Şimdi Ara

BLACKBERRY CLASSIC LANSMAN TARİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, BlackBerry CEO'su John Chen bugün San Francisco'daki Enterprise etkinliğinde BlackBerry Classic'in lansman tarihini 17 Aralık olarak açıklamış. New York, Frankfurt ve Singapur'da lansman etkinlikleri olacakmış. Fiyat ise şu anda ShopBlackBerry sitesinde 449 dolar olarak görünüyor, yani ön sipariş alınmaya başlanmış. Tabii Türkiye'ye shipping falan yok maalesef.



  • türkiyede yine q10 ve z10daki gibi giriş fiyatı 1500-2000 olur eğer gelirse tabi blackberry tr sitesini kapatmış. ben de 1000 liraya q10 aldım mutluyum yalnız bu telefon da iyi olmuş hem navigasyon tuşları var hem de ekran daha büyük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike4peace

    türkiyede yine q10 ve z10daki gibi giriş fiyatı 1500-2000 olur eğer gelirse tabi blackberry tr sitesini kapatmış. ben de 1000 liraya q10 aldım mutluyum yalnız bu telefon da iyi olmuş hem navigasyon tuşları var hem de ekran daha büyük

    Q10 ve Bold'un karışımı gibi olmuş. Ben çok beğendim açıkçası umarım Türkiye'ye gelir. En azından operatörler aracılığıyla falan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bişiy sorucam amerikadan classic alsam sıkıntı olurmu TR'de?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiguan T kullanıcısına yanıt
    Henüz bir şey söylemek için erken. Teknik özellikler tam olarak deklare edilmediği için. Ama Passport'a bakarak, umutlu olabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sizi anliyorum bb yi seviyorsunuz fakat gercekle yüzlesin bbery

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lansmanla birlikte 10.3 ü vericekler mi yoksa ocağımı beklicez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi gerçekle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayan blackberry'i bilemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 13 Aralık 2014; 23:01:55 >
  • BB Classic neden çıkıyor anlamıyorum. Gerçi BlackBerry nin navigsyon tuşunu efil efil arayan bir kitle var. Galiba onlar için düşünüldü. BlackBerry q10 ve z30 şu anda en makul BB10 telefonu bence. Passport u saymazsak. Passport çıktığı zaman rüyalarıma giriyordu:) Çok sevdim onu. Ancak BlackBerry Türkiye pazarından çekiliyor mu anlamadım. Mesela tr.blackberry.com sitesini kapatmışlar. Passport resmi olarak Türkiye ye gelmedi diye biliyorum. Var satılıyor ama pasaport kayıtlı falan diye biliyorum. Belki Classic modeli ile Türkiye pazarına iyi bir giriş yaparlar. Ancak Türkiye de kaliteden anlayan insan sayısı o kadar az ki firma zarar etmek istemiyor.

    Şimdi bir daha baktım da tasarım güzel olmuş. Batarya 2500 mah gayet yeterli. Ancak ön sipariş fiyatı 450 dolar civarı. Bence biraz çok. Yani şu haliyle bu cihaz Türkiye piyasasına gelse vergiydi gümrüktü derken 1500 sınırına dayanır. Kasa kalitesini görmedim bir şey diyemem ancak kasa kalitesinin q10 gibi olduğunu varsayarsam fiyatın 1200 liranın üstüne çıkmaması gerektiğini rahatlıkla söyleyebilirim. q10 çıktığı zaman neredeyse 2000 liraya dayanmıştı fiyatı. Bu günlerde 1000 liranın altına bulunabiliyor. Ha çok kaliteli bir telefon ama.




  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Z10 1700₺ idi şimdi700₺ ye düştü. En çok da buradan kaybediyor BlackBerry. Adam gibi bir fiyat politikası yok. Mesela passport abd de ayrı, Avrupa'da ayrı fiyattan satılıyor. Bizde olsaydı 3000₺ ye falan satardı muhtemelen. Altı üstü telefon bu araba değil. Önce bu sorunu çözmeli. Ve 1200₺ nin üzerine çıkmamalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bold'dan gecesim var ama android tarafi daha cazip geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence q10 daha hos.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye saati ile 17:00'den itibaren BlackBerry Classic lansman etkinliğini buradan izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.