Şimdi Ara

BLACKBERRY 9790 BBM , WLM , PİN NASIL KULLANILIR ? ACEMİSİYİM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün vodafone'dan kontratlı 9790 aldım siyah.55 tl lik normal paketimin üstüne internet ve tel ücreti dahil +50 küsür daha vermek koşuluyla cihazı almış bulunmaktayım.Bütün internet ayarlarım tam , bis midir bes midir nedir o da var.Facebook , google falan girebiliyorum.Ama bazsı şeylerin nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

BBM nasıl kullanılır ? nasıl davetiye edilir ? Chat nasıl yapılıyor ? WLM nasıl kullanılıyor ? nasıl açılır ? Pin denilen olay nedir ve nasıl kullanabilirim ?

son olarak.bana müşteri hizmetleri şey dedi.Tarayıcı dışında face , twit e girerseniz ekstra ücret olabilir , olmayadabilir bunu bilemeyiz dedi.DOğrumudur ?

yardımcı olursanız çok çok sevinirim arkadaşlar.

• Bis paketin varsa facebook, twitter programlarından extra ücret alma olayı olmaz kotayı geçmemen takdirinde. WLM, hızlı mesajlaşma klasörünün içinde(os6 ya göre konusuyorum). Pin denilen olay kişiye özel BBM barkodudur. Onu taratarak ekleyebilirsin ya da pin numarasını direk ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bis paketin varsa facebook, twitter programlarından extra ücret alma olayı olmaz kotayı geçmemen takdirinde. WLM, hızlı mesajlaşma klasörünün içinde(os6 ya göre konusuyorum). Pin denilen olay kişiye özel BBM barkodudur. Onu taratarak ekleyebilirsin ya da pin numarasını direk ekleyebilirsin.

teşekkür ederim öncelikle.BU telefonun çok yabancısıyım.İLk defa bb aldım.Eğer yardım etmek isterseniz çok mutlu olurum.İstemezseniz de üzülmem teşekkür ederim.

wlm yi yaptım dediğiniz yerden.Çalıştırdım onu.BBM i de çalıştırdım sanırım ama kişileri nasıl davet edeceğim ? Kendi pin no mu nasıl öğrenebilirim ve nasıl taratıp ekleyebileceğim ? Son olarak ta appstore dan whatsapp ı indirim ama gerek wirelles ta gerekse normalde java io gibisinden hata veriyor numaramı kaydetmiyor.Nasıl çözebilrim bunları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Bis paketin varsa facebook, twitter programlarından extra ücret alma olayı olmaz kotayı geçmemen takdirinde. WLM, hızlı mesajlaşma klasörünün içinde(os6 ya göre konusuyorum). Pin denilen olay kişiye özel BBM barkodudur. Onu taratarak ekleyebilirsin ya da pin numarasını direk ekleyebilirsin.

teşekkür ederim öncelikle.BU telefonun çok yabancısıyım.İLk defa bb aldım.Eğer yardım etmek isterseniz çok mutlu olurum.İstemezseniz de üzülmem teşekkür ederim.

wlm yi yaptım dediğiniz yerden.Çalıştırdım onu.BBM i de çalıştırdım sanırım ama kişileri nasıl davet edeceğim ? Kendi pin no mu nasıl öğrenebilirim ve nasıl taratıp ekleyebileceğim ? Son olarak ta appstore dan whatsapp ı indirim ama gerek wirelles ta gerekse normalde java io gibisinden hata veriyor numaramı kaydetmiyor.Nasıl çözebilrim bunları ?

Dostum bende yeniyim daha 1 aylık BB kullanıcısıyım. BBM de karıştırırsanız ekleyecek yeri bulursunuz onun dışında seçenekler tuşuna basıp kameralı birşey yazan seçeneğe tıklayın oradan eklemek istediğiniz kişinin barkoduna tutun o ekler. Diğer sorularınıza yabancıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Dostum bende yeniyim daha 1 aylık BB kullanıcısıyım. BBM de karıştırırsanız ekleyecek yeri bulursunuz onun dışında seçenekler tuşuna basıp kameralı birşey yazan seçeneğe tıklayın oradan eklemek istediğiniz kişinin barkoduna tutun o ekler. Diğer sorularınıza yabancıyım

tamam hocam çok teşekkür ederim :) artık araştırıp bir şekilde öğreneceğiz ne yapalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.