut..

Bitmiş bir Nokianın sıradan E serisi telefonları yerine aynı paraya hatta daha ucuza alınabilcek fiyat/performans olarak ilk sırada gelen cihazlardan biri..

Ben eski bir iPhone kullanıcısıyım,arkadaşlarım hep derlerdiki ''blackberry al vazgeçemezsin bbm'den,e-mail kolaylığından'' bense ''hadi len,iPhone'un uygulamarı varken neyinden vazgeçemicem'' derdim

Evet iPhone uygulamaları insanı cezbediyor ama Blackberryden kolay kolay vazgeçiceğimide sanmıyorum

Tavsiye ederim..

• @Versace precious

gayet güzel açıklamışsın
  • 8520 fiyatına göre güzel bir cihaz fakat kullanılan malzeme biraz kötü klavyesi felan o kadar iyi değil.. 2.el sayfasında ilanım var satıyorum ilgilenirsen..
  • bis almasak peki *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    11 yıl önce açıldı
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence o fiyatı pek hak etmeyen bir cihaz. 3g yok. içerikte pek birşey yok. tasarımı hariç alo demek ve mesaj çekmekten başka pek bir işe yaramaz. ayrıca bis olmadıktan snra pek bir işe yaramıyor gibi. yarım kullanmak gibi birşey telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.