8520 curve kullanıyorum. indirmedem video seyredemiyorum ve camerası biraz kötü üstelik flaşıda yok. 9700 + 8520 kıyaslarsak ne gibi farklılıklar var ? 9700'da indirmeden video izlemem mümkünmüş doğrumu?
Güncel.
8520 kullanmadım fakat ;
Youtune üzerinden video izleyebilirsin.
fotograf cekmede odaklama falan var mi? Ve indirmeden diger sitelerde video izleyebilirmiyim?
9700 kullanıyorum fotoğraf çekerken odaklama yapılıyor ve youtube üzerinden indirmeye gerek kalmadan video izleniyor.Diğer siteleri denemediğim için bilmiyorum.
9700 var bende de genel olarak memnunum ama yavaş telefon arkadaş :/ iş için ideal mailler falan da bazen hafızası yetmediğinden kumsaatine kadar düşebiliyor:/
9700 ü boşver artık eskidi o telefon o kadar paraya en götü iphone 3g anroid li veya en azından nokia dokunmatik telefon al..oyun desen işe yaramaz videoda ekran çok küçük kamera aısı ve odak netleme seni memnun edermi etmezmi dene bence ve yotube videoları donma yapıyor hızı yetişmiyor ayrıca çok hantal yavaş bir telefon internet oyun vs düşünüyor isen alma..mail alıp veririrm bol bol telefon konuşurum mesajlaşırım dersen mükemmel..
9700 ü boşver artık eskidi o telefon o kadar paraya en götü iphone 3g anroid li veya en azından nokia dokunmatik telefon al..oyun desen işe yaramaz videoda ekran çok küçük kamera aısı ve odak netleme seni memnun edermi etmezmi dene bence ve yotube videoları donma yapıyor hızı yetişmiyor ayrıca çok hantal yavaş bir telefon internet oyun vs düşünüyor isen alma..mail alıp veririrm bol bol telefon konuşurum mesajlaşırım dersen mükemmel..
8520 kullanıyorum ondan kötümü 9700 ? Ve indirmeden video izleyebilmem lazım. Film sitelerinden filan.
Güncel.
8520 kullanmis birisi olarak soyluyorum elbette artilari vardir cunku 8520de youtube den dahi izleyemiyordum.kamerasi berbatti.videosu daha beterdi.ben sattim kurtuldum androide gectim hayatimi yasiyorum sende gel :-)
mesajlaşmak için BB güzeldir ama multimedya için daha güzel cihazlar var...eski model bir BB almanın mantığı yok...
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
mesajlaşmak için BB güzeldir ama multimedya için daha güzel cihazlar var...eski model bir BB almanın mantığı yok...
Ikinci eli max 600 lira olan blackberry veya iphone tavsiye edermisiniz hocam?
@konsolalmayacalisanadam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme